Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 088)

Gagner 

všechny recenze uživatele

Toy Story 3 mi připadalo jako průměrná animovaná pohádka poslední doby, ale jakmile došlo k samotnému úniku, musel jsem kroutit hlavou, takové nastavené a nepřerušované tempo nenajdete ani u některých akčních filmů ! od té chvíle jsem si tento film neskutečně užíval ! ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Třetí díl ztratil dech. Po přesunu do školky jsem pořád čekal až přijdou nějaké obrátky a než jsem se dočkal byl konec. Závěrečné srdceryvné scény mě zas tak za srdce nevzaly a od monitoru odcházím s rozpolcenými pocity. Čekal jsem víc. ()

MatyM 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům je tento krapet jednodušší (což je uzpůsobeno nejspíš i faktem, že zatímco dříve Příběhy hraček sledovaly více dějových linií - neboť hračky byly nějakým způsobem rozděleny - protentokrát zůstaly všechny pěkně pohromadě). Navíc příběh dost připomíná druhý díl, některé Mazlovy myšlenky (děti jsou zlí, protože jednoho dne vyrostou a nebudou si s námi chtít hrát) notně evokují Zlatokopa z dvojky. I tak se najdou originální momenty, jako útěk ze školky, Buzzova španělština, setkání Barbie s Kenem či finále, kdy jsou hrdinové v pasti a ruku v ruce se zavřenýma očima čekají na smrt ve výhni spalovače odpadu (přestože víte, že takhle to jistě neskončí). Film tak nostalgicky pomrkává na fandy předchozích dílů, ale zároveň si nehraje na přehnaný sentiment typu "všichni nevyhnutelně stárneme a čas běží." A funguje to dokonale. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch celkem dobrých animáků. Na plné koule to u mě sice není, ale zasmál jsem se dostatečně. Moc už mě nebere to infantilní zaměření, ale naštěstí se najde i pár fórků pro dospěláky. Za poslední dobu ale u mě v animácích vede jednoznačně Rango a toho bude něco hodně těžko překonávat. Nicméně vcelku zdařilý třetí díl hračkové mánie. ()

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

Absolutně sem to nečekal, ale baví mě to úplně stejně, jako před těmi 15ti lety. Asi jsem ještě pořád dítě. 90% ()

Mrs.Bailey 

všechny recenze uživatele

Po velmi vtipné dvojce přichází Toy Story potřetí a vážně nechápu, že si stále drží svoji vysokou úroveň! Rozhodně nejdojemnější díl série, ale to se dalo očekávat. Stejně jako jednou skončí dětství, musím se rozloučit s oblíbenými postavičkami, které mi hodně přirostly k srdci. Tenhle nostalgický tón ve filmu převládá, ale vůbec to není na škodu, je to vlastně taková přirozená cesta. Člověk nemůže neustále prodlévat, ale musí se posouvat vpřed, takže budu s láskou vzpomínat na všechna prožitá dobrodružství a budu se moc těšit na další pixarovský kousek, protože si pomalu nedovedu představit, že by tady někdy něco nevyšlo :) ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Zrovna nedávno jsem se zbavovala plyšáků, pro které jsem bohužel nemohla v pokoji najít místo. Celou dobu jsem přemýšlela, jak by se asi museli cítit, byli by živí. Ale co když opravdu jsou? Pak jsem si ale uvědomila, že je hodlám darovat novým generacím a tohle je prostě koloběh. Tak to má být. Jejich jména mi navždy zůstanou v paměti, ale life goes on and on. Proto za 5* a má topka. ()

Spiizy 

všechny recenze uživatele

Návrat do dětských let, kdy jsem jako malý kluk žral každý detail prvního dílu. Jooo Buzz, jooo Woody, jooo všechny hračky. Po druhém pokračování návrat k příjemnému příběhu plného napětí, na druhé straně i pohody, která samovolně vyzařuje z tohoto animovaného filmu. Zbožňuju to. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Na starý kolena si pustím třetí díl své oblíbené dětské pohádky a nakonec mám pocit, že je ze mě zase mrňous a prožívám všechny dobrodružství s hlavními hrdiny, dokonce skoro fňukám. Achjo. Jedním slovem prostě skvělé, tohle vás opravdu přenese zpátky do dětských let a budete si opět chtít hrát se svými oblíbenci. ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

