Reklama

Reklama

VOD (1)

Adrenalinový nářez plný hrůzy a násilí! Po nečekaném hitu Rec, přichází pokračování, které si s předchozím dílem rozhodně nezadá! Do karanténou izolovaného domu, plného krvelačných bestií, vstupuje zvláštní jednotka, která má vše vyčistit a posbírat vzorky pro výzkum. Uvnitř ale čeká krvavé peklo, z nějž není úniku! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (864)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Upozornění: psaní tohoto komentáře bude nahráváno, protože je třeba vše dokumentovat kurva. Bod první: Od jednotky SWAT bych sakra čekal trochu pevnější nervy, vyšší výkon a taktičtější postup v budově než předvedli. Bod druhý: I když závěr jedničky jasně říkal, odkud svěcená voda kape, přece jen jsem nečekal, že se dvojka promění v adrenalinovější verzi seriálu Supernatural. Bod třetí: Autorům je nutno přiznat, že celek působí dost promyšleně a návaznost na první díl nedrhne, ale použití first person kamery tu často skřípe mnohem víc než v jedničce, akce je mnohem nepřehlednější a záběrů přímo z helem SWATu je míň, než na kolik jsem se těšil. Bod čtvrtý: Pochopil jsem správně, že dva z těch fracků jsou ještě na živu (zamčený v tom pokoji)? Závěrem: Kvalitu filmu upřít nelze, ale chybělo tomu napětí a jediná postava, která se mi přišla sympatická (třetí hasič z jedničky), se v objektivu jen mihne. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Totalne zbytocny film. Vratte mi mojich zabitych 80 minut, ktore som pri tomto filme stravila. Ja neviem, ale z toho, v com bola jednotka vynimocna, tu reziseri urobili frasku. Priserni herci, nulova atmosfera a ten koniec... To uz si radsej pozriem trikrat Karantenu. Majte ma radi, pan Pac(k)o a Jaume. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jaume Balagueró, Paco Plaza, Manu Díez .. Čert vyletěl z elektriky... Silně stupidní (zásahová jednotka, omladina), naštěstí soudržné s jedničkou za drobnou daň nelogických momentů v souboji posedlosti ďáblem a pobožně řízeného zásahu na hůru. Odtažité od postav, opakující se lekačky, atmosféra nízké úrovně, stejně tak černobezhumorné a ten kameraman pro efekt mnohdy dost ruší. Přesto jistý posun (příště už budeme na ulici:-)) a oceňuji tvůrčí snahu a zápal se s tím vším zajisté složitě aranžovat. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vzniknout to v hollywoodské produkci, pomyslím si, jak zámořští skautíci likvidují talenty, ale Balagueró s Plazou evidentně zlikvidovali sami sebe. Hlavní trumf prvního dílu, svíravý pocit, že stačí trocha náboženského šílení a podobná situace může nastat, boří sérií zpětných vysvětlovaček, které kopou do hlavy logiku a ničí všechno napětí. Napomáhají tomu i stereotypní postavy policejní zásahovky, naprosto debilní trojice teenagerů a jedno absolutně ‚wtf?!‘ zmrtvýchvstání. Nenudilo to (i když absence delších ‚steady-camů´ bolí), ale sralo (po půlhodině pernamentně), a to je horší. 1 a ½ hvězdičky za nabušené krvavé detaily, zbytek oba prostředníčky nahoru! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rec? Spíše recyklace. Kdo viděl jedničku, nechť klidně dvojku oželí, je to ztráta času. Efekty jsou sice velmi dobré, leč nic nového nepřinášející. Zase ten samý dům, akorát prostřednictvím bojové jednotky pobíháte sem a tam a občas máte před sebou obraz jako z akční hry, jen výběr zbraní a počet životů chybí. Rozklepaná pseudodokumentární kamera je již notně okoukaná a nepříjemná. Atmosféra jalová, občas nějaká lekačka, většinu z nich ale snadno odhadnete. Během sledování a směrem k závěru se vynořují související filmy jeden za druhým - Vymítač ďábla, Tajemné zlo, Poltergeist 2. SWAT neskuteční tupci, muž v utajení neutajen, postavy okolo se chovají jako ze správného horroru - nejhloupěji, jak to jde. Jestliže jednička byla alespoň v něčem zajímavá a atmosférická, pak dvojka tohle vše postrádá. Zbývají jen brutální útoky jako v 30 dní dlouhé noci a podivný konec bez nápadu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Většina výkřiků zombie byla přidána až v postprodukci. Tvůrci se obávali, aby takovým množstvím výkřiků na place nepokazili dialogy. (KucC)
  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 5,6 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama