Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
Z natáčení  - Leoš Mareš, Marek Taclík, Marek Eben, Tereza Kostková
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Z natáčení  - Leoš Mareš, Marek Taclík, Marek Eben, Tereza Kostková

Recenze (254)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Můj vztah k tanci jako takovému je obecně vzato v podstatě nulový, ba dokonce až záporný, a to jak ke klasickému, tak nějakému diskotékovému. I tak si však s klidem pravidelně na ČT naladím pořad o tanci, a bez jakéhokoliv duševního traumatu z vlastní pohybové neschopnosti ho odsleduji. A taky se dá dobře sázet :) (Člověk se za ty roky naučí, co lidi preferují - popelky (Batulková, Polívková, Langerová...) a naopak sebevědomé sexice jsou bez šance (Kuchařová, Doležalová...)). Pokud se má mluvit o nejlépe provedené show podobného typu u nás, tak to zřejmě je a ještě dlouho bude StarDance. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Člověk se sice zasměje u některých golemovitých poskoků v podání atrakcí typu Záruby nebo pulce Pavláskojc, ale že bych to musel jako pořád.... Ještě k tomu na jednoho pořád lezou dozvuky, třeba rozchod Gejondera s tou jeho zRidičkou, případně Čvančarka, jejíž hoššík asi skvěle vaří. No, kdo má potřebu civět na seznamku profláklých xychtů s úzkobokými sexuálními objekty, nechť si užije. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Je smutné, jak všeobecně špatný vztah Čechů k tanci (nemyslím samozřejmě pogo, disko a podobné) ovlivňuje náhled na tento pořad. Mrzí mne to, neb můj názor na StarDance je zcela opačný než většiny zde blátoházejících. Pří hlubším zamyšlení se tomu však dá pouze stěží podivovat. Většina diváků by taktéž jistě nejuchala kvůli zainteresovanými do nebes vynášenému pořadu o pletení svetrů. My prostě svetry nepleteme -> hnůj. Stejné je to se StarDance - nezajímá mne tanec a nikdy jsem ho nepěstoval -> hnůj. A to je škoda, neb je zajímavé vidět známé tváře šoubyznysu na tanečním parketě; dostávají tak jedinečnou příležitost ukázat, že nejsou jen komeční ksichty ze seriálů nebo jenom blbé zpěvačky. Užitečná je i porota, která vnáší do soutěže pohled profesionálů. Moderátorská dvojice je též vhodně zvolena - Marek Eben sám o sobě je záruka kvality, Kostková sice sem tam žbleptá, ale jinak zdatně sekunduje. Celou tuto mou obsáhlou stať trefně shrnuje uživatel Paldini slovy "kdo netančí, nepochopí"... 90% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další, už 6. sérii tanečků. Vypíchl bych především perfektní hudební doprovod, který si pod palec vzala jako vždy Moon Dance orchestra Martina Kumžáka společně s Dashou a dále také vždy vtipného Marka Ebena. Terezu Kostkovou nemůžu vystát už od pohledu a jinak tomu není ani zde. Dvojice jsou zajímavé, stejně jako leckteré interpretace tanců, ale přeci jenom sobotní večer raději strávím u nějakého filmu, než u tohoto. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězdiček a kdyby šlo víc, tak dám více. Výborná taneční soutěž dobré úrovně. Marek Eben a Tereza Kostková se skvěle doplňují. Osm profi tanečků a osm celebrit. Všech osm párů se utká o Krále a Královnu parketu. Já prostě tancování miluju, tak nemůžu jinak. Sleduju soutěž pravidelně a snažím se nevynechat jediný díl. Dobře se bavím. ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • Natáčení pořadu probíhalo v barrandovských studiích, protože studia České televize na Kavčích horách neodpovídala rozměrům nárokovaným vlastníkem licence, kterým byla BBC. (JoranProvenzano)
  • Úvodní díl jedenácté řady vidělo 1,54 mil. diváků starších 15 let (podíl pořadu přesáhl 40 %), čímž se pořad StarDance stal s velkým náskokem nejsledovanějším pořadem večera a také celého dne. (rublik05)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama