Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 240)

RakeW 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná nálož nápadů, vtipů a hlášek, která je tak nějak rozmělněna natahovaností (s blížícím se nevyhnutelným tleskacím happy endem stále více úmornou) a později též slaďoučkou rozblemcaností (jen linka Palmer-Hannah tomu zase na chvíli dodá šťávu). Carell, Gosling i Emma jsou super, tedy pokud se ve filmu zrovna něco děje. Zbytek jen přicmrndává (včetně Julianne a Bacona). Celkově ve mně ta nevyváženost drsnějších vtipů a sládké romance vzbuzovala dojem dvou střídajících se režisérů, pak se podívám do kolonky "režie" a hle! Ale to bude asi jen náhoda. Doufám. ()

Mortishka 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia s vynikajúcim hereckým obsadením. Prvýkrát mi herec Steve Carell nevadil a nepripadal mi ako totálny trapák a idiot, táto postava mu sadla ako uliata. Hmm herec Ryan Gosling netušila som že je tak šarmantný a vynikajúci tohto herca budem aj nadaľej sledovať! Nerušivé, vtipné, dojímavé....iste na konci je to klasik klišé ale odpustené, ja som si pri tom oddýchla a to je najhlavnejšie. ()

optimus0s 

všechny recenze uživatele

90%Asi největší překvapení roku. Takovouhle romantickou komedii jsem už dlouho neviděl:-)Emma Stone je kočka a navíc umí hrát, Ryan Gosling je korba a trochu odlišný "Barney" a všechno to do sebe tak skvěle zapadá, že nenmám ani slov:-) ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Tak trochu mi to přišel jako zbytečný a nezajímavý film a nebýt Emmy, ani bych se na něj nekoukl. Ale co, pár vtipnýho momentů se tam našlo (třeba s masážným křeslem) ()

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na jarní podvečer za bouřky:-). Moc jsem toho neočekávala, moc sem toho nedostala, ale byla sem spokojena, páč co víc od tohoto žánru čekat než toto. Ovšem začínám mít čím dál víc v oblibě Ryana Goslinga, jen tak dál sympatickej fešáku z baru :-D. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tak tento film pre fanúšikov, ktorý majú rád dokonalé kombinovanie lásky s humorom a komédii, je nutné vidieť. Osobne môžem povedať len to, že je to veľmi príjemné prekvapenie roku 2011, hlavne to, že všetci herci herečky odviedli bezchybnú robotu. J. Moore je stále výnimočne dobrou herečkou, R. Gosling je super cool Casanova s veľkým srdcom, M. Tomei je stále veľmi sexi, E. Stone je ohromná, S. Carell je „vtipný“ a K. Bacon je D. Lindhagen. Príbeh, réžia a hudba je nadpriemerná. Nezostane nič iného, len to vidieť (a to minimálne 2x!!). PS: Láska je bláznivá,... Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase inteligentní komedie se špetkou romantiky. A hlavně toho humoru tam je dostatečně a navrch je totálně bláznivý závěr. Je to film, při kterém je vám dobře, ikdyž se v něm přihodí něco smutného. A když nic jiného, tak alespoň je se na co koukat, tedy pro dámy - Ryan Gosling a po proměně snad i Steve Carell..Mám ráda romatické komedie bez vulgárních scén, kde hlavní hrdinové nepůsobí jako mentálně retardovaní a tohle je přesně ono. Kouzelné byla zamilovanost pubertálního syna Emily, která je zodpovědná za velkou čast nejvtipnějších scén. ()

P.J.2 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie pro pohodový večer ve dvou, která dokáže bez problému pobavit s neotřelým příběhem, který je ve světě komedií sice menší klišé ale originálně podané a doplněné skvěle něšikovným Carellem a profesionálním Goslingem. ()

Toka 

všechny recenze uživatele

Perfektní Emma Stone a Ryan Gosling. Jinak hezkej námět a hudba, Né úplně romanťák, takže to v uvozovkách snesou i chlapi. ()

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Hned na záčatku musím říct, že se pojednává o inteligentnější komedii, méně předvídatelnou a vskutku rozmanitou podívanou. Je to celkem zajímavá podívaná, divák vypne mozek a užívá si romantickou chvíli s pěkně okořeněnými scénami. Příjemný snímek s postupnými přeměnami, vyvrcholeními a se slušnými hereckými výkony. Ryan je prvotřídní muž a můžeme spatřit jeho nového partáka, jak se postupně mění a začíná ožívat. Někdy bych si přílišnou dávku humoru trošku odpustil, ale každopádně je to příjemné, oddychové pokoukání. Rozhodně v tomto žánru pěkný snímek za poslední dobu 74% ()

Brody01 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu bola podľa mňa trochu nudná ale druhá už bola v pohode. Príjemní herci, fajn hudba, dobrá kamera a zaujímavý príbeh, ktorý síce bol trochu predvídateľný ale dokázal ma aj tak celkom zaujať. Najviac sa mi páčili scény s učiteľkou ale aj tie so synom boli fajn. ()

Azhila 

všechny recenze uživatele

Romantické komédie sú často a oprávnene škatuľkované ako filmy s nízkou kvalitou príbehu či hereckých výkonov. Preto poteší, ak sa spojí vydarená komédia s romantikou i so štipkou drámy. Hlavné postavy sú veľmi sympatické pretože majú výbornú charizmu a dobré sa na nich pozerá. Najmä dvojka S. Carell a R. Gosling, ktorí sú veĺmi zábavny a je zaujímavé sledovať ich kontrast. No aj tak si myslím, že najlepší a pre dnešnú filmovú dobu naozaj nečakaný je záver kde sa všetko vygraduje a všetka zápletka sa dosť zložito rozuzlí. V závere som sa naozaj nevedela prestať smiať. Pre dnešnú dobu je takýto pocit neistoty kde neviete ako sa to skončí veľmi zriedkavý. Práve toto je veľké plus. Vcelku môžem povedať, že som sa po celú dobu výborne bavila a bola som prekvapená ako s takej jednoduchej a dookola sa otáčajúcej téme, láska, môže vzniknúť niečo úplne nové a originálne. ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

Stone a Gosling spolu prostě sedí. Je to jako jahody se smetanou. Nevíte proč, prostě to funguje...Docela obyčejná a prostá zápletka s neobyčejnými herci a ty pohledy. No a hlášky jsou legendární. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Za ty roky už bylo na poli romantiky všechno podstatné řečeno a prostá rovnice L + M = VL může fungovat tak maximálně na prvním stupni základní školy. Nástrahám citů se Fogelmanův scénář staví řemeslně dokonalou kličkovanou mezi otřepanými klišé a vlastními nápady, která jako celek tvoří košatou mozaiku ždímající svou vypointovaností z jednotlivých dílků maximum. Jednoduše řečeno Bláznivá, zatracená láska se bláznivě, zatraceně povedla a když už na chlapa s romantikou, tak minimálně takto. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie.. až na ten potlesk na otvorenej scéne, ktorý si americké romantické komédie akosi nedokážu odpustiť, to bola veľmi sympatická záležitosť. Navyše neskĺzala do plytkej roviny a bola viac srdečná než crazy a to sa cení. ()

Evander 

všechny recenze uživatele

Příjemná, lehce netradičně pojatá romantika. Nic, co by člověk musel vidět několikrát, přesto však příjemné skoro dvě hodiny oddechu a zábavy. 75% ()

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama