Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle díl se mi docela líbil. Jistě jednička je nepřekonatelná, ale k tomuhle je potřeba přistupovat jinak. Když se podíváte na jméno scénaristy (F.Miller), mělo by být jasné, že bychom se na to měli koukat jako na komiksovou adaptaci.....nezničitelný hrdina, který navíc i létá, motivovaný smrtí svého parťáka(Lewisová) se konečně postaví proti celé OCP. Několik silných citových momentů (byť kýčovitých až hanba).....hlášky typu: "OCP je nepřítel. A čas běží. Bojujte za své domovy!". Filální souboj dvou robotických samurajů....prostě zábavná nenáročná jízda (a přídavkem je Rip Torn) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak, že bude nakoniec z Ropocopa hračka pre 10-ročnú dievčičku !?! Tak to muselo povabiť aj Verhoevena. Ináč akcia tu ešte ako tak je a aj keď je to prepáchnuté béčkovosťou srz naskz, určite to je lepšie ako tie ďalšie speudopokusy o návrat superpolicajta, ktoré nám servírovala jeden čas N@va (súbežne filmovým klubom na ČT2, no kto by odolal) pondelky večer. Ale ako malému sa mi to páčilo. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Keď som bol na trojke v kine, ešte som chodil na základnú a pamätám si, že to bol pre mňa dokonalý film, ale s odstupom rokov musím skonštatovať: fúha. A nie v pozitívnom duchu. Na strane druhej, nostalgia je nostalgia a menej ako 2* určite nedám, predsa len je to RoboCop. Ono je ale nápad o prerobenom zmasakrovanom policajtovi lepší, než samotné filmy. Keď si to tak vezmeme, RoboCop ako postava je kult, ale pritom sa môže pochváliť len výborným Verhoevenovým filmom. všetky sequely , seriály hrané, seriály animované, ako i reboot s Garym Oldmanom, sú v lepšom prípade priemerné. V trojka Murphyho prvý raz nehrá skúsený Peter Weller. Niekoho poteší robotický súper s katanou, pre iného bude wtf. Kino Považan NMnV 1993 ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

"Ste zatčeni, máte právo držet hubu!" a mnoho iných... Inak ten film je po všetkých stránkach strašný! Až tak strašný, že si dovolí skončiť lietajúcim robocopom... Až tak strašný až je človeku zo samej ľútosti (sprevádzanej návalmi bučiaceho smiechu) proste sympatický! :) Niekedy sa točia komédie... Ba dokonca paródie! zjavne bez toho, aby sa o tom vedelo. Asi až teraz plne chápem významu "GP". :) ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

RoboCop 3 je slabší než RoboCop 2 a o hodně dost slabší než původní RoboCop. Scénář a děj je mizerný, ale celý film běží v rychlém tempu, takže aspoň, že tak. Postavy zde neprožívají žádný vývoj a nový představitel RoboCopa je špatný. Noví záporáci jsou vyloženě směšní a herecké výkony jsou podprůměrné (až na Nancy Allen). Pro mě je RoboCop 3 zbytečným filmem, který neukazuje nic nového. 1 hvězda. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • Hra od společnosti Ocean (která často převáděla filmy do počítačové podoby) vyšla podle termínu, kdy měl film původně vyjít. Takže hra vyšla dřív než film. Příběh byl ovšem ve hře kompletní, takže kdo si jí zahrál, věděl jak film dopadne. Zatímco hry podle předchozích dílů byly klasické plošinovky, pro „Robocopa 3“ firma Ocean použila svůj vlastní engin, ve kterém vytvořila několik simulátorů a jenž využíval vektorové grafiky. Takže hra byla kompletně ve 3D, což některé části dělalo opravdu těžké. (grovik.net)
  • Když zraněný RoboCop (Robert John Burke) leží u povstalců na stole, je zřetelně vidět, jak herec v obleku dýchá a vzdouvá se mu pravidelně břicho, což by se u kyborga dít nemělo. (Stejšn)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 10,7 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama