Reklama

Reklama

666 Park Avenue

(seriál)
  • Slovensko Diablov advokát
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor / Thriller / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 9 h 10 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Wilcox

Předloha:

Gabriella Pierce (kniha)

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Rachael Taylor, Dave Annable, Robert Buckley, Samantha Logan, Mercedes Mason, Erik Palladino, Helena Mattsson, Vanessa Williams, Terry O'Quinn, Lucy Walters (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Mladý pár zo stredozápadu, Jane Van Veen a Henry Martin, prichádzajú do New Yorku pracovať na kariére a snáď aj nájsť lepší život. Obaja sú unesení možnosťou stať sa správcami historickej budovy. Ponuku im dá Gavin Duran, ktorý je spoločne so svojou ženou Olíviou majiteľom domu. Čoskoro je však jasné, že v hre sú úplne iné sily a mladá dvojica to nebude mať ľahké... (TV Markíza)

(více)

Recenze (66)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

666 Park Avenue je názorným příkladem toho, že se dá podělat vše, co je "potřeba" přenést do seriálové podoby. Samotné dílo Gabrielly Pierce určitě má větší potenciál. Jenže seriálové podobě strašně trvá, než se rozjede a prakticky nemotivuje ke sledování dalších dílů. Být to delší, tak na to ani nekoukám, ono i 13 epizod je více než dost, protože se skoro nic neděje a závěrečné cliffhangery jsou spíše úsměvné. Vše se mění se závěrečnými díly, kdy je atmosféra minimálně zajímavá. Škoda, že se tvůrci nepopasírovali s nahuštěním atmosféry a nevytvořili tak méně epizod. Herecké obsazení ... mno, přesně tady jde vidět, jak byl scénář děravý, na hercích jde vidět, že se v samotných rolích topili a nebo to jsou absolutní žabaři a skoro nic jsem jim nevěřil. I Terry O'Quinn měl občas co dělat a jeho postava je asi nejvíce zahalena tajemstvím podobně jako jeho John Locke z Lost. Na seriál se dá dívat, ale osobně druhou řadu - pokud bude - vyhledávat nebudu, jedna série mi tak nějak stačila k utvrzení, že existují lepší varianty! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

666 je jeden ze seriálů na které jsem se v úvodu sezóny těšil, než jsem se k němu však stihnul propracovat, tak už bylo víceméně jasno o jeho osudu a tak jsem ho nechal v klidu uležet a pustil jsem se do něj až teď po sezóně, když už je kompletně venku. Přímo se nabízí srovnání s AHS. Přesto je 666 spíš tajemná soapka s příjemnou atmosférou, kde musel někdo psát roli na tělo Terry O´Quinnovi. Nedovedu se představit v jeho roli nikoho jiného. K tomu se vybrala sympatická skupinka hereček a herců a obsazení se dá považovat za zdařilé. Příběh hlavně v závěru působí dost uspěchaně, jak jinak si vysvětlit, tak jednoduché odstraňování postav, které jdou po krku Gavinovi. Za mě si svých 70 % zaslouží, protože je to příjemná jednohubka. ()

Reklama

Loooki 

všechny recenze uživatele

Pilotný diel ma nepresvedčil, ale ďalšie časti už pôsobili lepšie, potom sa to znova dostalo do mŕtveho bodu a nakoniec ABC seriál zrušila [aby som uspokojil svoju potrebu videnia ako to skončí, posledné 3 časti som si pozrel po španielsky, nerozumiem, vidím obrázky trocha chápem], lebo ABC svoj prekliaty slot 22:00 už nemá šancu nikdy vzkriesiť. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Letos mi to přijde mnohem lepší, než American Horror Story. Tajemné domy se základy ve 20. letech, tajemství, nejistá skutečnost, manipulace, děsivá - ale ne laciná - atmosféra. A k tomu velmi dobře rozehrané příběhy jednotlivých partají. Hotové dvojče Rosemary's baby. Závěru jsme se sice dočkali se zpožděním, ale je epochální a nyní již mohu doporučit celou sérii, stejně jako literární předlohu. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Jeden z loňských seriálů, který jsem neviděl do konce, přesto ho hodnotím. Ze začátku zajímavý mysteriozní příběh, kdy jsem měl chuť odkrývat příběh domů a jejich nájemníků. Chuť však s přibývajícími díly slábla. I když mě samotný příběh zajímal, to stejné se nedá říct o strašně necharakterních studených postav, špatných dialozích, tempu a napětí seriálu. Seriál mě musí upoutat hned, nebo v prvních pár dílech - tady se tomu nestalo a i přesto, že jsem se díval dál, poslední díly jsem již neviděl. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (2)

  • Seriál byl natočen namotivy stejnomenného románu od Gabrielly Pierce. (..Lucas..)
  • V říjnu roku 2012 na New York City udeřila bouře Sandy, která těžce poškodila ateliéry. (theFtip)

Reklama

Reklama