Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Juto 

všechny recenze uživatele

Woody, Buzz a spoluhráči dosahujú dôkladne pútavý a emocionálne uspokojivý návrat. Môj najobľúbenejší animák. Je to geniálne dielo. 10/10 ()

Davosh 

všechny recenze uživatele

Já ten Pixar v posledních letech vážně zbožňuju! Vážně si nepamatuju, že bych viděl třetí pokračování (navíc po 15ti letech), které by se stále vyrovnalo původnímu dílu a v ledasčem by jej i překonalo. Po lehčím zklamání ve 2ce, se hračky vrátily a předvedly, že právě ony jsou u Pixaru jasná srdcovka. Ze začátku fungovala nostalgie, ke konci film nedal ani vydechnout a úplný konec - dojemnější rozloučení s touhle sérií jsem si ani nepředstavoval. Tuhle trilogii (trochu doufám, že se už další pokračování neobjeví) si budu určitě pouštět donekonečna (a možná ještě dál). Jasných 5* a musím uznat, že hračky zatím letos nakopali všem (a hlavně Kukymu - v jednoduchosti, kouzlu a hlavně v příběhu) zadek. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

V českém znění: Michal Dlouhý - Tom Hanks (Woody), Zbyšek Pantůček - Tim Allen (Buzz Rakeťák), Barbora Munzarová - Joan Cusack (Jessie), Jana Páleníčková - Jodi Benson (Barbie), Lumír Olšovský - Michael Keaton (Ken), Pavel Rímský - Blake Clark (Slinky), Dana Batulková - Laurie Metcalf (maminka), Zdeněk Dušek - Ned Beatty (medvěd Mazel), Petr Štěpánek - Timothy Dalton (Bodlinka), Petr Oliva - Don Rickles (Brambůrek), Dana Hlaváčová - Estelle Harris (Brambůrková), Karel Gult - John Ratzenberger (Prasátko), Bohuslav Kalva - Wallace Shawn (Rex), Ondřej Havel - John Morris (Andy), Kateřina Bobovyčová - Emily Hahn (Bonnie) +++ Rozhodně nejpovedenější Toy Story, sice byla jednička průlomová, ale tohle je špica. Útěk geniálně naplánovaný a proložený úžasným humorem. Celou dobu jsem se úžasně bavil. A konec na skládce byl úžasný. Jen mi přišlo, že děti okolo mě a nebylo jich málo (byl skoro narvaný kinosál) se zase tak moc nebavili. Jelikož to hrálo i dost na rozlučkovou notu, tak se mi zdálo, že to bylo i trochu víc pro dospělé, neboť se po většinu času smály hlavně rodiče. Ale nemohu říct, že tam nic pro malé nebylo, bylo toho dost, ale pro větší toho bylo více. ()

emo 

všechny recenze uživatele

Ďalší vynikajúci filmík od Pixaru. Bol som doslova nadšený a na konci som mal slzy nie len na krajíčku... Espanol Buzz nemal chybu... :))) ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Je tu uzavření trilogie a dlouho očekávaný film, Toy Story 3: Příběh hraček. Na tento film, jsem se opravdu těšil a doufal jsem, že se tvůrcům podaří, nějak skvěle uzavřít, tuto parádní animovanou trilogii. A podařilo se. Příběh jde s dobou a tak už od posledního setkání s hračkami, uplynulo něco přes 10 let. Andy je už dospělý muž, který za pár dní odjíždí na vysokou školu. Se svými hračkami už si nehraje a ony jsou uloženy v krabici. Ovšem naše známá parta, ale již bez několika členů, podniká akci, aby si jich Andy, po dlouhé době zase všimnul a znova si s nimi pohrál. Akce se, ale nepodaří a naše parta se ještě díky tomu, dostane do Sluneční školky. Všichni jsou nadšení a šťastní, protože to ve školce vypadá, jako ráj na zemi. A všichni se navíc těší, až si s nimi budou děti zase hrát. Ovšem všechno je jinak a školka se změní v hotové peklo, plné zlých hraček, v čele se zakřiknutým medvědem Mazlem. Naši hrdinové tedy budou muset ze školky uprchnout, zpět ke svému majiteli, Andymu dřív, než odjede na vysokou školu. Pixar to znovu dokázal a natočil naprosto mistrovský film! A troufnu si říct, že třetí díl Toy Story, je vůbec nejlepších animovaných filmem všech dob! Opět se vrací stará známá parta, v čele s kovbojem Woodym (hlas Tom Hanks) a kosmonautem Buzzem (hlas Tim Allen) a opět je celý film plný originálních a nečekaných vtípku a většina z nich, je ale směřována na dospělé. Animace je opět stará, dobrá “ToyStoryovská“ a k tomu, ale ještě vypiplanější, než předtím. Všechno je skvělé promyšlené a načasované a navíc velká tvůrčí zbraň je určitě nostalgie, kterou úžasně využili hned v úvodní scéně. Celé trilogie je navíc perfektně zakončená a posledních 10 minut filmu je naprosto excelentní. To prostě nemá chybu! Celý příběh hraček se nám perfektně uzavřel a tvůrci určitě podali životní výkony. Dabéři se taky překonávali, protože hlasy postaviček jsou opět božské. Jak ty nové, tak i staré. V Toy Story 3 je spoustu úžasných scén, které vám utkví v paměti a jsou samozřejmě neuvěřitelně vtipné. Navíc i ty akční scény jsou vtipné. A jsou vtipné v tom, že ty kousky nedělají nabouchaní svalovci, ale předškolní hračky. Vše je navíc perfektně vypipláno a s perfektním soundtrackem. Uvěřil jsem prostě, že Toy Story 3, nevzniklo jen pro zisk ale, protože chtěli tvůrci uzavřít příběh těchto hraček. Já jsem jim prostě tohle kvalitní, vtipné, ale i nostalgické dílo zbaštil, už díky emocionální finální akční scéně na závěr, kdy jsem skoro uvěřil, že… no na to se podívejte sami, ale rozhodně vám to vyrazí dech! Díky Pixar! 5 hvězd. ()

