Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem ukecala Alíka ať kouká na filmy z kategorie 300 nejhorších se mnou, nebo tedy částečně ukecala - mrkne se mnou na horory v tomto žebříčku hrůzy. A musím uznat, že píčovina o které rákoska ví, že je píčovina dokáže nasrat podstatně méně než jinej druh příšerných filmů. Takže jsem čekala totální krávovinu - dostala jsem jí, čekala jsem hezké kozičky - byly tam, digisharka jak ze starý hry - byl tam, hromadu digi krve a celkově sračku co se snaží pobavit , když je člověk zhulenej - povedlo se. Rozhodně to není dobrej film a zcela určitě ho nechci vidět znova, ale oproti Babovřeskám to bylo veledílo a já dám za každou žralokovu kebuli jednu hvězdičku...Nebo ne...jednu za žraloka a jednu za sexy holky a zjištění, že mám namakanějšího a mnohem chytřejšího týpka než byl ten mamrd co s tím proteiňákem snad i píchal. PS - Carmen Elektrizuje stále více než o polovinu mladší čubky i když s jednou tou čičinou co ukáže kozičky (ta co je má menší) si mohla střihnout lesboidní scénu a dala bych i tři hvězdy. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok hlasí nástup na otevřené moře! A spolu s ním parta vnadných studentek v bikinách. Jejich profesor a studenti z pochopitelných důvodů neměli po jejich boku zhola čím oslnit. Neoslní ani triky. Film láká na bujné poprsí, na herecké výkony to určitě není, dvojice Brooke Hogan & Carmen Electra. A když to tak vezmu, je jich pro tenhle film škoda, ale současně jsou tím hlavním, co slabě zrežírovaný film dokáže udržet nad hladinou a nejen nad tou vodní. Pod ní se ostatně podíváme také nejednou. Brázdí si to pod ní bizarně vyhlížející žralok s tělesnou anomálií, který je legračně naanimovaný, útočící v nepravidelných intervalech na početnou posádku lodi, která se hned v úvodu musí nouzově vylodit na neznámém atolu. Film však s počátečním útokem žraloka dost otálí, což je dost překvapivé vzhledem k tomu, že v nabídce toho nemá až tak mnoho. První útok přijde zhruba po celkem zdlouhavé půlhodině plné debilního divení studentů, kteří podle jejich ještě debilnějších reakcí a otázek, nejspíše studovali zvláštní školu. Překotná sláva to není ani s útoky žraloka, které se sice postupem času vrší, ale jsou z hlediska kamery dost nešťastně zabírané a technicky celkem nezvládnuté, ačkoliv krevních konzerv bylo k dispozici dost. Chybí jim řemeslná zručnost, větší údernost a s tím spojené elementární napětí a také určitý moment překvapení. Úmrtí probíhají vždy různě. Většinou jsou až bizarní. Byla při nich dobře znatelná disproporce žraloka. Pod hladinou se jevil o dost menší, než když se nad ní vynořil, kde z něj najednou málem byl Moby Dick. Dialogy byly opravdu na té nejnižší možné úrovni a zcela neposlouchatelné. Dabing jméno jejich profesora vyslovoval "Babiš". A aby film dostal ty správné grády a mimořádně bizarní rozměr, musel by se na atolu slunit náš ministr financí a následně být predátorovi předhozen. Vzhledem k tomu, že nic takového ve filmu k vidění není, tak se nabízí otázka, čím chce tenhle žalostně zrežírovaný, a pokud jde o námět, stokrát přežvýkaný produkt v ubohoučkém trikovém provedení, vlastně zaujmout. Kromě dívek, které to prakticky dají do bikin, některé si troufnou i dál, se tady nic kvalitního nevyskytuje. Od dob "Čelistí" se žralok objevil ve filmech v mnoha podobách, avšak se sestupnou tendencí. Tentokrát je to však ještě větší soda, než se čekalo. Koho nesežere žralok, může si zatipovat, která z dívek se chlubí silikonovým poprsím a kterou příroda štědře obdařila. Vyplatí se to. Jistotu silikonů máte jen u Carmen Electra. I když u Asylum, není nic nemožné ani jisté, a už vůbec ne dost absurdní. Pozitivně hodnotím Brooke Hogan a dívčí sestavu kolem ní, několik dobrých nápadů, včetně explozivního finálového zúčtování. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénář napsaný desetiletým borcem po dvou tunách vyhuleného hašiše a dvou dodávkách dobrého bourbonu, který právě zjistil, že se mu to pírko v rozkroku nestaví jen přetlakem moči, ale že to má i jiné spouštěče. "Herecký" ansábl vybíraný ne podle hereckých zkušeností a schopností, ale podle co nejmenšího rozměru mozkové hmoty (herci) a co nejširšího a nejhoupavějšího hrudníku (herečky), potažmo co nejvíce implantovaného silikonu. Jediná Carmen Electra, jakožto zkušená harcovnice, pochopila, proč byla do filmu vybrána, a protože to rozhodně herectví nebylo, plnila svůj úkol na sto procent a prsila se i v těch nejnevhodnějších situacích. Škoda, že to nepochopily i ostatní její kolegyně a zarputile se snažily hrát. Směšné digitální efekty na úrovni špičkové počítačové hry ze druhé půle osmdesátých let. Střih po sobě jdoucích záběrů a scén v naprostém logickém nesouladu. Od filmu z produkce Asylum s názvem Útok dvouhlavého žraloka ale asi nikdo nic jiného nečeká. Pokud ano, je to docela masochista. 0,5* ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Takové horší "C"éčko. Víc než hloupoučkej a zbytečnej film mě úplně rozsekaly okolnosti kolem filmu. Pan Profesor Babiš:-D Distributor pro CZ Řiťka video a taky to, že režisér Ray si o 3 roky později natočil i Útok trojhlavého žraloka a tentýž plodný rok i svůj Masterštick "Megažralok VS Kolossus" . Tak pusu a pa všem žralokům! Sejdeme se u Čtyřhlávka - 2% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama