Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

maty39 

všechny recenze uživatele

Řekněme to takto. Na pěvecké soutěži není nic špatného. Soutěžící mají slušnou úroveň (tzn. zpívaj natolik dobře, že se jim nikdo nemůže smát). Problém začíná u toho bordelu, co se navaluje na tuto prostou soutěž. To je jako s Bleskem. Na konceptu novin není nic špatného. Ba právě naopak. Jdo o to, jak seriozně k nim přistupují ti, co jsou za ony noviny zodpovědní. Paradoxně, tato soutěž plní převážně stránky bulváru. Přesto bych nikdy neřekl, že je to soutěž pro idioty (možná o soutěžících bych to prohlásil, ale ne o divácích). Pěvecká soutěž je prostě atraktivní záležitost. Ostatně je to stejné u všech soutěží. Lidé je mají rádi a proto je sledují. Mě osobně tato soutěž nikdy nezaujala (eeee, no, prohlédl jsem si fotky účastnic :-)), ale když jsem viděl asi polovinu jednoho dílu, tak mi to nepřišlo jako něco satanského, co by mělo způsobit apokalypsu. Rozhodně nehodlám sledovat další část - přeci jen je na světě mnohem více filmů a seriálů, které se dají sledovat místo tohoto (jsem si jistý, že jméno vítěze se ke mě přesto dostane pouhou návštěvou kteréhokoliv z českých vyhledávačů). ()

sidddo 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak se na to pořád někdo může koukat. Jednu hvězdičku si to zaslouží jen za Leoše Mareše...20% ()

houseofwax odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle stupidní televizní zábava mi jednoduše nic neříká... Dobře, možná se tam najde pár opravdu dobrých zpěváku, ale upřímně : Vzpomene si na ně za dva roky vůbec někdo? Ne... ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Po repete, senzusákoch, drišľakovi a podobnom skvoste konečne živá muzika.Nech je to už akákoľvek komerčná sračka, alebo továreň na esemesky za samotný princíp tam jednu, dve hviezdičky hodim :) ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že v semifinálových kolech už někteří umí i zpívat. Bohužel, kdykoliv některý vkusný zásah od Banášové nebo Habery tento pořad pozvedne, srazí ho Rolincová nebo především Mareš zase dolů. A mimochodem - tolik hrubek v pouhém názvu už jsem dlouho neviděl. ()

TomasKotlant odpad!

všechny recenze uživatele

Oslava komerce a tupých přeceněných moderátorů, jejichž kosmetické taštičky váží více než zdravý rozum. *** Ve zkratce: Citrone, seš borec! ()

grerar odpad!

všechny recenze uživatele

Česko hledá superstar mne minulo, až jsem trochu zbystřil v souvislosti s Balogovou. Xfactor mne zaujal, byl jakýsi odlišný či co. Ale Československá Superstar je opravdu neuvěřitelnej škvár (nebo aspoň zatím, ale to co jsem viděl mi stačilo k tomu, abych se na to dál nedíval). Nejde tak ani o výkony účinkujících jako o neskutečně slabej scénář a úplně mimoňskou dramaturgii. To, že Nově ubývají diváci, je zřetelně vidět na používání sprostých slov přímo do vysílání bez jakéhokoli náznaku překrytí. Pokud si ale dramaturgové myslí, že jim tím přibudou diváci, tak to si nemyslím - za prvé, ti které to zajímá se na to koukají už teď, za druhé ti potenciální budou odraděni stylem prezentace pořadu. V některých případech (hlavně konec pražsko-brněnského dílu nebo odkad) jsem měl pocit, že účinkující zaplatila Nova viz i samotné výroky porotců atp. ale co už na takovou blbost až moc řádků... ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Dal bych hvězdy tři - nic nového to nepřináší, ale většinu lidí pobaví a neurazí. Ale celkové hodnocení na CSFD je podle mého dosti neobjektivní. To je opravdu tak špatné? Když se podívám na výstupy finalistů... Je to opravdu taková hrůza, abych dal odpad? Výkony moderátorů Mareše a Banášové jsou na hodnocení odpad? Výroky poroty - opět odpad? (Je snad ještě něco co bych měl zhodnotit nebo o tomhle tato soutěž je?) To snad ne vážení, tady se tne řádně mimo. Pokud vás takový typ soutěže nezajímá, prosím, ale dávat kvůli tomu nejnižší hodnocení? Když mě nebudou zajímat gangsterky, hnusit se mi krev a násilí, podívám se na 5 minut Kmotra (udělejme prostor pro malou nadsázku) a hodím sem hodnocení odpad? Chlapci a děvčata to snad ne.. Opravdu obohacující komentář: viz. uživatel Marius ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Na začátku úžasné. Konečně vzrušení, když začal mluvil Pavol Habera na rovinu. Deklasace této soutěže bohužel probíhá s každým dílem dál. ()

KOZEL84 odpad!

všechny recenze uživatele

První řadu sem sledoval a líbíla se mi,ted už je to dávno ztráta času.Aha,Blesk,Spy a podobné hovna mají aspon o čem psát.V každé hospodě kde mají karaoke najdu 10 lepších zpěváku než sou ty trapné nuly tam.Jediná náplast je že ti pozdější rádoby zpěváci nevydávají žádné CD a jestli jo tak o tom nevim (chválabohu).Pičo Jirka zonyga-to si ze mě fakt děláte prdel. Poblil bych to. ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Kvalitní umělci, o kterých už pravděpodobně nikdy neuslyšíme, doplněné trapnými komentáři Leoše a trpkými pohledy Habery. ()

sNeDy 

všechny recenze uživatele

El_Rabbit to vystihl přesně. Odpad s hvězdičkou za hospodské komentáře, které dělali z nedělních večerů nezapomenutelnou zábavu. ()

ivamka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, postoupil ten citrón? Super výběr vzorků národa toužícího po hvězdném životě , dobré hlody poroty, snad se povede vybrat dobré zpěváky a pobavit tak jak pořad Slovensko hladá superstar. Tihle dva moderátoři se chtějí spíše zviditelnit, než by dávali prostor soutěžícím. ()

Reklama

Reklama