Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný béčkový námět -po zaplavení vlnou Tsunami zůstanou někteří přeživší uvězněni v obchoďáku spolu s několikametrovým a velmi hladovým žralokem- kazí mizerná režie, příšerní herci v ještě horších rolích a -nejen na dnešní dobu- děsivě laciné efekty. Těch pár krvavých scének nic nezachrání. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k poměrně zajímavým jménům se neměla čekat až taková konina, jakou byla nedávná Noc Žraloka 3D. A pravdou je, že Bait sice efekty rozesměje podobně, stejně jako demencí postav ale vše ostatní je o třídu, leckdy i o dvě výše. Prostředí supermarketu dává zajímavé scénáristické možnosti a několik mordů je skutečně vydatných ;-). Vlažných 50%, ale za poslední řadu let asi nejlepší horor se žraloky, jen na můj vkus přežilo až příliš potencionální potravy :-). ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač je angličtina Korbitche22 veskrze průměrná, mohl film zase v klidu shlédnout bez titulků, protože je na štíru se čtením, no a o psaní ani nemluvě. Ale zpět k chytřejším věcem. I když vám u toho v mikrovlnce alegoricky puká popcorn a sadou patetických klišé a logických zvratků byste nejraději nakrmili nějakou tu velkou bílou svini, je to hezky a krvavě uděláno, má to, jak rádi my, lingvisté, a nedoceněný polyglot Korpič říkáme drajv, a srovnávat to s Nocí žraloka či Temným přílivem může jen pravidelný piják methylu. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Předem je nutné zdůraznit, že je to klasické béčko. Kompletně navrženo/vyrobeno pro 3D blu-ray trh. Takže zde potkáme průměrné efekty, průměrné herecké výkony, Není to ale vyloženě bezhlavá, tupá teen vyvraždovačka, 3D funguje velmi slušně, pokud máte zájem o nenáročnou 3D "popcornovku", tak nevidím problém, dobrá volba... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Australská rychlovka s nepříliš dokonalými digitálními triky, až zoufale debilním chováním postav ( zahodit dýchací hadici, když ji můžu k čemukoliv přivázat, to chce fištróna a ještě většího k tomu tahat za ni co nejvíc na opačném konci, když se jí evidentně nikdo nedrží:), ale taky s pěknou porcí krve a slušným spádem. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama