Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Witzky je dobrý manžel a otec rodiny a na první pohled ten nejobyčejnější chlápek na světě. Netuší však o svém daru vstupovat do jiného světa. Nevadí, že nevěří na duchy, protože duchové teď začali věřit jemu. Otevřel dveře do jiného světa, vidí nepochopitelné obrazy, slyší podivné hlasy a nedokáže řídit svůj život jako dřív. Jeho podivné vize ale brzy začnou mít reálné souvislosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Jordan 

všechny recenze uživatele

velmi pozoruhodné - scenár: dejová línia bola prepracovaná (i keď miestami podobná s 6zmyslom a dokonca aj prvok zo Shinning) ale všetko do seba zapadalo, boli tam scény, ktoré ma naozaj prekvapili, vydesili ai pobavili, na druhej strane však sa v scenári vyskytli diery hlavne v správaní a v konaní niektorých postáv, ale prehliadnutelné dierky . . . réžia: velmi vydarená, hlavne to hypnotizovanie :) kevin bacon dobrý ale, priatelia, TEN ZÁVER !!! ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Popelka mez psychohorory....mohu říci, že Echoes patří mezi tři nejlepší Baconovy filmy a rozhodně právem. Slušně odvedená práce všech herců na place, nádherný obraz toho, když má celý štáb vše propracováno do posledního puntíku. Strhující a napínavé po celou dobu projekce, stále jste v očekávání, co bude příštích minutách. Děj vás plánovitě a bez křečí neustále nese dopředu. Podle mě Secret Window rozhodně nedosahuje jeho kvalit i přes nasazení Deepa a Turturra do hl. rolí. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Temný spíše thriller se zajímavým příběhem, kterému vévodí herecký výkon zhypnotizovaného Kevina Bacona a provází nás prakticky celým filmem. Příběh samotný se rozjíždí od samého začátku a je znát, že jen tak nepovolí. Nevím co bych filmu vytknul, možná jen fakt, že do kin se opravdu nehodí, ale do televize je jako dělaný. Srovnání se Šestý smyslem je také k věci jelikož oboje je na stejné téma, ale Šestý smysl je rozhodně temnější a duchařštější než Ozvěný mrtvých. I tak jsou ve filmu chvíle, kdy jsem nehnul brvou a sledoval, respektive čekal co se stane, což se nakonec vyplnilo a samotný gradující konec tomu dodal punc kvality. --- Ty žárlíš na moje halucinace? Jsi vážně těhotná. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Keby aj tento režijný počin obstojného scenáristu Davida Koeppa [JURSKÝ PARK, HADIE OČI, MISSION: IMPOSSIBLE] nevznikol v roku 1999, vinil by som ho z kopírovania THE SIXTH SENSE. Fanúšikovia Kevina Bacona [CHVENIE] si primyslia 80%. Plus fantastická scéna hypnózy, zábavne [spomenul som si pri nej na horor DOM] poňatá scéna rozkopávania záhrady a sem-tam sa možno aj zľaknete. Asi kvalita. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na jedno zhlédnutí to ujde, i když je to takové spíše televizní a prvotní zápletka spíše připomíná roli Richarda Dreyffuse v Blízkých setkáních třetího druhu. Jen s trochu jiným zakončením. Obehraným a vlastně nijak překvapivým. Možná až někde náhodou film uvidím podruhé, třeba mě příjemně překvapí, stává se. Ale spíše ne. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Chůva na gauči čte knihu "The Shrinking Man" od Richarda Madisona, který napsal i knihu "A Stir of Echoes", která je předlohou pro tento film. (Chatterer)
  • Když se Tom (Kevin Bacon) během kopání děr na své zahradě naštve, nakopne kýbl, který rozbije okno jeho domu, které je poměrně daleko a vysoko. Jeho rozbití nebylo záměrem tvůrců, nejde ani o speciální efekt, pouze o šťastnou náhodu. Vzhledem k tomu, že Kevin Bacon na rozbité okno nijak nereagoval a pokračoval podle scénáře, mohla být tato „nepovedená“ scéna nakonec použita. (SHI-SHA)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno