Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Další hřebíček do rakve už tak dost pokřiveného vkusu diváka nebo milovníka dobré hudby. Jedna hvězda je snad za to, že jsem se v hospodě párkrát dobře zasmál pří některých vystoupeních. ()

22matelko 

všechny recenze uživatele

Kôli tým výmolom čo sú v prvých kolách a hlavne kvôli moderátorskej dvojici Banášová , Mareš dávam 2 hviezdy. Ale pokračovať to bude ako každá superstar do riadnych sračiek až sa to dostane do totálnej žumpy a výjde s toho vý´taz ala komerčný ožmol. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Hlavneprvá čat je smutno-smiešna fraška o často hlupych teenegeroch alebo o skutočných primitívoch, korý si snad naozaj myslia ze pekne spievaju. Rozhodne by som zakazal ucast sopliakom pod 17 rokov. Moze im to totiz silno uskodit. ()

Delaney 

všechny recenze uživatele

fakt se super bavim u těch prvních kol(4*), kdy přijdou načančaný geloušci z rozsahem hlasu osminy oktávy a druhym párem fuseklí v trenclích.... ale pak když už to mám brát vážně, tak.... "když koukam tak zvracim"... (odpad) ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě horší než jsem čekal, porota je tupější a tupější a soutěžící zpívají ještě hůř než v předchozí superstar. ()

Charon11 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy jedna pro Leoše Mareše a druhá pro Adelu Banášovou. Jsou opravdu zábavní, narozdíl od toho pořadu a porodců....... ()

Vejrrr odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám důvod dát jedinou hvězdičku, ale hned vysvětlím proč! Nehodnotím ušlechtilou myšlenku dát lidem šanci - tu naopak chválím a podporuji. Nehodnotím to, že třeba mám své favority, kterým držím palce (což je príma a dává to divákovi smysl se dívat). Hodnotím ten režisérskej blivajs, kterej nám každej tejden dávaj na talíř a vlastně celou tu zmršenou, dementní a ubohou formu. Nejhorší byly první 4 díly konkursů, kde trapnost střídala trapnost ať už od nechutných výroků poroty až po nechutné sestřihy cicmajících se párů či podobných hovadin. V pokročilejší fázi soutěže mohu vypíchnout třeba nějaký cácory, který při rockovým kole poskakovali ve vzduchu na motorkách jako zasažený elektrickým proudem nebo nehumorné medailonky typu "detektor lži". Za to prostě může režie a celý tým a hanba jim (nezahrnuji sem moderátory - ti OBA jsou dobří - resp. dělají co musejí). Zkrátka celé by to šlo udělat mnohem důstojněji. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

...a už se zase začíná blbnout...Jedna hvězda za porotní drsné fórky, zvlášťě Haberovy. Jinak fakt nevím...Zdá se, že Rolincová se svými vyjadřovacími schopnostmi zde bude za debilku podobně jako v minulém ročníku Csáková. ()

Ad4mson odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad nevídaných rozměrů a především naprosto trapné vaření z vody. Na Mareše mám obrovskou averzi, ale to je vesměs můj problém, ale ať mi nikdo netvrdí, že ho alespoň trochu nes*re rádoby "mladej týpek" Hejma (používajíc skoro v každé větě anglické slovo, aby působil ještě víc COOL). Dno televizní zábavy. Bléé ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Stokrát přežvýkaná kravina. Dojímají mě porotci, kteří chtějí být za každou cenu zatraceně vtipní a cool, což se jim opravdu nedaří a působí trapně. Sledovat brečící 15leté slepice, kterým se po nepostupu zhroutil svět, už po x-té opravdu nebudu... ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Ďalšia superstar kde sme videli nespočet (ne)umeleckých vystúpení, nespočet trápnych situácií a len pár ozajstných talentov. Ale akosi ma už prešla chuť nato civieť po 4-krát. Zase tý istý porodcovia čo všetko vedia, všade boli požrali múdrosť sveta. Gýčové vystúpenia a fakt strašne priblblá dvojica moderátorov. Od odpadu! to ďaleko nieje. ()

Reklama

Reklama