Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový název) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Recenze uživatele Monisek k tomuto seriálu (3)

Osmý smysl (2015) 

Fajn seriál.. Zápletka super, většina postav se mi líbila a opravdu jsem to s nimi prožívala... Ale některé mi přišly naprosto zbytečné a jejich příběh vyumělkovaný.. Taková výplň... A jak už jsem psala u první série: "A co fakt nepochopim, je kdy se ze 4%naku stali 25%naci... Kdyby tam byl jeden gay, tak jeste ok, ale jeden gay A jedna presita lesba? No wtf? Tohle uz "sestry" Wachovske fakt prehnaly :-(" Ale jinak dost nadprůměr! 75% ()

Série 1 (2015) (S01) 

Po prvni serii davam 80% Libi se mi to dost natolik, abych si chtela kazdou volnou chvilku pustit dalsi dil. Zapletka super, jen nektere postavy me bavi vic a nektere min. A co fakt nepochopim, je kdy se ze 4%naku stali 25%naci... Kdyby tam byl jeden gay, tak jeste ok, ale jeden gay A jedna presita lesba? No wtf? Tohle uz "sestry" Wachovske fakt prehnaly :-( ()

Série 2 (2016) (S02) 

Ačkoliv má druhá série vyšší procento a já ji hodnotím počtem hvězdiček stejně, asi se mi první líbila o chlup víc.. Ta nevinnost, poznávání postav... Ale akční scény byly super, ty sexuální už tolik ne.. A ten konec, no brrr :-D Ale jinak jo, mně se to líbilo.. Nejspíš se k tomu už nikdy nevrátím, jako k 98% jiných seriálů, ale pokud by to někdy dávali na české neplacené televizi, nejspíš si to pustím! ()

Reklama

Reklama