Reklama

Reklama

Luck

(seriál)
  • USA Luck
Trailer
Drama / Sportovní
USA, 2011, 8 h 4 min (Minutáž: 47–67 min)

Tvůrci:

David Milch

Hrají:

Dustin Hoffman, Dennis Farina, John Ortiz, Richard Kind, Jill Hennessy, Nick Nolte, Kevin Dunn, Ian Hart, Ritchie Coster, Jason Gedrick, Kerry Condon (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tento dramatický seriál nás zavede do světa dostihů a sázek. Setkáme se s majiteli koní, hazardními hráči, žokeji a dalšími zajímavými postavami, které se točí kolem závodiště. V hlavních rolích hrají Dustin Hoffman, Nick Nolte a Dennis Farina. Příběh se soustředí na inteligentního, bystrého a ostrého muže (Hoffman) a ubohou skupinku sázkařů, kteří se snaží během dostihů vyhrát co největší balík peněz. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

whack: vzhledem k tomu, ze kone umreli kvuli nehodam, tak mi ten tvuj prispevek nedava moc smysl... ano, kun si nemohl vybrat, ale ktere zvire muze? To se dostavame pomalu ke kritice domestikace zvirat. ;-) On ten kun sam od sebe ani ten pluh nebo drivi tahat nechce.

 

Takze porovnani se smrti hercu nebo kaskaderu je adekvatni. I proto myslim, ze je to spise vymluva a skutecnym duvodem je sledovanost.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Matty: To nie je tak úplne pravda. Každá relácia, seriál a film, kde vystupujú zvieratá, sú pozorne monitorované a často aj kritizované niekoľkými ochranárskymi organizáciami. Lenže až keď nejaké zviera počas produkcie zahynie (alebo je s ním nezákonne zaobchádzané), až vtedy je možné robiť právne kroky pre zastavenie vysielania daného programu.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

whack: Podle této logiky jsou ovšem nepřípustné závody koní jako takové i jakákoli jiná "zábava", do níž jsou zapojená zvířata, s čím v zásadě souhlasím (i když bych rozlišoval mezi hrami, kde se smrt zvířat předpokládá, jako jsou kohoutí zápasy, a hrami, kde k ní občas dojde) - vadí mi, že i ti, kteří sledováním zvířat v nepřirozených rolích rádi tráví volný čas, se ozvou až poté, co začnou zvířata umírat, protože cíl kritiky je náhle zranitelnější a mediální rozruch větší, čili se stačí jenom "svézt" s ostatními.

whack

whack (hodnocení, recenze)

Matty: Program, kde zomierajú zvieratá pre pobavenie zvrhlého publika, je neprípustný. Herec si môže vybrať, či nasadne na toho koňa, kôň nie.

simon84

simon84 (hodnocení, recenze)

DaViD´82: dik. me to napadlo hned, ze za tim muze byt i nizka sledovanost nebo tak.. jen jsem postnul zpravu, dal jsem to nekoumal. 

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Tragikomická zpráva. Kdyby zemřel některý z herců, nejspíš ho jen nahradí digitálním dvojníkem a jede se dál, ale když jde o zvířátka...

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

JK77: je to mozne, neviem posudit, lebo som zatial videl len pilot. podobne ako DaVID´82 cakam na celu seriu

AlexS

AlexS (hodnocení, recenze)

DaViD´82

 : ok davam te nudne veci jeste sanci ... zkusim pretrpet 6 epizod a potom se uvidi i kdyz stve me ze hodne serialu je "zahadnejch" a pochopime je ci nejakou cast az na konci rady ale proste dokazou to vypravet a zaujmout ze se to chci dovedet tomuhle se to zatim vubec nedari (muj nazor) coz me i mrzi na jednu stranu a docela dost! Dustina ci Nicka a hlavne Michaela Manna! miluju a takovy fiasko bych jim nepral.

Matty

Matty (hodnocení, recenze)

Oceňuji perfekcionismus ve vykreslování prostředí (včetně slangu, který je pro českého diváka dvojnásob matoucí), smysluplné využití soundtracku a fakt, že jsme mezi dostihové závodníky vhozeni bez jakékoli přípravy (kterou musí zvídavý divák provést sám). Jenže - pilot mi přišel i na Manna až moc nedramatický, vizuálně jenom ucházející (hl. kvůli rozstříhání slibných záběrů na malé úseky) a Hoffman spíše jenom "štěkal", než aby naplno hrál. Jiné neakční seriály s pomalým tempem a vzácnýmí, proto působivými dějovými zvraty (The Wire, Treme), se mi však po čase dostaly pěkně hluboko pod kůži, takže zkusím být trpělivý i tentokrát...

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

AlexS: Popravdě jsem to po první epizodě utnul, tohle nemá valného smyslu sledovat... Dokud to nebude kompletní; je to evidentně koncipováno jako jeden souvislý děj, jehož skutečnou kvalitu ukáže až souvislé sledování a případné finální odhalení toho "heistu", které to může celé stejně tak potopit jako pozvednout. (Na druhou stranu je pravda, že mě osobně se velmi líbila již pilotní epizoda).

