Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (291)

ClimbVibe

všechny recenze uživatele

Trochu masochismus. Od soutěžících (naruby obrácených 5 minut slávy), od poroty (která musí předstírat, že jí to baví) a hlavně ode mě. DOREMI jsem totiž objevil až po letech - na youtube. A nesnáším se za to jak mi nestačí jedno video a musím si pak najít ještě další dvě. A tímto bych chtěl poděkovat ČáryMáryFuckovi, který se stará o to abychom na tyhle skvosty TV Nova nezapomněli. Jo a pozdravuju Vlčáky u Vlka a Apače! Synamatku hlavně! ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Pořad sice hrozný, trapný a zbytečný. Ale jeden díl byl výjimečně dobrý, ten s kudrnáčem. IND (invalidní důchodce) Václav Pergl tam se svým kamarádem kudrnáčem (pan Krupka) zpívají. Samozřejmě, že zpívají příšerně. Kvůli tomu tam také byli. Ale jejich výstup je jedinečný. Jsou to hrdinové z Varnsdorfu. 40% hvězdiček dávám právě jen kvůli nim. ()

Reklama

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no já nevim, jestli k tomuhle má cenu vůbec něco psát... doremi nebo caruso-show, to už je jedno, prašť jako uhoď, prostě slovy klasika: ...takový druh hudby jsem nikde neslyšel, podobalo se to vrzání a skřípání a druh zábavy, který byl produkován touto skupinou, bych už zažít nechtěl... 20% ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, jak čím je pořad starší, tím se snižuje hodnocení až na odpadní hranici... Smutné. Pořad byl ve své době TOP věc, na kterou se lidé dokonce těšili.. Moderátoři byli hvězdy! Rozhodně si to zaslouží minimálně průměrné hodnocení i v dnešní době, jelikož to, co běží v TV nyní (Xtá soutěž o nej zpěváka, či trapné reality show, či dokonce pořad o vaření, kde lidi vařit neumí a šmejdí si po bytech a domácnostech...) to je pravý ODPAD... :* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama