Reklama

Reklama

V jako Victoria

(seriál)
  • USA Victorious
Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2010–2013), 23 h 54 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Victoria Justice, Leon Thomas III, Matt Bennett, Elizabeth Gillies, Ariana Grande, Avan Jogia, Daniella Monet, Michael Eric Reid, Dale Waddington (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Seriál sleduje dospívající dívku Tori Vegovou, která nastoupí na prestižní uměleckou střední školu v Hollywoodu. Od prvního dne ve škole si však Tori připadá mezi úžasně talentovanými studenty nepatřičně – zvláště pak před podlou operní divou Jade. S pomocí své starší sestry Triny a nových přátel včetně hudebně nadaného Andrého, zádumčivého mizery Becka, výstřední Cat a roztomilého, ale psychicky nevyrovnaného břichomluvce Robbieho si Tori uvědomí, že se pro zpívání narodila a že ji bavit lidi nejenom činí šťastnou, ale také jí od základů mění život. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele lardko k tomuto seriálu (1)

V jako Victoria (2010) 

Ze začátku jsem hledal nějaký seriál na který bych se koukal , protože vše co jsem měl načatý tak jsem to dokoukal. Zadal jsem tady do podrobného vyhledávání seriály , a pouze mnou nehodnocené , a všiml jsem si tohohle seriálu. Přečetl jsem si děj , a celkem mě to zaujalo , tak jsem se koukl na youtube na nějaké trailery , a hned se mi trailer líbil. Tak jsem se na to začal koukat. Jsem zatím u dvacátého třetího dílu , a musím říct že tohle je skvělý seriál. Všichni v seriálu skvěle zpívají i hrajou. V každém díle je spousto vtipných scén , a zkvělého zpěvu. Nejlepším a nejvtipnějším dílem mi zatím přišel třináctý díl. U toho jsem se musel smát pořád. Avan Jogia a Victoria Justice jsou podle mě nejlepší postavy v celém seriálu. I když jsem zatím neviděl každý díl , ale u mě 100%. Strašně se těším až uvidím všech 58 dílů tohohle skvělého seriálu. Nemohu si pomoc , ale pořád se musím smát Ericovi Langemu , ten mě v seriálu vždycky rozesměje ze všech nejvíc. Jako učitel herectví je prostě skvělý. Herci co hrajou v tomhle seriálu tak jsem o nich nikdy neslyšel , ani jsem je neviděl hrát v něčem jiném , ale určitě se kouknu , protože to jsou podle mě úžasný herci. Po zhlédnutí prvních deseti dílů jsem na ČSFD vyřadil z mých oblíbených seriálů zlatá sedmdesátá , a přidal jsem tam tento seriál. Andre ( Leon Thomas III ) skvěle zpívá a hraje na piáno , ale v seriálu nijak moc nevičnívá. Je sice v každém díle , ale vtipný moc není. Beck ( Avan Jogia ) je v seriálu můj oblíbenec. Zkvěle zpívá , a hraje. A je dost vtipný. Cat ( Ariana Grande ) je v seriálu za takovou blbku, ale mě to celkem nevadí protože mi to přijde dost vtipný. A taky moc krásně zpívá. Jade ( Elizabeth Gillies ) je úhlavní nepřítelka Tori. V každém díle je naštvaná a někoho uráží , a díky tomu je dost zábavná. Trina ( Danielle Monet ) je Torinina sestra. Myslí si že má obrovský talent na zpěv , ale nemá. Není špatná , ale v seriálu jí moc nemusim. Robbie ( Matt Bennet ) je kluk který má loutku Rexe. Holky ho nechtějí a i rex ho uráží. Tori ( Victoria Justice ). O ní je tento celý seriál. Úžasně zpívá a hraje , a vždy mě rozesměje. Už jsem dokoukal celý seriál , všechny čtyři série , a pořád si myslím že seriál je skvělý. Jenom mi trochu vadil poslední díl , byl sice vtipný a zajímavý , ale myslel jsem si že když je poslední tak tam bude nějaké rozloučení , nebo že aspoň stráví všichni čas spolu. No ale nevadí. Skvělý seriál !!!! ()

Reklama

Reklama