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

cital som recenzie celej serie a vsetko do seba nakoniec pekne zapadne. okolo stvrtej epizody sa to uz vraj pekne rysuje

AlexS

AlexS (hodnocení, recenze)

po druhym dile rikam ze je to vazne blbost...nema ani hlavu ani patu moc dejovych linek moc lidi ktery musime sledovat a nic nedava ani smysl ... vse je ztraceny v te "dokonaly" komplexnosti!...skoda!...dam jeste sanci 3timu dilu a zda ani to me nechytne tak koncovka (to ten rok pekne zacina)

rowdys

rowdys (hodnocení, recenze)

na early cut su zatial ohlasy vselijake, co sa mi velmi nechce verit, kedze v tom ma prsty Mann a Milch. uvidime ako dopadne finalny pilot. vraj herci minuly tyzden este robili post

Dejf4

Dejf4 (hodnocení, recenze)

Děkuji ti moc. Hledal jsem to, ale nějak se mi to nedařilo. Asi jsem špatně zadal hledaný výraz. Každopdáně Díky ti!!!

Dejf4

Dejf4 (hodnocení, recenze)

Pilotní díl k seriálu? No to vypadá sakra dobře. Obsazení výborné a režisér perfektní. Sport mám rád a seriály se tomuto tématu moc nevěnují. Sice koně moc nemusím, ale těším se. Jenom je někde více podrobností k tomuto projektu? A ještě jedna otázka. Je někde pěkné sumárum jaké seriály natočilo HBO? Díky budu vděční.

cure

cure (hodnocení, recenze)

dustin hoffman - no konecne - jupiiiii, nick nolte - jupiiiii, dostihy - jupiiiii

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Já bych to uzavřel s tím, že jednomu se líbí, druhému zase ne ( ostatně jako každý jiný film ):o)

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

:-) Přiznávám, že jsem v tomto případě trochu zaujatý, protože se mi digitál ve filmu prostě nelíbí (asi jediný snímek, kam mi pasoval jak na hrnec byl Inland Empire). ALE : jak někdo někde poznamenal - pokud Mannovo gangsterka vypadá jako Četnické Humoresky....

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

No podle ikonek oba vypadáte, že by vám nějaký léčebný pobyt prospěl...
(btw. barrandovská inscenace = digi kamera se spoustou zrna? hmm...)

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Nevypadá ( Stejně tak nevypadají Mannovy filmy ). Pokud Tobě připadají poslední filmy M. Manna jako barrandovské inscenace, doporučuji návštěvu očního já Tobě:).

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Pokud svět kolem tebe vypadá jako natočený na digi kameru se spoustou zrna, pak doporučuji návštěvu lékaře:-)

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Takže film točený na digi kameru a vypadající realisticky = barrandovská inscenace? I see.

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Myslím, že je úplně jedno jestli je to TV film, stejně poslední Mannovo filmy vypadaj jako barrandovský inscenace...

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Jo, jo, už jsem něco četl na imdb. Nechtěl se mi to tady mazat:-). Každopádně, těším se pořád stejně, go, Michael!:)

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Viz dnešní novinka. Je to pilotní díl k seriálu.

Petrucci

Petrucci (hodnocení, recenze)

Takový režisér, takové obsazení a "jen" Tv film? Každopádně jen a jen dobře, že Michael něco točí. Těším.

Související novinky

Mann verbuje Thora do kybernetického thrilleru

Mann verbuje Thora do kybernetického thrilleru

17.02.2013

Chris Hemsworth si měl zahrát hlavní roli v sci-fi Stevena Spielberga Robocalypse, jejíž natáčení už mělo v těchto dnech probíhat. Kvůli problémům s rozpočtem však bylo odsunuto na konec roku a Chris… (více)

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

Singer, Abrams, Ayer rozjíždí nové TV seriály

07.02.2012

Účast špičkových filmových tvůrců v televizních projektech už dnes není ničím výjimečným. Z těch posledních jmenujme třeba drama HBO Luck, na kterém Michael Mann spolupracuje s Dustinem Hoffmanem.… (více)

Michael Mann – mafiáni nebo lučištníci?

Michael Mann – mafiáni nebo lučištníci?

27.10.2010

Mann už zanedlouho rozběhne na HBO osobně režírovaným pilotem seriál z dostihového prostředí Luck (v hlavní roli Dustin Hoffman), ale mezitím se rozhoduje o dalším „velkém“ filmu. V podstatě jsou ve… (více)

Dustin Hoffman našel štěstí na HBO

Dustin Hoffman našel štěstí na HBO

16.07.2010

Aby ne, když se tak stalo v produkci a režii samotného Michaela Manna. Ten právě dodal vedení kabelovky pilotní film nového seriálu Luck. President HBO Programming Michael Lombardo tvrdí, že šéfové… (více)

Reklama

Reklama