Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Scary Movie je asi jedna z nejlepších parodii novější doby, spousta, ale spousta odkazu na hollywoodské filmy a teen horory, Vřískot, Tajemství Loňského Léta... Další díly už jdou dolů, dvojka je u mě jen trošku za jedničkou, ale 3 a 4 už je horší, asi nadobro Scary Movie skončilo, teď se můžeme jen tešit na Děsné dojáky a Velké bijáky…Shorty rulezz ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Paródia, ktorá bola trápna presne tak, ako paródia má byť. Dokázala nie len kvalitne zosmiešniť predlohy, ale zároveň ponúknuť svoj príbeh v príbehu a naplniť čas veľkým počtom vydarených vtípkov. Udeľujem titul pre najlepšiu paródiu. Titul, ktorý aj s aktuálnym odstupom 20 rokov stále pevné drží v rukách. Nech žije kráľ trápnosti. Radím medzi najviac nedocenené filmy. Modré percentuálne hodnotenie je miestnou ostudou. Na záver už len dodám, že Shorty si kradne každú scénu pre seba. A to pritom konkurencia bola rozhodne nemalá, pretože parta blbov a blbiek je tu zahraná naozaj vydarene. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Historicky první Scary Movie parodie je hned vedle třetího dílu tím nejlepším z celé série, a to zejména díky výběru filmů, které jsou zde parodovány - největší prostor zde dostal kultovní Vřískot a Tajemství loňského léta, což jsou samy o sobě teenagerovské klasiky svého žánru. Anna Faris byla tehdy ještě takové "kuře" v rámci komedií a Regina Hall neměla ještě tolik prostoru (to se opět povedlo nejlépe v trojce). Zkrátka je to někdy nechutné, infantilní, slaboduché a předvídatelné, ale na druhou stranu také vtipné a místy nápadité. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Neskutečná masáž bránice, jak při laciných fórech, tak při trefném parodování známých filmů. Občas se sice vyskytl nějaký ten trapnější moment nebo říznější vtip, ale v záplavě dobrých nápadů a celkově skvěle ukočírované zábavy se to ztratí. Závěrečná variace na Obvyklé podezřelé mě přesvědčila - bez ostychu přidávám čtvrtou hvězdu, protože na to, jak jsem se parádně bavil, se mi zdají tři málo. Nejlepší díl série. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Kdybych film hodnotil hned po prvním zhlédnutí,asi bych dal čtyři,protože jsem se nehorázně bavil.Pak jsem se ale na film rozhodl podívat znovu a to už tak dobré nebylo.Míra nechutnosti je přece jen dost velká.Přesto zůstávám na slušných třech hvězdičkách.Jasně že je to blbost,ale kdo by taky čekal něco jinýho?Některé fórky jsou skutečně povedené.Celkově je celá série Scary Movie relativně vyrovnaná,tedy až na dvojku,která byla hodně trapná.Tohle je slušná parodie.65 % ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Anna Faris (Cindy Campbell) po filme nerada chodila do barov a klubov, lebo sa cítila trápne a doslova to neznášala, keď sa jej niekto spýtal, či hrala vo filme, a ona odpovedala: „Ahoj, áno, hrala som v Scary Movie." (Raccoon.city)
  • Scary Movie byl pracovní název filmu Vřískot (1996), který je zde nejvíce parodován. (Stocki)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 157 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 278 mil. (NIRO)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama