Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Spolek vyjebaných čurin a namachrovaných blbečků vyfasují pořádnou porcovačku; a že se v týhle sračce ocitli není při jejich intelektu nic divnýho. Oproti tomu bráškové z Votlemova nejsou žádný hezouni, ale v dýni jim to šrotuje na plný otáčky - jenže hledat v tomhle logiku je těžší, než si zauzlovat střevo v prdeli. Jen Danielův švédský stůl neměl chybu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Začátek se opravdu vyvedl. Byl povedený, krvavě zábavný. No a pak přišli na řadu studenti, kteří zrovna moc rozumu jako vždy nepobrali, takže u určitých momentů jsem kroutil hlavou, ale že jsem podobný druh hororu delší dobu neviděl, tak jsem si to poměrně užil. Kdyby ke konci Amazonky strhly pytel dříve, než do něj začnou bodat, možná by to bylo ještě o něco lepší... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sakra, můj chystaný komentář byl totožný s kolegou Peterem, takže musím jinak... Už z traileru jsem cítil nějakou boudu, a nebylo to jenom tím, že R-kový trailer vyzradil téměř všechna úmrtí. Vytratilo se napětí, kterou oplývala jednička, z dvojky zase chybí absolutní nadhled. Kdo však zůstává zachován, tak je režisér a scenárista O´Brian, jenž zpackal už minulou část, a to je ta největší chyba. I přes změnu prostředí (podobně neúspěšně jako poslední Cold Prey) je tak z dalšího Wrong Turn prázdná vyvražďovačka, která se vyžívá v zesměšňování kanibalů a digitální krvi. Když pominu těžkou demenci postav, tak jsou to právě horští mutanti, co dostali na prdel. Film z nich udělal chudáky, co se jenom chtějí nažrat, nic víc. Pochválit by šel snad jen úvodní bordel v sanatoriu za doprovodu Straussova valčíku a věčně nadržené lesbičky. Příště bych prosil o výměnu režiséra, ale teď je otázkou, jestli nějaké příště bude. EDIT: tak to "příště" bohužel bylo. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se, snažil a navíc mám tuhle řezníkovskou sérii poměrně rád, ale na víc to vážně nevytáhnu. Čtvrtý díl je logickým krokem vycucat z téhle kravinky další dolary. Za kameru si stoupl režisér už mizerné trojky (Declan O´Brien – natočí mimochodem i páté pokračování), hlavní hrdiny vytáhl z lesa do léta zavřené chátrající psychiatrické léčebny uprostřed zasněžené krajiny. Jak jinak, než bez mobilního signálu. Povinnou ukázku několika párů koziček si odbydeme hned po úvodním (poměrně zdařilém) prologu. Herecká dřeva se pak přesunou na chatu, osud a scénárista tomu ale chtěl, aby si mezitím nuceně zaskočili právě do léčebny, kde ale přebývá i partička, která má vřelý vztah k lidskému masu. Pokud první a druhý Pach krve nabízel ryzí brakovou zábavu, z které se vyklubal místy originální mišmaš, ve kterém se kamera pečlivě zajímala o partie lahodící pánskému oku, tady je to velká bída. I když jde zřejmě o nejkrvavější díl série, málo se snažil hlavně scénárista. Společně s O´Brienem do maximálního extrému vytáhl nelogické kroky postav (kterých je poměrně hodně, aby alespoň něco smysluplného vymyslely), což shazuje všechno kolem (vše tak vypadá asi, jako kdyby se před vámi svlékla krásná ženská, vy vzali noviny a šli si číst na záchod). Ve finále se tak alespoň mladí řezničtí učni podívají, jak se (až bude nejhůř) porcuje lidské maso, gastronomičtí labužníci se zase inspirují masovým fondue. Pětkou se snad tvůrci proberou!! Stále doufám a věřím.. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po trojce přichází lepší, stylovější, krvavější pokračování, které ukazuje začátky vyvádění jedné milé rodiny. Gore pěkné, atmosféra dobrá. Nelogické chování přehlížím. To je snad v každém filmu. Verdikt ? Koukatelné pokračování hororové série, kde je pěkné gore, stylové mordy a potkáme zde i pěkné herečky, ale zase nepřínaší nic nového. Jako jednohubka na nedělní večer dobré. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Jedná se o prequel prvních tří filmů. (asxasx)
  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)
  • V úvodní sekvenci hrál valčík „Na modrém Dunaji“ orchestr v Londýně. (asxasx)

Reklama

Reklama