Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

corpsy 

všechny recenze uživatele

BEYOND SKYLINE nieje menším filmom, ako jeho predchodca. V Hollywoode a hlavne v tom komerčnom mainstreamovom prúde, sa také niečo proste nenosí. A preto je pokračovanie epickejšie, rozsiahlejšie nielen akciou ( nasúkali sa tu dokonca skvelé bojové scény muža proti mužovi / kto to nečakal pri Uwaisovi, alebo Ruhianovi ?/ a dokonca nejaký ten kaiju súboj ), či výpravou, ale aj príbehom. Stále ale ide len o béčko, ktoré má štandardnú kostru a pohybové znalosti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Hlavní neduh prvního dílu vězel v jednotlivých charakterech hrdinů, na které se nedalo koukat. Tentokrát zvučná posila Frank Grillo zafungoval perfektně. Začátek se začne vyvíjet slušně a svižným tempem, kdy tentokrát partička uvězněných lidí v metru bojuje o přežití. Překvapivě fungují nápady kolem vesmírné lodi, technologií, mimozemským bytostí a v tom jsem viděl největší potenciál. Jenže veškerá pozitiva končí asi po půl hodině, kdy se zbytek postav dostane na vesmírnou loď a kde se začnou dít naprosté hovna. Jakýkoli náznak, že by došlo na vývoj charakterů kromě Franka, zůstal opravdu jen v náznacích a například co předvedl O'Donnell s postavou syna, to by nevymyslel ani dement. To bohužel nebylo vše, neboť zápletka z ničeho nic přeskočí do Malajsie nebo bůh ví kde a do hry vecpou Uwaise a ještě jednoho maníka z Raidu. WTF. Dále to nebudu rozvíjet, ale sestupná tendence kvality graduje. V závěru si režisér uvědomí, že je Uwais naprosto zbytečný, tak mu nechá deset minut slávy na jeho parádičky, byť to s dvoumetrovými digitálními monstry nevydá nejlépe. VIzuál, vymyslet něco tvůrčího se cení, ale takto promarněný potenciál, díky otočce o 360' ve scénáři se jen tak nevidí. Dvojka mohla napravit dojem jedničky, ale ve výsledku se stává stejným fiaskem.......4/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Předchozí Skyline mi ve vzpomínkách přišel jako slušné béčko, které se nebálo zkusit pár věcí jinak a obsahovalo velké množství modré barvy. Beyond Skyline, což není přímo pokračování, ale spíše "jiný pohled na události stejného dne". Bohužel, tento film šel tak hluboko v kvalitě, že jsem se musel držet, abych "nepřepnul". Příběh a jeho vývoj je tak neuvěřitelný, že příchod dvojice Uwais Ruhian beru do teď jako špatný sen (v mé teorii jsem usnul někdy v 1/3 filmu a všechno po tom byl naprosto dadaistický výkon mého mozku, proto ta 1 hvězdička). Nápad podívat se na stejný moment jinak není tak špatný, ale to provedení by si za starých časů nezasloužilo ani nejzapadlejší místo ve videopůjčovně a ten nejvíc barevný přebral vhsky... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech lepší než jednička. Není to vůbec špatný. Dle mého má film i výhodu v obsazení. Větší rozpočet jde cítit, než u jedničky. I když to možná vypadá že sledujeme to stejný co v jedničku, tak to trvá tak 20 minut a potom se příběh posouvá dál. Mimozemšťani jsou celkem zajímavý, ale nechápu proč sakra musejí používat naše.... no víte co. To mě na tom nejvíc štve. Rozhodně chci třetí díl, baví mě to. 3,5 hodnocení. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama