Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do řídce osídlené oblasti v bažině Atchafalaya byl nasazen nebezpečný žralok. Osazenstvo místního baru se s ním musí samo vypořádat, protože šerif historce o žralokovi nevěří. Musí si však pospíšit, protože v blízkosti právě začíná velmi navštěvovaný Aligátoří festival. (weetya)

Recenze (43)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Žraločí čelisti nevypadaly ze začátku tak tragicky. Z úvodu bylo cítit vyladěne poutavé napětí a lákadlo v podobě ikony D.B. Sweeneyho slibovalo kvalitní zážitek. Několik málo vyvedených akcí a tradičně mrskající se končetiny přidávalo klasický punc žraločího adrenalinu. Když ale došlo na podvodní kameru a pohled na útočícího predátora (v šíleném střihu), šlo to fofrem z kopce. Kýčovitý závěr a hloupost některých aktérů pak poslalo Swamp Sharka nemilosrdne do podprůměrného slintu... ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Film je kupodivu o žralokovi, který má zuby jak nože a z těch zubů čiší strach...a la pardona, nechal jsem se unést, já starý blouznivec. Pokud by filmový šerif, který pro změnu vlastnil rypák o velikosti dobře rostlého baklažánu, měl schopnějšího dentistu, pak bych si ho s parybou snadno spletl a tý krvelačný bestii snad ukázal i řidičák, no mazec. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za to, jak se skupina nakonec se žralokem vypořádala, bych dal i nějaký ten bod navíc, ale jinak je to celé strašně tupé a není zde nic moc, co by vás mělo vytrhnout. Úvod je dlouhý a skoro až zbytečně prázdný, protože stejně víte, co musí přijít. Tolik se s postavami ani seznamovat nechcete. Docela mě mrzí, že se na tahle béčka tak moc kašle, protože by se z nich dalo vytřískat víc. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ukázkový zástupce levného hororového podžánru o žralocích natáčený v báječných bažinách Louisiany, Lafayette. Zkorumpovaný šerif zprostředkovává obchod s hlubinným (sic!) žralokem, který ale kvůli nehodě skončí v místních močálech. Šerif samozřejmě pak dělá, že žralok je jen báchorka, páč nemůže logicky přiznat svůj podíl na celé šlamastyce. Vůbec většina poldů tu za moc nestojí a jeden šmíráckej rovnou ztratí hlavu. R. Davi jako vždy padouch na jedničku. Federální agent v utajení by měl být asi hrdinou snímku, jenže po většinu času nesrší energií, nýbrž se potácí jak spící panna. Žraloka mohlo být více, likvidace obětí drsnější - zatraceně, proč neroztrhal to hejno parchantů na festu, nechápu. Protože mě ale tyhle pokleslé příběhy baví, dávám za 2* a jednu za skvělé lokace. ()

psajko odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku. Nápad se žralokem, který unikl do vod močálu je super. Ale nápad není všechno, a tento film je důkazem. Střihy jsou úplně nesmyslné, spatřit žraloka jak útočí na svou kořist je unikátní jako spatřit jednorožce, a na konec finální scéna? No o té se zmiňovat ani nemusím, prostě nereálnost – těch je ve filmu více. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama