Reklama

Reklama

V napínavém thrilleru Hra peněz, jehož děj se odvíjí v reálném čase, se herecké hvězdy George Clooney a Julia Roberts objevují v rolích moderátora finančního televizního pořadu Leeho Gatese a jeho producentky Patty, kteří se ocitají ve velice výbušné situaci poté, co kontrolu nad studiem násilím převezme rozzlobený finančník, jenž přišel o veškerý svůj majetek (Jack O'Connell). V průběhu napínavého střetu, vysílaného televizí v přímém přenosu milionům diváků, jsou Lee a Patty nuceni pustit se do boje nejen s útočníkem samotným, ale také s časem, aby rozpletli záhadu konspirace, ukrývající se na pozadí současných frenetických a vysoce technizovaných globálních obchodních trhů. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (273)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet určite zaujímavý, no čo sa dejovej línie týka, tak tie prvé dve tretiny filmy odohrávajúce sa v televíznom štúdiu sa postupne ocitali na hrane priemernosti. Záverečná tretina filmu, kde Lee a Kyle už v podstate spolupracovali, bola výborná a pútavá. Veľmi sa mi páčilo ako sa u Leeho po počiatočnej averzii postupne prebúdzala empatia a snažil sa Kyla podporiť, aj keď už pochopil, že ide len o psychologickú hru. George Clooney a Jack O'Connell, obaja super výkony! Len škoda, že tie prvé dve tretiny filmu pôsobili dosť jednotvárne, mohol to byť oveľa kvalitnejší thriller. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Má to opravdu výborný začátek, protože mě to bavilo hned a začalo to být i rychle napínavé, bohužel v polovině trochu to napětí opadá a ukecanost všech herců je nudná, ale pak se napětí opět zvedne a následuje vyvrcholení a konec, který jsem nečekala a který mě vážně rozesmutnil. Nicméně výkon Julie Roberts a George Clooneyho byl úžasný a bylo skvělé je vidět v jednom filmu. Děkuji Jodie! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tím, proč bych tomuto filmu neměl vpálit pět hvězd. Sice může vytvářet pocit stokrát viděného, ale pokud Vás udrží v napětí takřka celý film, je to určitý důkaz kvality. K tomu bych určitě pochválil i nápad, který se ze začátku tvářil jako další hyper moderní techno-thriller ze světa peněz, aby se z něj nakonec stal naprosto jednoduchý a přímočarý napínák, který mi celou hodinu a půl v hlavě připomínal Telefonní budku od Joela Schumachera. Připomínal mi to ale jen a pouze tím, že jsem nedokázal odtrhnout oči od televize. A pokud tomu tak opravdu je, zaslouží si jakýkoliv jiný thriller lepší hodnocení, nežli tento kousek? ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Milá americká limonáda. 1) Zaujaly mě neokázale chytré dialogy, dramatická stavba, spád a celková příjemná atmosféra snímku._____ 2) Pěkný 26letý Jack O´Donnell (útočník ve studiu) dobře doplňoval hvězdné obsazení._____ 3) Za thriller bych toto drama, budiž, neoznačil stejně jako bych na rozdíl od Falconu neoznačil útočníka ve studiu za finančníka. Chtělo by to nejdřív se na film podívat, než začnete psát obsah a charakteristiku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„HEJ, CEJTÍŠ SE NA POŘÁDNOU ŠOU?“… /// Když do studia vtrhne magor s bouchačkou a vestičkou plnou semtexu, je zaděláno na šou, která je dostatečně silná i na Ameriku. Navíc se nejedná o člena Aláhova fanklubu, takže místo vo život jde vo informace, který dokážou nadělat vrásky frajerům ve Wall Street. Což je fajn, páč já, osoba cennejch papírů prostá, se radši mrknu na lidský drama, než na stoupající index. Zajímavej příběh, kterej upozadí i duo Roberts – Clooney (i když von si svoji šou užil parádně) a dává vyniknout režii Fosterový. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se na šou, ze který se nechám vodnýst nohama napřed. 2.) Jsem pro okupaci Wall Streetu. 3.) Thx za titule „mark82“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (49)

Zajímavosti (9)

  • Scénář k filmu figuroval v roce 2014 na černé listině nejpovedenějších nezrealizovaných scénářů. (filmsim)
  • Ve 32. a 66. minutě můžeme zahlédnout akční hru "Just Cause 3". (Dusty)

Reklama

Reklama