Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (699)

Lima 

všechny recenze uživatele

Jo, je to tak, jak zpívá Karel Plíhal na svém debutovém albu: „Od A-dur je jenom kousek k A-maj, proto všem těm, co se v lásce zklamaj: vyždímejte kapesníky a nebuďte smutní, každá holka pro někoho má sluch absolutní.“___ Tenhle film jsem docenil až po letech, tehdy možná ovlivněn tím, kdo to spáchal na režisérské židli. Ohromně milá podívaná, vkusná, nepodbízející se a s nejednou životní pravdou. Hlavně je obdivuhodné, jak Kwapis celý film balancuje na tenké hraně a nikdy nesklouzne k tomu, aby se z jeho vyprávění stala plytká červená knihovna. A postava, kterou tady ztvárňuje Justin Long, je ohromně sympatická, nebýt hetero, tak se asi zamiluju :o) ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty tupé filmy, které pouští ve Student Agency? Nenáročné, snobské, natuplé. Víte, jak je Vám z nich na zvracení. Představíme 4, 6, 8, 64 postav. Ani jedna není zajímavá, všichni melou nesmysly, autobus se směje. A s každým dalším hercem je to horší a horší. Jo, tak to je tenhle film. Občas je třeba někomu napálit pěstí a říct:"odpad!". Tak jste tu správně, dobrý den. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +Ginnifer Goodwin a Justin Long, potěší i Drew Barrymore a samozřejmě celkové hvězdné obsazení, postavy mají dostatek prostoru a díky dlouhé stopáži je čas odvyprávět i jejich příběh -místy nemastné, neslané, často babsky ukecané, některé postavy mě nevzali, prostředí bytů, barů a kanceláří nijak neohromí, hudba je spíš upozadněná/// Čekal jsem o dost víc a tak trochu jsem to přetrpěl. Poslední třetina byla nejlepší, protože postavy už jste měli přečtené a byli jste zvědaví na to, jak to s nimi dopadne. Nejkouzelnější dvojicí je Ginnifer a Justin, pro někoho možná i dějová linka se Scarlett a Bradleyem. Jinak to ale moc pohromadě nedrží a některé postavy jsou spíš nezajímavé (Jennifer Connelly, Jennifer Aniston). Tak už to ale bývá. Pro holky to asi bude zajímavější film než pro většinu mužské populace. Pár moudrých rad se tu možná najde, jestli je ale budu aplikovat to si nemyslím./// Celkem 55%/// ()

sharky 

všechny recenze uživatele

82% Nemůžu si pomoct, já se smál od začátku do konce, hlavně linie s Ginnifer Goodwin a její postava jsou dokonalé. Ona je hlavní hvězdou filmu, Scarlett Johansson je bohuzel stále stejně mizerná herečka bez talentu jako v předchozích filmech. Prislo mi ze ve scenari je docela hodne veci ze zivota. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $93,953,653Tržby Celosvetovo $165,041,806Tržby za predaj DVD v USA $23,362,320 //počet predaných kusov 1,375,063║ Tak aspoň jedna z mála romantických komédii, čo nie je zbytočne presladčená. Aj keď pekný happy end samozrejme nechýba, bez toho by sa to asi ani nedalo. Nuž, treba ale povedať, že celkovo ide o celkom slušne zostavený námet pre daní žáner. Týkajúci sa detailného vysvetlenia situácii ohľadne balenia, randenia, či svadieb a prirodzených chýb z týmito situáciami spojenými. V tomto nás pekne oboznámia asi tri súvisle rozohrané príbehy, kde ide o rôzne sklučujúce situácie vo vzájomných vzťahoch... Všetko to je zabelené v peknom iskrivom obale, nechýbajú aj nejaké tie odľahčenia scénok, výborne zahrané postavy, ktoré si zamilujete, minimálne čo sa týka „sexi“ Scarlett Johansson či tápajúcej nešťastnice z úprimným pohľadom Ginnifer Goodwin. Možno trošku skresať nejaké tie hrany(myslím ubrať nejaké tie zbytočné postavy v deji ako Drew Barrymore), prestrihať miestami trošku rozvláčni dej a mohlo to byť za plné hodnotenie ale aj tak ako hovorím je to milá stráviteľná romantická komédia. /videl v kine: 75%/ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Filmovalo sa v štátech Kalifornia, Maryland, Oregon a tiež v britskej metropole Londýn. (MikaelSVK)
  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)

Reklama

Reklama