Reklama

Reklama

VOD (1)

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (234)

srnko 

všechny recenze uživatele

Myslím, že autori chceli, aby bol film, čo najpodobnejší hre, čo bola veľká chyba a väčšina filmu stála len na akčných scénach. I tie však boli častokrát prehnané a nepochopiteľné. Bezdôvodné ničenie mesta sa do filmu predsa len nehodí. Snaha o to aby bol záporák čo najdlhšie v anonymite u mňa vôbec nefungovala, keďže už od začiatku som podľa hlasu herca vedel, kto ním je, a teda ani nedošlo k žiadnemu prekvapeniu (je mi jasné že aj keby som nepoznal hlas tak k nemu nedôjde). Film teda vôbec neohúri, ale aspoň sa dobre pozeralo na krásny Ford. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Očekávání: Bude to značně neoriginální, ale mohlo by to být chytré, zábavné a správně béčkové. Výsledek: Je to značně neoriginální a navíc to vůbec není chytré ani zábavné a béčkové to je, ale škrtnul bych to slovo správně. Strašně by mě zajímalo jestli ti diletanti, co tohle filmové dílko vyráběli, vůbec seděli v Mustangu. To auto je líný a to ve všech verzích a opacéřovaná verze by žrala, tak 100 litrů benzínu na 100 kilometrů. Takže v tom filmu by musel tak 10x na benzínku, ale dobře je to film a já to beru. Vlastně celá ta zmínka o Mustangu je tu, protože tohle auto vážně nesnáším a oni ho pořád do těch filmů cpou. Nejhorší však je, že se v tom filmu 90 minut děje pořád to samé, drsně se tvářící Ethan Hawk jezdí po městě s vyplašenou Selenou a kolem létají kusy bulharských policejních vozů. Přeberte si to, jak chcete, ale až na to budete koukat, tak si na mě vzpomenete. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Spíše zbytečný akčňák, kde si přijdou na své pouze fanoušci Seleny nebo fanoušci automobilových honiček. Já patřím do té první skupiny, jinak bych popravdě na tenhle film ani nekoukala. Selena nebyla jako herečka špatná (myslím že se stále pomalu zlepšuje), ale její postava byla hodně nedůvěryhodná - upřímně, jak by holka jejího věku mohla být tak schopná hackerka a ještě i znalkyně aut? - a chvílemi byla i trošku otravná, takže její roli je těžké si nějak zamilovat. Ethan Hawk byl takový nemastný neslaný. A celý film nedával moc smysl a byl dokonce i dost nudný. Na to, že tam šlo o dost, nebyl v podstatě vůbec napínavý. Zaujala mě snad jen jedna scéna téměř na konci filmu, kde byl dlouhý záběr z honičky aut bez jediného sestřihu. Takže podtrženo a sečteno - Selena a jedna lepší scéna bohužel na skvělý filmový zážitek rozhodně nestačily. ~(2,2)~ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi Závod s časem nepřišel tak debilní, jak to tu někteří tvrdí. Možná to není nejchytřejší film na světě, ale zároveň má v sobě tolik adrenalinu, že by si z něj obyvatelstvo jednoho města mohlo tenkou břitvou ukrajovat a pořád by zbylo. Ethan Hawke sice nestíhá moc hrát, ale za to výborně řídí. Selena Gomez umí spíš srát, než hrát, ale také si na ní zvyknete. Všechny nelogičnosti a nesmysly ve filmu jsou pak naprosto zbytečné, protože tohle je naprosto ultimátní adrenalinem nasáklá honička bulgarskou Varnou, která mě těch 85 minut naprosto jednoduše zabavila a svůj účel si tak splnila. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Tento film si vypůjčil nehodu z NASCAR závodu 2011 5-Hour Energy 200 na trati Dover International Speedway a upravil ji pro své účely (ve filmu čas od 4:11). Tvůrci pouze upravili čísla vozů, cenzurovali skutečné sponzory a Brenta Magnu (Ethan Hawke) posadili do vozu č. 60 Carla Edwardse, který tu nehodu neúmyslně způsobil. (Mannoroth81)
  • Filmaři používali 70 kamer VIOS, které umisťovali do prostřed silnice, odkud pořizovali dynamické záběry aut, které přes ně přejížděly. Několik těchto kamer natáčení nepřežilo. (Cheeker)

Reklama

Reklama