Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

movieband 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s nečekaně fungujícím napětím. Jednohubka, kterou si člověk pustí na pozadí a nevadí mu, když u toho usne. Pohled na mladého profesora Xaviera je úsměvný, stejně tak jako je překvapivě dobrý pohled na Vlasáka, coby detektiva. Ubrat blbostí (činky, nelogický vývoj událostí ve scénáři pro jednu z postav) a byla by z toho relativní solidní atmosféřina. Na druhý pokus bych ale klepal na hodinky, protože o žádný zázrak nejde. 35% ()

emo 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo to nebola až taká katastrofa ako som čakal. Celkom slušná vyvražďovačka ktorej najväčším negatívom je situovanie v Prahe(a tým dôveryhodnosť celého filmu)a asi najhorší herecký výkon aký som videl=Geislerovej som normálne želal smrť za to ako sa tam opičí! Tak topornú herečku treba pohľadať... ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bázen byl mezi prvními filmy co jsem zde hodnotil (2009). Po 3 letech vidím že za 4*. Hmm ... asi to tak i nechám. Co já si pamatuju tak tohle byla celkem dobrá vyvražďovačka, kterou jsem viděl už kdysi dááávno a při které jsem se dost bavil. Ze všeho nejvíc mi zůstala v hlavě mačeta v tobogánu. Nevzpomínám si, že by mě v dnešní době zaujal nějakej německej horor natož s českými herci a proto své staré hodnocení měnit nebudu. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Do hlavy ne!!! Fláknete je tam jednou a pak budou točit takovýhle blbiny jako je tohle koupaliště, nebo spíš brouzdaliště. Já bych teda za náš klub „Ocelových nervů“ doporučoval tomu pánovi co si sedl na režijní stoličku pod vznosným jménem Boris von Sychowski méně futrovat popcorn při sledování Vřískotů a teenage seriálů a pustit si do vídea nějakej dobrej horor, třeba Halloween. Ono za zadkem s takto našponovaným rozpočtem a tak stupidním scénářem ani žádné divy světa dělat nešlo, jenže i pokus bych byl ochoten vřele ocenit. Co je to tedy tenhle Bazén? Typickej MASOX, kdy se snaží zamazat už tak zablácenou pointu tím, že jí nahradí strojově řazenými scénami vražd, které (věřte, nebo ne) ovšem stojí za prd stejně, jako celý tenhle film. Trocha patriotismu se vkrádá do našich řad a kvituji snahu o zviditelnění českých luhů, hájů a zábavních středisek vstříc zraku eurodiváka, ovšem proč se v tom propagačním videu odehrávají ty blbiny s maskovaným zabijákem a bandou zmatkujících maturantů, kterým by ovšem leckdo typnul spíš čerstvou 30tku? Ne, ale dětě! Snaha o horor? Fuj! Co si pamatuju, tak Vřískot se svou pointu snažil alespoň nějak logicky vysvětlit, kdežto tady jí vstřelili jen proto, aby tam jako někomu nechyběla a už jim bylo šum a fuk, že je to jen další hřebíček do rakve celé produkce. To u obrazovky zaklepete bačkorama dřív, než většina těch oveček na porážku. Takže nazujte pevné důchodky, zazipněte, vzepřete se v křesle a vězte, když na vás půjde smích, nejste divní, divné je to nač koukáte. Dal bych za 1 hvězdičku, ale patriotismus mi za tu legrandu nestačí. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Kašlu na všechny ostatní hodnocení,protože pro mě je Bazén jedním z nej Slasher filmů.Důvod?Poprvé jsem film viděl když mi bylo asi 7-8 a fim mě neskutečně bavil a baví mě i dnes navíc mě se líbí jednoduchá a přesto perfektní maska zabijáka.Je mi jedno jak je film natočený co tam předvádí herci,prostě je to film,kterýmu nemůžu dát špatný hodnocení a popravdě si myslim že na odpad film vůbec neni.Scéna na tobogánu je nezapomenutelná. 88% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Ve scéně, kdy se před školou absolventi domlouvají na noční illegální párty, je v záběru dívka, která si zapaluje cigaretu. Avšak ihned po střihu si tu samou cigaretu zapaluje znovu. (x_silver)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno