Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (350)

Arkos 

všechny recenze uživatele

Ze tří filmů téhle série asi nejslabší. Nápad špatný nebyl - muklové a jejich hlídači proti zmutovaným vrahounům- ale zpracování je už horší. Film už není zdaleka tak krvavý jako dvojka, počet mutantů se o hodně zmenšil a úplný konec filmu mně přišel debilní. Ale přes všechny minusy jsem se pořád slušně bavil a jsou to slušné tři hvězdy. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Zase nam to spadlo o stupinek niz,postavy padaji,neustale se znovu probiraji,kecaji same stupidity,rezijni uroven spatna,triky jsou na dnesni dobu dosti lacine,animovana krev vypada misty opravdu trapne.Jedem mutant se svym potomkem nevypada uz vubec strasidelne, ani nebezpecne.Celkove po skvele jednicce,koukatelne dvojce prislo opet zklamani.Dalsi skvele zabita serie. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Skutočne zlý film. Nečakal som nič extra, veď ide už o druhé pokračovanie priemerného hororu a k tomu je to direct to video film, ale i tak. Druhý diel si z prvého filmu zobral akurát tak postavy a priniesol nový pohľad na to, ako sa môže takýto film poňať. Bola to slušná splatter zábava, pri ktorej nikomu nevadilo to množstvo hlúpostí čo sme mohli vidieť. Ale Lef for Dead sa vykašlal na zábavnú časť filmu a chcel pokračovať či nadväzovať na ako takú serióznu jednotku... samozrejme neúspešne. Celý film sme pozerali ako skupinka väzňov blúdi po lese a behá sem a tam(skoro ako LOTR ;-) hororové scény minimálne, gore nechutne digitálne. Verím, že za všetko môže netalentovaný rejžo Declan O'Brien, ale prípadnej štvorke v rukách niekoho iného sa nebudem brániť. PS: Keby bol celý film ako vtipná úvodná scéna, tak by to bolo úplne o niečom inom. No, škoda. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

První dva díly Wrong Turn jsou skvělou a krvavou i černohumornou béčkovou zábavou, prostě se neberou vážně. Ve videotrojce chybí peníze a je to vidět, příšerné digitální triky kazí i to jediné, co by film mohlo jakžtakž zachraňovat od naprostého odpadu. Nicméně úplný závěr mne nakonec donutil udělit alespoň jednu hvězdu, obrovská škoda, že tahle brilantní tečka byla tím jediným, co se povedlo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sme uprostred lesa, kto by nás sledoval?“ – „Úchylný bendžista?“ Ak sa vám prvý diel nepáčil, potom neviem. Ak páčil, no zhrozila vás príšerná dvojka, vedzte, že trojka je o čosi lepšia. Ale fakt len o čosi, na 40% v mojich očiach nestačí. V prvom rade mi zápletka o väzňoch na úteku pripadala aspoň o štipku znesiteľnejšia, ako dvojková trápna reality šou. Takisto herci sa mi páčili o čosi viac, atmosféra zvážnela, gore bolo menej samoúčelné a atmosféra sa o štipku viac vydarila. A taká je celá trojka, o štipku vydarenejšia, ako mizerná dvojka. Ale nesmrteľnosť ústredného zlosyna ku koncu už vyložene rozčuľuje, nevraviac o šokujúco hlúpej úplne poslednej scéne. To som skutočne nepochopil. Ale SKUTOČNE! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • Keď sa väzni dostanú von z horiaceho autobusu, jednému z policajtov niekto hodí nôž do krku. Pri detailnom zábere vidno, že nôž je gumený a hýbe sa zo strany na stranu. (DJ Rocco iNc)
  • Podle scénáře měla mít úvodní scéna mnohem větší nahotu, když se Alex (Janet Montgomery) a Sophie (Louise Cliffe) opalovaly nahé a pak šly nahé do vody, zatímco je sledoval Three Toes, o kterém se říká, že je synovcem Three Finger. Ve scénáři je spíše teenagerem podobným bratrovi z druhého filmu a stejně jako on se také sexuálně ukájí při sledování dívek a bere Sophii, když Alex uniká nahá do lesa. Scéna, kde Alex najdou ostatní, je jedinou další scénou, kde je nahá, protože jí dají nějaké oblečení. V další nahé scéně má zajatou Lane svléknutou Three Finger a v jiné jsou se Sophií úplně nahé v úkrytu Tří Prsta. (asxasx)

Reklama

Reklama