Tak velkou radost mi pohádka už dlouho neudělala :3 A taky jsem už dlouho nebyla u pohádky tak hrozně napnutá, vážně mě film donutil se přiblble usmívat se slzama v očích :D ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Při scéně na smetišti jsem měl na krajíčku. Nostalgicé a smutné vzpomínání, které ani mě nenechalo chladným. I třetí díl má velikou kvalitu! ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Bylo by to opět jasně na plný počet, kdyby si ovšem tentokrát tvůrci v Pixaru ujasnili cílovku: rozbitá panenka s dokonale horrorovou vizáží spíše dětské diváky rozpláče než rozesměje - pomineme-li pančelku v mateřské školce, je to v podstatě napínavý thriller s hračkami v hlavních rolích. ()

xxSmoldaxx 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se hodně, ale přijde mi že jsem viděl bonusové materiály prvních dvou dílů. Trojka neposkytuje nic nového a více než zábava je servírována moderní temná dobrodružná část a dojemné tlachání na konci. Příběh hraček viděn již dvakrát + Ken + rozlučka. 67% ()

Platom 

všechny recenze uživatele

Poslední díl této velice vydařené pixarovské trilogie byl obvzláště důstojným rozloučením s Andyho světem hraček. Dovoluji si tvrdit, že třetímu dílu Toy Story se povedlo to, co se jen tak nějakému filmu nepovede. Při jeho sledování jsem střídavě dostával záchvaty smíchu a střídavě potlačoval slzy a stejné reakce jsem pozoroval i u svého okolí a to bez jakého koli věkového rozdílu. Toy Story 3 je dle mého nejpovedenějším kouskem celé trilogie a to i přes podobnou zápletku, která se opakuje ve všech dílech (samozřejmě s menšími změnami). Vždyť tento film u mě vyvolal upřímnou nostalgii a mě samotnému se zastesklo po mých odložených hračkách, které čakají na svůj další osud v zaprášené krabici...A zvláště pak scény "spalovna" a "Andyho loučení s hračkami" překypovaly emocemi, které tyto pocity jen prohlubovaly a tak díky bohu za takové scény jako byla hlídací opice nebo španělština v podání Buzze. Výborný film od výborného Pixaru, který jen a jen potvrzuje, že animáky prostě umí. 5* ()

KayTee 

všechny recenze uživatele

Zavzpomínala jsem si na dětství a na to, jak jsme první díl s bratrem sjížděli i 3x denně na VHSce :-) Zlaté krásné časy. 3D Toy Story svědčí a Pixar dokazuje, že pořád umí :-) Smála jsem se, zamáčkla jsem pár slz a domů jsem odcházela s hřejivým pocitem na mé skryté dětské dušičce... Nemůžu dát jinak, než 5. ()

pirko7 

všechny recenze uživatele

Prostě idelaní pro celou rodinu. Nemyslím si že se to nemůže líbit dospělím. Jsem dospělý člověk a ty co na to nechtěj jít se spíše stydí. No a teď k filmu. Musím říct že jsem se neustále bavil. Na pohádku velice vtipné, napětí ale zůstává u pohádek. Ale předvídatelnost máte snad jen tu: že to dobře dopadne, jinak to je celkem nepředvídatelné narozdíl od jiných dílů. :-) Vlastně nemám co vytknout bezvadný animáč. ()

sNeDy 

všechny recenze uživatele

Kluci z Pixaru mi dost škaredě připomněli, že už mám stejně jako Andy dobu bezstarostného hraní za sebou. Pokud mi to jednou za čas připomene takhle kvalitní, opravdu rodinný, film, nebudu se zlobit. Krásná, nostalgická procházka po školce, která se už asi nikdy nevrátí. ()

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama