Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 242)

LaCZik 

všechny recenze uživatele

Možná budu na tento film až moc hodný, ale mám k tomu soukromé důvody. První americká romantická komedie, na kterou jsem šel do kina a to bez očekávání. Ale celých bezmála 120 minut jsem se opravdu bavil. Pro mě jasných 5 hvězd, objektivně jen 4,5:-) ()

Ranulf11 

všechny recenze uživatele

Film, který byl pro mě příjemným překvapením a zejména scéna na zahradě, při které dojde k rozuzlení, je úžasná :-D ()

TomRod 

všechny recenze uživatele

Carell trochu míň trapný než klasicky ale jde mu to, opravdu HEZKÝ film. Super scéna s minigolfem, absolutně jsem netušil, že by to "pozor spoiler" mohla být jeho dcera, to mě odrovnalo. ()

Bashara 

všechny recenze uživatele

Vtipné, príjemné prekvapenie s dobrým Ryanom Goslingom a ešte lepším Stevenom Carellom. Oni dvaja robia z tejto romantiky komédiu :) ()

bycer 

všechny recenze uživatele

1x* za vtip s Photoshopem. Jinak klasicky naivni USA komedie, se všemi prvky své trapnosti, kýče a stupidity. Zajisté je spoustu horších, ale čekal jsem od Ryana a Julianny něco víc, na úrovni... toto bylo zklamání ()

B3cKX 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ma obsahom milo prekvapil. Vyvrcholenie na záhrade bolo na takýto malý projektík naozaj obdivuhodné. Avšak iba 3 hviezdy dávam zato, že anorektická postava a celkovo osobnosť Analeigh Tiptonovej ma privádzala do šialenstva. Dosť neobjektívny individuálny názor, no na mňa každá scéna s ňou pôsobila ako ľadová sprcha. ()

Mjoh 

všechny recenze uživatele

Tolik procent pro jen velice průměrně vtipný film? Navíc s tak kýčovitým finále, že mi bylo trochu trapně ho sledovat? Zvláštní... V ostatních komentářích velice často zaznívá srovnání s Hitchem, a to v jeho neprospěch...!? Tak to prostě není, Hitch je mnohem vtipnější, má spád, a to Crazy, Stupid, Love prostě nemá. Dvě hvězdičky za 2 - 3 zábavné scény + pár přeci jen překvapivých vztahů napříč dějem a Marisu Tomei navrch. ()

Dr.Kepler 

všechny recenze uživatele

není ten styl filmu vymyšleného formátu... tato situace se klidně může stát každému z nás a v dnešní době je to čím dál častější... myslím, že takových filmů jako je ten to by mělo vznikat víc... ukázat lidem, kteří o někoho přišli, že je důvod jít dál a, že v životě je spousta krásy ;) velmi dobře provedená komedie z realistického prostředí.. výběr herců se také zdařil jsou velmi sympatičtí... a hlavně scéna s písní Hřišného tance mě velmi překvapila a potěšila takže dávám (10/10) ()

Jannine 

všechny recenze uživatele

Pro mě to bylo trošku zklamání, protože z hodnocení a z komentářů, jsem čekala fakt dobrou komedii. Moje očekávání se ale nesplnily, pár vtípkům jsem se zasmála, na Ryana svlečenýho do půl těla jsem se ráda podívala (a klidně se podívám znova), Emma Stone opět potěšila. Klasická romantická komedie, ale ničím výjimečná. ()

Agora 

všechny recenze uživatele

Mně se zdál film spíše průměrný, nejvíc se mi líbil Ryan Gosling a ironická kamarádka jeho přítelkyně. Těch klišé bylo až až. A dorazila mě závěrečná děkovací řeč ve škole, to mě trapnost fackovala a za ni bych strhla půl hvězdičky. ()

natyx 

všechny recenze uživatele

Jak vtipně se může brát láska? Z komedií o lásce je táhle ta nejrealističtější. Koho by napadalo splést osudy pár lidí dohromady a udělat s toho trhák, který bere život tak jak je a nedělá si zbytečné ilzuze. A Don Juan, Ryan Gosling se z hostil své role dokonale a mám z něho pocit, jako by se pro tuto roli narodil. ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie, která začíná poněkud netradičně. A pak se to rozběhne do velmi příjemných vod, které nejsou nutně pouze komické, ale pokud jsou, je to opravdu dobrá legrace. A všem hercům postavy sednou jako ulité. A příjemně mě překvapilo, že postava Emilina milence není jen bezkrevná karikatura. 85%. ()

kamilao 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie!! Jsem hooodně moc překvapená, že až tak mě to bavilo. Nemůžu jinak, než hodnotit pěti *. Určitě tato romantická komedie potěší i pány. Stojí za zhlédnutí. Jediné malé negativum je herečka Julianne Moore (tu už hodně dlouho nemám ráda), ale za to mě začíná hodně bavit Emma Stone. ()

Marketus8 

všechny recenze uživatele

Až na ten trapnej americkej happyend a pár příliš dramatických scén... Jo. A Ryan je asi nejvíc sexy na světě. Just saying. ()

Adina 

všechny recenze uživatele

Někdy si vybírám filmy podle toho, jaký mají hodnocení tady na čsfd. A někdy si naběhnu. Jako s tímhle filmem. Neoriginální zápletka a jestli jsem se zasmála dvakrát, tak to je už moc. ()

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama