Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v krvavém odkazu svého mentora Jigsawa (Tobin Bell), jenž před léty celou zvrácenou hru odstartoval. Kdo si pro tentokrát zaslouží bojovat o svůj život? Jaké hračky čekají na ne zcela nevinné oběti? A hlavně, řekl už mrtvý Jigsaw své poslední slovo? Jednu z rolí v šestém dílu slavné krvavé série získala vítězka soutěže Scream Queen hudební stanice VH 1 Tanedra Howard. Název soutěže odkazuje na titul scream queen, který kdysi nosila herečka Jamie Lee Curtis za účinkování v hororech jako Mlha nebo série Halloween. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (534)

larelay 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo toho priserneho televizneho looku, tretotriednych hercov, tak by cela seria snad nesla dole z kopca... Skoda, ze tie peniaze, ktore cela seria doteraz zarobila nemozu skoncit v rukach poriadnych a sikovnych ludi, ktori by este vedeli co to zachranit, lebo ved, co si budeme klamat, kazdy z nas sa tesi na dalsi diel... Ja rozhodne ano :) Uvidime, co prinesie lucky number sedmicka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dej je tentokrát našťastie priamočiary a v centre pozornosti Jigsawa a jeho nasledovníkov je istý manažér zdravotnej poisťovne. A aj zopár jeho kolegov. Pasce sú vymyslené fajn, ale to by nemalo byť jediným kritériom pri hodnotení jednotlivých častí, scenáre už dávno nie sú tou najväčšou devízou tejto série. Bohužiaľ sa zase dostáva k slovu prepisovanie vlastnej histórie a tak som celú líniu s tým, čo s Hoffmanom a prečo, proste odignoroval. Záver chvalabohu neprináša nejaký brutálny zvrat, pri ktorom by sme si opäť museli klepať na čelo ako napríklad pri štvorke, ktorá mimochodom prezradila, kto je nasledovníkom a aj to, že Hoffman nesiaha charizmou Jigsawovi ani po prvú pascu na pätách. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra je citelně znát.Zajímavá inovace ovšem na úkor JigSawa,v 6tém díle se jeho příběhu už taková pozornost nevěnuje,rozehrávají se tu další zajímavé příběhy,hlavně Marka Hoffmana a samozřejmě ústřední oběti,vše je opět dokonale propleté a překvapivě téměř ihned vysvětlené.Bohužel sem zde lehce postrádal tu dusivou atmosférů předchozích dílů,pasti sou skvělé,jenže i lehce komické,třeba první past z řezáním masa...jak se ta holka podívá na svůj vychrtlej pupek...to je prostě směšný a tvůrci by si z toho odkazu srandu dělat neměli.Poslední past s brokovnicí a kolotočem je ovšem řádně depresivní a je určitě jednou z nejzajmavější ze všech dílů.Minulost JigSawa tu má taky celkem slušný flashback.Opět geniální hudba.....SAW IS MY CHOISE! :-) 80% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o nějaký příběh, myslím si, že víc už se z toho vykouzlit nedá, ale i tak to vypadá na další a další díly. Hlas Jigsawa zůstává nezměněn. To jediné, co je v každém díle jiné, jsou HRY. Jejich nápaditost se více či méně liší, některé jsou nudné, některé zábavné, ale ve své podstatě půjde vždy o to samé... Možná je už načase, přijít s něčím novým...a ten čas byl někdy po třetím díle :-) 50% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Série Saw je pěkná pošahanost nejpozději od třetího dílu. Jigsawovy "nápravné" hry se stále více namáčejí do omáčky samoúčelných brutálních jatek, při kterých nevyhnutelně umírají nevinní (součástí hry titulních jedinců je nezřídkakdy poprava dalších lidí, kteří do story nijak nezasahují). Celá Jigsawova mytologie přestává působit úsměvně a začíná být vyloženě směšná, což platí i pro neustálý přísun stupidního polemizování o hodnotě života a vůli žít. Udivuje mě, jak strašně snadné je nadále unášet oběti, kterých už bylo několik desítek, jak nekomplikované je budovat technologicky složité pasti, shánět pro ně místo i materiál a vodit za nos všechny vyšetřovatele. Logika a smysl mají trvalou dovolenou a kulometný střih je trademarkem především otravným. Jedna hvězdička za to, že je šestka trochu přehlednější než šmodrchance předchozí a druhá za podařenou pointu, která by ale slušela více jinému filmu. V záplavě zvratů, křižovatek a flashbacků této série se totiž poněkud ztrácí... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (20)

  • Rozpočet filmu byl 11 milionů dolarů. (Chatterer)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 68. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama