Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

raimi 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, je to moje první setkání s čistokrevným torture porn snímkem, ale hned od začátku jsem byl nadšenej. Úvodní sekvence mě nadchla a pak už jsem se vezl až do konce. Naštěstí není film zbytečně natahovanej, střízlivých 73 minut je až až, a tvůrci jdou na věc hned od začátku, takže žádný štráchy. No a ten konec (v mučírně), ten mě vyloženě dostal, ten je opravdu groteskní!!! Mrazivá je také scéna s převážením uneseného páru dodávkou, kdy kamera zabírá jen výhled z dodávky na ulici plnou lidí za denního světla, když tu se jedna z obětí probere z bezvědomí... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

I když jsem prase, tak toto bylo i na mě moc silné kafe. Plno nechutných scén, u kterých opravdu lezl mráz po zádech. Tento film je takřka o ničem. Nemá žádný děj, příběh a ani pořádné napětí. Jde jen o samou brutalitu a mučení. Kdyby nebyly scény s mučením docela slušně zpracované, tak je to jasný odpad. Přemýšlel jsem o 4* do té doby než přišla trapná část u konce. Hlavní hrdinka psychopatovi nadává, že smrdí apod. to mi přišlo ujeté a vůbec nehodící. Po sléze useknutá hlava, která letí a kousne psychopata do krku. Nebýt těchto hovadin na konci, mohl to být víc než průměrný horor.. 5/10 = 55% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skvelý krvák. Dejovo o ničom, ale o dej ani veľmi nešlo, vlastne šlo len o prehliadku brutality, ktorá bola natočená na výbornú. Takže film jednoznačne splnil svoj účel. A mimochodom: Kto na to nemá žalúdok, nech to nepozerá. Najradšej by som nakopal do zadku somárov, ktorí dobre vedia, čo ich vo filme čaká, a aj napriek tomu film pozerajú, a to len preto, aby sa potom mohli robiť dôležitými a urážať ostatných, že sú úchyláci a podobne... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Příběh je tu důležitý asi jako v hardcore pornu a když tak o tom přemýšlím, mohl jsem celý film po deseti minutách vypnout (stejně jako péčko). Grotesque nenabízí nic jiného, než chaoticky nasnímané scény mučení, jejichž zhovadilost je nepřehlédnutelná a nesnesitelná spíše díky nulové gore atraktivitě - ne, nemá to říz a opravdu to není tak extrémní, jak jsem slýchával. Doporučuji inforamční rychloposuv a pak disk s filmem rozčtvrtit. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

"Vzrušuješ mě, rozřežu tě na kousky." Tohle je OVER THE TOP EXPLOITATION mého života!!! Já jsem zvyklý už na ledacos a mám opravdu v tomto subžánru nakoukáno mraky hrůzných zvěrstev, ze kterých by se běžné populaci zvedal žaludek a trpěli by permanentní depresí... Ale tohle mě opravdu dostalo!! Úplně uzemnilo, zadupalo a nakonec rozložilo na vesmírný prach... Sadistický perverzní úchylák chytne kluka a holku, přiváže je k "mučícím prknům" na stojato aby na sebe viděli a už asi od 3. minuty začíná "tortura"... Film obsahuje skutečně všechno, co si lze i nelze představit... Sexuální zneužívání (obou!), psychické a psychologické týrání ("Pokud odmítneš mučení nebo už ti to bude stačit, začnu s tvojí přítelkyní!"), manipulace, nože, dláta, kladiva, hřebíky, motorová pila, kastrace... No prostě brutální extrém!!! Úchylné, zvrácené, mučivé, odehrávající se v podstatě v jedné místnosti - mučírně. Film je výborně technicky provedený. Kódži Širaiši umí mistrně pracovat s malým rozpočtem. Záměrně si napsal scénář, ve kterém je obsažen pouze jeden sklep a trojice herců, čímž mohly veškeré finance padnout na výrobu kvalitních krvavých efektů. Filosofie filmu je pak jasná od začátku, co je člověk schopen vydržet a udělat pro lásku. Jaké perverzní úchylky mohou v jednom člověku dřímat... Jedná se o dílo, které nese jisté myšlenky a je špičkově choreograficky zvládnuté. "Gurotesuku" je pro mě osobně vrcholem moderního exploitationu… /100% + FILM ROKU + TOP 10/ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)
  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama