Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (293)

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, že jsem se na to jako malý díval. ___ S odstupem času jsem to viděl znovu. Totální vrchol nezábavy, trapnosti, nevkusu, klasického vyzdvihování průměrnosti, resp. podprůměrnosti v oblasti, která jde tzv. každému (zpěv, tanec, podobně jako komentování fotbalu, politiky, ekonomiky), nedostatku soudnosti, zesměšňování a vše korunované moudry Pavla Trávníčka a bystrostí Sabiny Laurinové. ___ Nedostatek programů v 90. letech a tím i malý (špatný) výběr a ochota ke kvalitě. A přesto koláče sledovanosti plné mrvy a kejdy Nova pekla, peče a bude péct. A diváci bez chuti a čichu ještě v době osmé reklamy poděkují, zašlou hlas na TýTý a zeptají se kolik dílu má nekonečný seriál Ulice. ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem nedokázal docenit tenhle průjem televizní zábavy. Teď jsem se omylem dostal k několika videím a to co jsem spatřil na mě zanechalo téměř trauma. Absolutní vrchol trapnosti, ubohosti, který ve mě vyvolává pocity sebezáhuby, abych už nemusel nic takového víckrát slyšet a vidět. Totální sračka. Více důkazů zde http://www.youtube.com/watch?v=geuZckTZ8bY&feature=grec_index ()

Reklama

Aeres odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro je mi až studno tenhle "pořad" hodnotit... Prequel ke všem Superstar a X-Traktorům... navíc s odporným a slizkým Trávníčkem (kterého ze srdce nesnáším - nevšimli jste si, že ne), který krouží okolo duté Laurinové, jakoby ji chtěl ojet... -počkat... on to vlastně stejně udělal, a navíc sériově. Stejně tam nejzqujeleji zpíval Martínek Hranáč z Vyvolených, který téměř dokonale vystihnul během svých 4 minut slávy celkovou myšlenku této výplně mezi reklamami. ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Že já zpívám fakt na hovno, ale to, co občas přišlo do televize... Je to šílená sračka, ale na youtube je možné sehnat dvě videa, která tenhle pořad zvedají do nebeských výšin. Jmenují se "Idiotskej pár bez soudnosti" a "Pergl a Kudrnáč". Kdo tohle neviděl, tak neví co je prdel a neví, co za hovada žije v téhle zemi. Prvních pět shlédnutí těchto scének jsem brečel smíchy. 5% (za tyhle trotly) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Na to se doopravdy nešlo dívat. Ale zpěvák Ind a jeho nadržený kamarád nemají šanci na zapomenutí. Ti dva se museli vidět. Jinak, porota nudná, kulisy nahánějící deprsesi, duo moderátorů jako z pornofilmu a k tomu nekonečné zástupy zpěváků, kteří místo zpívání na záchodě, šli bavit diváky televize Novy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama