Reklama

Reklama

Skupina policistů se rozhodne pomstít smrt svého kolegy. Banda zločinců, která jej má na svědomí se ukrývá ve výškové budově na předměstí Paříže. Tam se po zuby ozbrojení policisté vydají. Trestná výprava se ale nezdaří a všechny navíc začnou ohrožovat zombie, kteří se zničehonic vyrojí. Policisté a zločinci tak musí spojit své síly, pokud chtějí přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (194)

tom88 

všechny recenze uživatele

Celkový dojem je uspávajúca nuda. Slabší zombie film s podpriemerným scenárom. Miestami vyslovená nuda, nezaujímavé, nelogicky chovajúce sa postavy, slabé zombie scény. Réžia je priemerná a to ledva. Vizuálne to nie je úplne k ničomu, ale to film nezachraňuje. Pozastavil som sa jedine nad nápadom, kde pár zombíkov zmlátili a nie ako všade riešili arzenálom. Taký fight so zombíkom, ktorý stále a stále nemá dosť?! Zaujímavé. Každopádne som sklamaný. 40% ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Absolutní atmosférická pecka. Od 28 dnů poté nejlepší zombie horor s takovýma koulema. Nedávám 5***** jenom proto, že takové hodnocení náleží pouze starým romerovkám. Velmi se podivuji nad slabým hodnocením (k 3. 11. 2010 - 56%), protože Dahan a Rocher museli svým debutem uzemnit spoustu fanoušků žánru. Je tu všechno co má být. Směsice záporných a kladných hrdinů masakruje hordy zombies, kteří kde se vzali tu se vzali, atmosféra je tak hutná, že by se dala krájet a dokonce je tu i prvek, který u zombie hororů najdete jen zřídka: Napětí. Bomba - doporučuji pokud už jste ze všech amatérských zombie sraček unaveni. Tohle vás vzpruží. Navíc mám tušení v kvalitní soundtrack. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Prehnitý proti hnijúcim! Drsný policajti na súkromnom záťahu proti drogovým dílerom narazia na hromadu zombíkov, takže samozrejme musia spojiť sily v boji proti plesnivým hordám nemŕtvych obyvatelov paneláku. Prvé stretnutie so zombíkom čo má sáčok na hlave je podarené a krvavé, ukončené rozstrelením hlavy brokovnicou. Ďalšie stretnutia už sú podstatne fádnejšie, bez nejakých tých gore efektov a všetci tý drsňáci si furt vzájomne mávajú búchačkami pred ksichtom, takže zombíkov ani netreba, oni sa tí kreténi pozabíjajú aj sami. Napokon sa predsa len rozbehne hromadné zabíjanie plné digitálnej krvi. Najvýraznejšou postavičkou je šialený vojnový veterán čo hádže hlášky a pobehuje s guľometom. V pamäti mi utkvela scéna v ktorej jeden z magorov rozmláti zombíkovi hlavu o stĺp a reve pri tom "som skurvený Nigérijčan"! Záver je potom depresívny ale aj pomerne blbý. Takže priemer. ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Mě trailer hodně zaujmul a fakt jsem se těšila. No jako vždycky. Zcela zbytečně, nebylo na co. Možná to bylo brutální, krev stříkala od začátku až do konce, ale jinač to stálo pěkně za prd. O hercích ani nemluvím. Hrůza! Dějově, hrůza ještě větší. jediné co mě na filmu potěšilo a bavilo byli zombie. Dobře udělaní, pěkně se užírali. Jediné plus. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jak čtu komentáře, tak je očividné, že někteří lidé nejsou normální. Pokud tento film má něco společného se Španělským REC, tak já jsem koukal asi na jiný film. La Horde není špatný horový snímek se zombíkama. Co se dá od takových filmů očekávat? Prostě masakr a krev, což si myslím, že bylo splněno dokonale. Drsné hlášky chvilkou lezou krkem, ale hlášky dědy byli prostě špičkové. Po akční stránce je to bída a jako horor tento snímek funguje (krev a masakr)... 6/10 =60% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama