Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle parodie od bratrů Wayansů sází na to, že je tak moc "cool", až se jí to nevyplatí. Tentokrát si bere na mušku především známé taneční filmy, jako například Let´s dance, Nežádej svůj poslední tanec, High School Musical nebo Flashdance. Nezůstanou však ušetřeni ani oskarový Ray (to se povedlo) nebo fenomén Stmívání (to se nepovedlo). Celkově je to až moc přeplácané a zmíněné taneční filmy nenabízejí až tak výraznou látku pro kvalitní parodii, a tak film nezřídka působí chaoticky a často musí mít divák opravdu důkladně "nakoukáno" aby pochopil, co se právě paroduje. A i tak mnohdy nebylo moc zřejmé, jaký film byl parodován. Wayansovi ani tentokrát nikoho moc nešetří a chrlí vtipy kulometnou kadencí, ale ty bohužel většinou cíl, kterým měla být divákova bránice, zasáhnou jen zřídka, protože většina parodovaných filmů je parodována spíše násilnou až místy nesnesitelně trapnou formou. Doslova utrpením jsou pěvecká čísla, která ani moc do daného konceptu nezapadají. Wayansovi jsou naopak silnější v momentech, kdy střílí do vlastních řad a přidávají vtipy, které se nevztahují k parodovaným filmům, ale třeba se týkají celebrit, potažmo jejich hereckých kvalit (Jessica Simpson to se svým filmem Rande měsíce nemilosrdně schytá). Nečekaným trumfem se ukázala být nepříliš známá Shoshana Bush v titulní roli, která dělá co může, aby diváka zaujala a její taneční číslo u tyče je jedním z vrcholů filmu. Téhle parodii však chybí hlavně větší propracovanost gagů, protože většina z nich je naprosto trapná, ale hlavně je to orientované až moc na černošské publikum. Ale právě takové to bratři Wayansovi chtěli mít. ()

Zajija 

všechny recenze uživatele

Hrozná blbost u které jsem se, ale zasmál. A o to u parodii de, aby to byla blbost ,, v dobrém slova smyslu". Měl bych několik vídek, ale ty rád přehlédnu. Líbilo se mi že i na Stmívání došlo, už sem se bál, že nic nepříde a na konci jsem se dočkal. Místama to bylo sice až moc fekální, jenže sem se opravdu pobavil. Řekl bych, že se to Wayansovím prostě povedlo. Parodie na muzikálové filmy za *** . ()

Reklama

s.e.p.p odpad!

všechny recenze uživatele

Několik hloupých, zbytečně fekálních, na sebe nenavazujících scének. Až na pár vyjímek, u kterých vám zacukají koutky strašná trapárna. Herci hrůza, scénář snad ani neexistoval, Wayansové jsou loseři. Superhero Movie je proti tomuhle parodie století... Takovouhle hloupost bych se styděl vypustit, přitom je to škoda. Z filmů typu Let's dance by se dala vytřískat parodie velice slušná... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Wayans brothers sice trochu ve slabší formě, ale alespoň ukázali další členy rodiny. Taneční a muzikálové filmy, z nichž si tento dělá prdel, mi vůbec nic neříkají, ale i tak jsem se často zasmál, jako vždy, nejvíce u vtipů utahující si z rasové segregace a uzavřenosti ("Sakra černí...., "Sakra, bílí....)". A beatboxující vagina učitelky tance je fakt úchylárna. Pokud vás baví tanec, hip hop, gangsta negři a aura středoškolské "bez"starostnosti, bude vás to bavit i když vám humor filmu nic neřekne. Wayans rulezzzzzz! 3,5* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řeknu jí to citlivě. Vaše matka zemřela a nebyla jste přijata. Další." Scary Movie namlsaní Wayansové se pustili do další parodie, která si tentokrát vybrala za terč tančící a zpívající studenty s vesměs čokoládovými problémy. Těm moc nerozumím a ani mě to příliš nebavilo, ale na nedostatek hlášek si nemohu stěžovat ("A co teď? - Teď ze mě vyndej ten kolík."), i když se jejich spektrum pohybovalo v rozmezí od špetky geniálna do hromady fekálu. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno