Reklama

Reklama

Žena v černém 2: Anděl smrti

  • Velká Británie The Woman in Black 2: Angel of Death (více)
Trailer 2

Skupina osmi školáků, evakuovaných za druhé světové války z Londýna, přijíždí v doprovodu ředitelky skoly Jean Hoggové a mladé učitelky Eve Parkinsové do téměř opuštěné odlehlé vísky Crythin Gifford. Jejich cílem je zchátralá rezidence Eel Marsh, která se nachází na ostrově, spojeném s pevninou pouze úzkým náspem zvaným Nine Lives Causeway a schůdným pouze za odlivu. Ve snaze ukrýt se tu před hrůzami války svou přítomností brzy znovu probudí k životu zlé síly, které tuto působivou osamělou budovu pronásledují po celá desetiletí. S tím, jak se po pozemcích na Eel Marsh znovu rozléhají dětské hlasy, se z temnoty vrací také pomstychtivý přízrak ženy v černém. (Falcon)

(více)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Jen aby tam zachovali to tajemno. Někdy méně znamená více. Trailer se mi zdál docela přeplácanej bubákama.

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

První žena se mi líbila. Tohle podle traileru nemusí být taky zlý i z toho důvodu, že to nemá na svědomí nějaká nula. Harper celkem umí, ale otázka je, kdo mu píše scénář. Taky se bojím trochu toho podnázvu Angels of Death, což je dnes již celkem profláklé slovní spojení. Abychom se příští rok nedočkali třetího dílu s názvem The Woman in Black: The Angles of Death Strikes Back.

na příspěvěk reagoval movieband

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Zatím to vypadá dobře. Jen doufám, že z toho neudělají novou Nenávist :D

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Četl jsem knihu ŽENA V ČERNÉM: ANDĚL SMRTI a byla docela dobrá. První díl od Susan Hillové je ale nepřekonatelný. Uvidíme jak dopadne film. Upřímně se mi více líbila Žena v černém z roku 1989, než ta z Radcliffem, ale dalo se na to dívat.

1Legend1

1Legend1 (hodnocení, recenze)

datos

no uvidíme jak si sednou Harper a Irvine, předešlí Watkins a Radcliffe to zvládli více než slušně a byl jsem příjemně překvapen, snad budu i tentokrát, protože ani jednoho neznám

1Legend1

1Legend1 (hodnocení, recenze)

Vidim že předloha je znovu podle Susan Hill. To napsala další takovou knížku?

Uživatel 1Legend1 smazal svůj příspěvek.

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

oleg121: Doufejme, že ne! Nicméně Žena v černém je práci Britů a ti si na tom nechají opravdu záležet si myslím. Nechme se přakvapit. :))

oleg121

oleg121 (hodnocení, recenze)

Ja mám akurát strach, či to nedopadne rovnako ako s pokračovaním Kruhu, Oka atĎ

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

AlohaAnty: :DDD Tak určitě. Jen se bojím aby to mělo nějaký příběh.

AlohaAnty

AlohaAnty (hodnocení, recenze)

TactX: Je to škoda, ale byla by to blbost kdyby tam, když tohle bude v období druhé světové války a jedníčka se odehrává o dost starším období.

Reklama

Reklama