Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový název) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Recenze uživatele Qeo k tomuto seriálu (2)

Osmý smysl (2015) 

Po debaklu s Jupiter Ascending se Wachowski zase jednou vytáhli! Netroufnu si dělat srovnání s ostatními seriály nebo snad i filmem. Již delší dobu se seriálová tvorba jaksi zatrhla na nějakých pomyslných hranicích, přes které tvůrci jít prostě nechtějí, nebo se bojí o diváckou sledovanost. A hle, meteorit dopadl v době největší tísně a posunul tradiční uspořádání seriálu zase někam dál, nebo klidně i do strany, dozadu, hlavně že se vymyká, je originální. (Vyjímku tvoří samozřejmě GoT). Tak proč na tenhle opus pět chválu? Podívejte se sami! Kamera je famózní, uhrančivá, rychlá, odtažitá, detailní, intimní. Herci a příběhy jsou přesně tak obyčejní jako pomilování hodní (v jedné scéně obzvlášť!). Všichni si mě získali, pomalu, postupně. Od Islandské DJky až po německého zlodějíčka. A možná, že to není ani tak o sci-fi nebo nějakém mind-blowing rozuzlení, ale to krásné mrazení v zádech ve mě zůstane ještě dlouho. Pastva pro oči, balzám pro duši. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Není třeba komentáře. To se musí procítit. ()

Reklama

Reklama