Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Prechytraly 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich nejenom perfektně ovládá své řemeslo, ale má i talent na předávání svých zkušeností poutavou a zábavnou formou. To potom i tak zarytý odpůrce vaření (nikoli konzumace !!!), jako jsem já dostane chuť zkusit si uplácat nějaký ten hamburger. Z celého pořadu voní maso a kvalitní suroviny a intermezza s masitou Halinou Pawlovskou přináší zajímavé "zákulisní" informace ze života člověka, který práci s jídlem zasvětil celý svůj život, a od kterého se máme hodně co učit. Za to mu potom odpouštím i "nenápadný" product placement, reklamy a další komerční pitominy. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako "milovníka" dobrého jídla (kvalitních steaků... ANO, jsem toho názoru, že kdo nejí maso je "podezřelej") a požitkáře, se vším, co k tomuto označení neodmyslitelně patří (ne nutně za každou cenu vždy spojovat s jídlem :o)) je tento pořad vlastně za trest. Sledovat totiž Zdeňka Pohlreicha při přípravě těchto "božských pokrmů" má za následek, že přijít ke mně domů, (v momentě kdy koukám na tento pořad), musíte mít silný pocit, že u mě musela nevyhnutelně propuknout epidemie slintavky. Co dodat k samotnému pořadu a Zdeňkovi Pohlreichovi?! Snad pouze toto. Mám rád (obdivuji) všechny ty, kteří něco v životě dokázali, jsou skutečnými odborníky ve svém oboru, jsou ochotni se s námi o své nabyté zkušenosti podělit a v neposlední řadě jsou schopni, to nám (široké laické veřejnosti) srozumitelně podat. Potom jim i tu "skrytou" reklamu odpustím, (zvlášť, když je to na tak lahodný mok, jakým bezpochyby pivo je). Pravda, JÁ před Budvarem dávám přednost plzínce, ale to je věc názoru. Pokud to navíc podávají mluvou sobě vlastní, se smyslem pro humor, který je navíc naladěn na podobnou notu jako ten můj, nezbývá než říct....DÍKY Zdendo, drž se a slibuju (až budem na chatě příště grilovat), že si vzpomenu na tvoje slova, "že tomu 1-ročnímu pašíkovi to nemůžu udělat a "sprasit ho". Ostatně tím bych "nezneuctil" pouze jeho, ale řádně to posral hlavně sobě a to bych opravdu nerad. * ubírám za ty "vsuvky" (rozhovory s H. Pavlovskou). Nemám v podstatě nic proti samotné myšlence, že se dozvídáme začátky Zdeňka Pohlreicha, co ho vedlo k tomu stát se kuchařem, názory na současnou kvalitu českého pohostinství, ale jsem toho názoru, že do toho formátu to nepatří.(ne v takové míře). Zdendo, napiš životopis, kdo bude mít zájem ten si ho přečte (já určitě ano), ale zde se drž jídla jako takového. Všeho moc škodí (jak už to tak bývá, někdy je méně více) a pokud by se to ubíralo tímto směrem, mohlo by mít hodně lidí pocit, že už je "PŘEPOHLREICHOVÁNO"...... a to bych nerad. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Je to až neuvěřitelný, ale Zdeněk Pohlreich dokáže hláškovat i při klasickém televizním formátu pro vaření (Babica se může jít zahrabat, a několikrát)... Absolutně nechápu a má můj obdiv, ovšem mám takový strach, že tenhle pořad není vůbec pro mě. Jednak neumím vařit, nemám gril a taky asi neumím pořádně docenit šéfovo rozplývání se nad různými druhy masa. Pár slov ke slavné Halině - překvapivě nevadí, dobře se stáhla do roličky moderátorky. UPDATE (3. července 2011): Musím jít s hodnocením ještě o hvězdičku nahoru, protože Zdéňa každý pondělí způsobuje, že u televize tak nějak slintám... :D ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co tenhle chlap u toho grilu všechno dokáže a ještě pobaví. Vrchol mojeho grilovacího kulinaření začíná klobásou a končí třema druhama masa na jeden způsob, takže nezbejvá než koukat, slintat a závidět, protože než se dostanu k akci, už si z toho nic nepamatuju a abych si po pěti vysoslých šlahounech v pergole listoval na iprima.cz nebo kde, jakže to vlastně bylo, tak na to jsem moc línej. Takže mi nakonec nezbejvá, než opět hurá do klobás. Ale pořad opravdu výbornej. 85%. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Zdeněk se zde trefil opět do černého. Jako milovníka masa mě naučil pár dobrých triků a ukázal mi, že u nás pujdou všechny kupované marinády, či podobně složky, dochucené jinými věcmi prostě patří pouze do koše. Nikdy bych si ani nepomyslel, že udělat pořadně dobrý steak je taková věda. Zdeněk zde opět dokazuje, že určitě patří mezi elitu české gastronomie. Nemohu se dočkat dalšího grilování, kde nezapomenu na Zdeňkovo rady.U mě neni co řešit, krásných 80 %. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama