Reklama

Reklama

Neporazitelní

(festivalový název)
  • Hongkong Ji zhan (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ching Fai, prezývaný "vychudnutý Fai", je dlžný 200 000 dolárov nesprávnym ľudom. Nakoľko má obavy o svoj život, rozhodne sa opustiť rodný Hong Kong a skúsiť šťastie v Macau. Za pomoci starého priateľa si nájde ubytovanie i prácu. Žije v spoločnej domácnosti so slobodnou matkou a jej dcérou. Ich spolunažívanie spočiatku nie je najideálnejšie, no odstupom času si vypestujú špecifický, priateľský vzťah. Zamestná sa ako asistent trénera v menšom kick-boxeristickom klube, kde precvičuje ženám v strednom veku. Jedného dňa ho požiada o pomoc mladík menom Qi. Nakoľko je Fai bývalým úspešným boxerom, Qi od neho chce, aby ho pripravil na zápasy v klietke bez pravidiel - MMA. Ako ďaleko sa Qi v turnaji prebojuje? A podarí sa Fai-mu utiecť pred minulosťou? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší Dante Lamův film a zároveň letošní nejlepší Hongongský akční film. Je to zábavné,upřímné,hezky dojemné,MMA zápasy skvělé,vyhýbá se to i tradičním klišé,což vše je nezbytné zde vychválit. Oproti Warriorovi svižnější,napínavější,zápasy lépe zpracovanější a příbeh lépe stravitelnější. Jsem nadmíru spokojen. 80% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Hlavní zbraní je vlastně herecké provedení a ta nepředvídatelnost. Akce klidně mohlo být víc, ale i přestu délku film nenudí a utíká fakt mocně. Herci jsou s charizmem, souboje jsou skutečně cool a tréningům nechybí nápad, stejně tak tomu je i co se týče příběhu. Klidně si film zopakuju, žluťáci umí točit, to je prostě holej fakt. 10/10 ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Podle traileru bych řekl, že je to klasická martial art podívaná z MMA prostředí a to jsem i očekával. Film je ale úplně o něčem jiném. Soubojů zde neni zas tak moc a většina filmu je o vztahu malé holčičky a bývalého boxera. Do toho přibude příběh mladého bojovníka, který chce vyhrát turnaj v MMA stylu, kvůli větším ambicím, než je peněžitá výhra, nebo sláva. Osud bývalého boxera a mladého bojovníka zavede do tělocvičny, kdy si navzájem pomáhají. Příběh je to hlavní, co v tomto filmu hraje hlavní housle a mě osobně to mile překvapilo. Trénink je zde parádní a dlouhý a samotné fighty jsou pěkně natočené, i když je zde spousta věcí, které jsou v MMA zakázané. Hlavně že se na to parádně kouká. Čeho jsem se hned na začátku zděsil, byla ta malá holčička, protože v těchto filmech bývají děti upštěné a spíš lezou na nervy. Ta mě taky mile překvapila a vztah který s boxerem po dobu filmu budují je hodně emotivní. Pro mě celej film velký překvapení, které jsem si opravdu vychutnal. Za mě 90% :) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po příběhové stránce nejsou Neporazitelní ničím oslnivým, servírují nám něco, co jsme již v různých derivátech viděli, ovšem to není na škodu. Prvky silnějšího dramatu vždy dodávají sportovním filmům šmrnc a není tomu jinak ani v tomto případě. Co však potěší nejvíce, je ztvárnění zápasů a tréninkové sekvence, na které se velmi dobře kouká a to, že k nim hraje krásná Simonova a Garfunkelova píseň The Sound of Silence (i v instrumentální podobě), to už je jen ta pomyslná třešnička na dortu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Warrior má svojí asijskou verzi a nutno dodat, že hodně povedenou. Film sice zachovává klišé o zápasníkovi, který se z nikoho vypracuje na bojovníka, který drtí jednoho favorita za druhým, ale ta omáčka okolo je ne snad výrazně novátorská, ale v rámci asijských akčňáren neokoukaná. Osobní dramata obou hrdinů mě zkrátka chytla za srdce a přinutila mě držet oboum palce, aby jim to dobře dopadlo. A i když to nakonec vše neproběhlo úplně dle mých původních představ, byl jsem na konci víc než spokojen. A vysokou úroveň měla i choreografie jednotlivých MMA zápasů a v jistých momentech předčila i již zmíněný O'Connorův trhák. Trefou byla i ústřední melodie provařeného hitu Sound of Silence, který ale v asijském podání nabyl odlišných a příjemných kontur. Prostě se to celé povedlo. 90% ()

Galerie (153)

Reklama

Reklama