campix 

všechny recenze uživatele

PIXAR STRIKES BACK. Příběh hraček je tu zpět,ale bohužel u mě prohrává s výtvorem studia Dreamworks v boji o nejlepší animovaný film roku hned na několika frontách. Tím myslím s filmem Jak vycvičit draka. Toy Story 3 je důstojný nástupce předchozích dílu, jen mám lehce problém s tím, že si myslím, že podobný film má především cílit na to nejmladší publikum a to se mi zde díky velkému množství dramatických a smutných scén moc nepozdávalo. Rozhodně perfektně animovaný film, ale na to jsme u pixaru zvyklý, stejně jako na hvězdná jména v kolonkách dabérů (Hanks, Allen, Cusack). Dále je zde skvělý jahodově vonící a mazlící záporák. Teď se budu ke svým hračkám chovat ohleduplněji a možná je i občas vytáhnu, aby nebyli smutné. I přes vysokou kvalitu snímku si myslím, že takovéto vysoké hodnocení na IMDB je lehce nadhodnocené. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Krásný návrat do dětství. Pamatuju si jak jsem jako devítiletý viděl první díl, jako třináctiletý druhý a teď ve čtyřiadvaceti i třetí. Ikdyž se můj pohled na hračky od té doby změnil, skvěle jsem se bavil. Nechyběla ani trocha nezbytného napětí na konec. Děti budou nadšené, dospělí taky. 85% ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Až má člověk chuť vytáhnout staré hračky, příp. je snést z půdy....;-) Jinak vynikající filmek, nápaditý příběh a zpracování velmi slušný... ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z Toy story filmů. "Mafiánská" školka byla výborná a půlku filmu jsem probrečela z nostalgie. Teď mám ještě nutkání jít prohrabat staré hračky na půdě a někomu je darovat... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší díl než druhý. Nápad s plyšovým medvěděm a Andyho vzdávání se hraček byl dokonalý. Konečně perfektně promyšlené. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné, ale funfuje to aj do tretice. Opäť raz veľká zábavná porcia s prepracovaným príbehom. Aj keď to originalitu viacmenej postráda, vôbec to nevadí, nahrádza to vtipom a zmyslom pre detaily...čo detaily, detaily na tých detailoch. Je to stále svieže a na svoje si príde osadenstvo od batoliat po dospelých. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Pixar opět nezklamal, jako každým rokem v létě a vytáhl na nás dojemný animovaný příběh plný smíchu, zábavy a popkornu. Letos se pro mě nekonal Wall.e či Up, ale i tak jsem nad míru spokojený. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Na Toy Story 3 je od první minuty vidět nadšení a radost, s jakou vznikala. Dobrodružný příběh má vše, co od povedeného letního hollywoodského trháku potřebujete ke štěstí. Přestože jde o animovaný film jehož hrdinou jsou hračky, je plný akce, vtipů a scén uspokojivě napínavých i pro dospělého diváka. Tomu dětskému samozřejmě nekompromisně rovnou posílá oči až „na vrch hlavy“. Toy Story 3: Příběh hraček nezahlcuje popkulturními odkazy, obsahuje jich mnohem méně než jeho přímý konkurent Shrek s podtitulem Zvonec a konec – zato je tady Barbie a Ken. Úroveň animace je tradičně dokonalá, jak je u Pixaru dalším dobrým zvykem. Zvlášť rodiče si pak navíc všimnou i nepřehlédnutelného hořkosladkého vyznění. Závěrečný díl Toy Story se tak dá brát jako film o dospívání stejně jako rozloučení animátorů z Pixaru se svým milovaným dítkem. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

5*. NELZE jinak! Mnohem propracovanější mimika postaviček, oproti předchozím dvěma mnohem líp vypadající lidé, skvělý příběh, dokonalé animační vtipy (Woodyho běh), úžasná akční úvodní sekvence, Kenova módní přehlídka, "El Buzzo" a HLAVNĚ!!! Pan Brambůrek a jeho náhradní těla!!! Málem jsem umřel! :D Příběh potemněl, scéna na šrotišti je asi to nejnapínavější a nejsilnější, co jsem kdy v animáku viděl a konec je opět totální útok na city :) S kým to nehne, ten má srdce z kamene! Dokonalý film, opravdu nejde jinak. Toy Story 3 je možná nejlepším dílem celé řady. Tleskám! :) ()

Pája=) 

všechny recenze uživatele

Tohle není pro děti. To je dárek pro všechny teenagery, kteří toy story milovali když byli malí. Nostalgické a sentimentální s koncem, které vám oči nenechá suché, natož ty dětské. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Uběhlo 15 let od vzniku prvního dílu, ale tyhle hračky jsou pořád stejně nablýskané jako na začátku. Stačí je jen trošku oprášit a nechat se unášet nostalgií a jejich dalším dobrodružstvím... Tenhle Příběh je nejkouzelnější věc, která kdy mezi animáky vznikla.. a je neuvěřitelné jak si stále dokáže udržet vysokou laťku... ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama