Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Dejte režisérovi nevelký, ba dostačující balík peněz, volnou ruku a nechte ho dělat svou práci. Podobnou adapaci v celovečerní formě bych si rozhodně nenechal ujít. Syrovost je rozhodně plusem, převod do reálného světa taktéž, alespoň nic nevypadá nechtěně vtipně, což by doslovná adaptace jistojistě byla. Osm minut se zdá na krátkometrážní a k tomu ještě "fan made" filmeček akorát, já však chci alespoň desetkrát tolik. Snad se jednou dočkám.. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dnes som akurát videl starý mortal kombat. A akurát som si hovoril, že by nebolo odveci spraviť mortal kombat po novom s novými tvárami, novým príbehom a hlavne s novými efektmi, lebo napríklad Goro by si zaslúžil lepšiu verziu. Dúfam, že z toho niečo bude. Myslím, že ohlasy to má dobré. Neviem prečo by robili 8 minutový film keby nemal vzniknúť celovečerák. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Chýbala mi tam zvučka, ale rovnako dobré ako prvý film z roku 1995. Tá dvojka bola síce slabšia ale má určite viac ako 29% Tie efekty neboli nejako dobré ale bitky sa dali. Rebirth hodnotím ako príjemný kratkometrážni film, škoda že ich nebolo viac. Takisto rarita nájsť nejaký kraťas aspoň s cz titulkami, tento ich mal. Uvidíme či sa nakoniec séria MK vráti aj na veľké plátno. 4* ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Kdyby takhle vypadal celovečerní biják, tak by teda bylo na co koukat. Pořádně temná až depresivní atmosféra proti který jednička a dvojka působí jako Šmoulové bez koulí (mají vůbec nějaké?). Kéž by se toho chopil třeba takový Nolan, to by mohlo stát za to, když vezmu v potaz, co předvedl s Batmanem! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zprvu mi přišlo absurdní s jakou vážností je příběh pojat a jak jsou do něj vtlačovány oblíbené masakrální figurky mého dětství, ale nakonec to nevypadá vůbec špatně, ani tolik nechtěně vtipně. Pokud by se v celovečerním filmu nešetřilo na bitkách, mohlo by z toho vzejít super béčko, třeba jako Undisputed III... 8/10 ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama