Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Jak už zde bylo v několika komentářích řečeno New World je korejskou verzí mixu Infernal Affairs a Godfathera. A to verzí velmi povedenou. Dokonalé kvality Infernal Affairs sice New World nedosahuje ale skvělé charaktery, napínavý příběh a povedená filmařina (myšleno tuna vymazlených a velmi koukatelných záběrů) přesto bohatě stačí na to, aby si New World zajistil pzici jedoho z nejlepších asijských filmů posledních pár let. Co mi udělalo největší radost je, že film prakticky vůbec neobsahuje milostnou podzápletku, kterou autoři krimi/thrillerů mají tendenci vždy násilně do svých scénářů za každou cenu šroubovat. ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Utahaná překombinovaná nuda, kde nevíte, který Jeuong je který. Některé zápletky rozplizlé, jiné zkratkovité. Chování postav nelze pochopit, např. jedna postava vidí řepáka, jak na něj jde asi z deseti metrů pomalu s kudlou, střih, postava má v ruce bouchačku, ale v břiše nůž. To zatím posvačil nebo proč se nechal kuchnout? A celje plán zlounských poldů je za vlasy přitaženej a museli očekávat, jak to asi skončí. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Na prvú dobrú sa ponúka prirovnanie k filmu Skrytá identita. Keby som mal rozsúdiť tento súboj tak vyhráva reprezentant USA. Hlavným dôvodom je skutočnosť, že aj keď má NW o 20 minút menej, tak má pomalšie, menej pôsobivejšie dejové tempo. V čom však New World víťazí, tak je premyslenosť príbehu. Má v sebe viacnásobnú záplatku, ktorá vôbec nepôsobí prekombinovane. Klobúk dole. Užil som si túto bezcitnú šachovú partiu. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"Z policajta jsem se stal největší boss mafie, tady koukej jak!" Kdybych to viděl v datum vydaní, vůbec bych si nevšiml týpka ze Squid Gamu. Super příklad toho, jak má vypadat kvalitní gangsterka, která nemá moc akce, ale naopak je založená na hodně silném scénáři, kterej nepředvídatelně dodává různý možnosti konce (a že vás kurva překvapí). Akce je tam téměř jenom jedna a stojí za to (scéna ve výtahu excelentně natočená). První půl hodina filmu je taková hodně matoucí, kdežto na zbytek stopáže nezapomenete. ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Lahůdková gangsterka bodující jak vynikajícím obsazením, tak skvělými náznaky brutální akce. Zdaleka nejlepší jsou ale docela běžné dialogové scény, kde se zkrátka baví dva chlápci v zapadlým skladišti nebo na fotbalovým stadionu a napětí při nich vystřeluje vzhůru. Škoda, že po mocném gradování ve dvou třetinách ještě následuje pomalejší konkluzivní dvacetiminutovka. I s ní je ale Sinsegye perfektní korejskou žánrovkou. 85% ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama