Reklama

Reklama

Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (276)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Zajimave, v tomto druhu filmu je vetsinou uzavrena skupinka lidi masakrovana tajemnym vrahounem, ktery je jednim z onech uveznenych lidi. My tak muzeme sledovat jak nam jednotlivi clenove druzstva jeden podruhem odpadaji v poradi po vetsinou urcene zajimavosti postavy ci jeji sympaticnosti. Zde vsak poprve dochazi k jevu, kdy nam scenarista a pan reziser jaksi pozapomneli na dva cleny odvazne, avsak vystrasene skupinky. Proste v jednu chvili se krci v koutku a pak uz o nich do konce filmu neni ani zminka a pokud se nam strachy nerozpadli, krci se nam v koutku libereckeho aquaparku dodnes. Mozna az si v nedelnim odpoledni pujdete s rodinou navstivit liberecky aquapark, budou se stale kdesi v koutku vystrasene krcit. ()

no2 

všechny recenze uživatele

5/10 - Geislerku nemusím, ale odpad! nedám, obzvlášť když si zahrála úvodní oběť a zmizela z obrazovky. Ale ani pak mi to nepřišlo v rámci vyvražďovacího hororu tak špatné, a to jsem v poslední době měl potěšení či utrpení hodně filmů z tohoto ranku zhlédnout. Maturanti byli správně tupí, jak se na tento žánr sluší a patří, a pár scén mi přišlo celkem napínavých. Vychvalovaná scéna v tobogánu mi nepřišla až tak zajímavá, daleko víc mě zaujal únik šachtou, pod kterou se bavil probodáváním náš ústřední maniak. Možná jsou tři hvězdičky moc, ale těch výsledných 27 procent (4. 6. 2020) si myslím tento film nezaslouží. Bylo fajn po dlouhé době vidět zase jiný než americký (byť průměrný) slasher. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s nečekaně fungujícím napětím. Jednohubka, kterou si člověk pustí na pozadí a nevadí mu, když u toho usne. Pohled na mladého profesora Xaviera je úsměvný, stejně tak jako je překvapivě dobrý pohled na Vlasáka, coby detektiva. Ubrat blbostí (činky, nelogický vývoj událostí ve scénáři pro jednu z postav) a byla by z toho relativní solidní atmosféřina. Na druhý pokus bych ale klepal na hodinky, protože o žádný zázrak nejde. 35% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Slasher klasicky krvavý a bohužel i klasicky dementní. Ale některé scény jsou natolik dementní až vás buďto pobaví nebo vám vytvoří doživotní strach z jízdy na tobogánu. Anebo z šaten u bazénů. Celkově je to ale kinematografický omyl a bohužel (nebo naštěstí? přeci jen pohled na naše české holky je fajn, zvlášť na Rybovou a Geislerovou (takové hezké české jméno, že ano?)) Za poslední zmíněné věci taky dávám tu jednu hvězdičku, která má i tak odřené uši. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Je to trash, je to hloupost. Ale vrah mi přišel prostě.. "správně" ujetý a herec charismatický. Fajn kostým. Navíc originální prostředí bazénu je doslova delikátní, miluju indoor koupaliště. Rybková je sexy. A ještě ten wannabe hacker, nebo expert přes zámky byl fajn, zbytek postav mě nezajímal. Gore nějaké je, ale není to nic pořádného. Pár scén jsem nepochopil, naštěstí to jsou momenty, které nenarušují děj. X scén je zase komických, hlavně jak jedna buchta trénuje rekord pod vodou a bloncka na ní křičí. Scéna s tobogánem kultovní a může způsobit aj fobii z takové atrakce. Ale jinak tim, že bych tenhle film před lety neviděl, o nic bych beztak nepřišel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy jde Frank (John Hopkins) poprvé vraždit, nasedá do stříbrného auta značky Toyota, v jehož odraze je možné spatřit odraz kamery. (Pepy)
  • Ve scéně, kdy vyjde Svenja (Linda Rybová) z bazénu a jde k tobogánu, má mokré vlasy. Při následné jízdě je má ale suché. (Sufferer)
  • Přestože příběh filmu je zasazen do Prahy, interiéry bazénu se točili v Liberckém aquaparku a exteriéry v Příbrami. (x_silver)

Reklama

Reklama