Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Cpát do dvaceti minut nějakej hlubokomyslnej příběh asi nemá cenu a tak to tvůrci vzali za jinej konec, vsadili na akčnost a krev a jeden si musí pořád připomínat, že čumí na fan film, protože tohle je zatraceně povedená záležitost. Skvělá kamera (hlavně ta zpomalovačka neměla chybu, ale i u dalších záběrů jsem si musel říkat jak tohle tyvole natočili :-), dobře vybraná představitelka Lary Croft a hlavně špinavost, která z toho crčí, aneb jak za pár šušňů s prstem v nose překonat dva hollywoodské bijáky s Angelinou... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* sice je to herecky totálně nepřesvědčivé, ale má to výtečnou atmosféru, který by jí záviděl kdejaký akční film. Z tohoto hlediska to taky hodnotím a jako fanouškovský počin ... klobouk dolů. Viděl jsem to s českými titulky tady [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 3 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 3 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Poloprofesionální akční jízda, která pokořuje svoje větší filmové protějšky. Silně motivováno poslední herní Larou. Z choreografického hlediska dokonalé, Cassnadra Ebner herecky taky výtečná, jen mi přišlo poměrně neuvěřitelný, že by za takovou chvilku zmastila snad stovku žoldnéřů (kteří působili dost naivně a amatérsky), ale to už je holt Lara. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne odtrhnuté od reality - desiatky nepriateľov likvidovaných na počkanie má opodstatnie v hre, nie v krátkometrážnom filme, ktorý sa snaží tváriť drsne a autenticky. Herecky to tiež nie je žiadna sláva, čo sa však od kaskadérov ani čakať nedá. Prečo potom až tak vysoké hodnotenie? Pretože akcia je lepšia a dynamickejšia ako vo viacerých hollywoodskych kinofilmoch a chvíľami je nutné si pripomínať, že ide len fan film, v ktorých je latka nasadená podstatne nižšie. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

V podstatě viz Davies182. Pokud tohle měla bejt ňáká "banda kaskadérů", tak teda ze svýho řemesla ukázala velký kulový. A i pokud to byla jen "banda nadšenců" (s velmi solidnim technickym zázemim), tak ji taky neni moc za co chválit. Když už jim tam mělo pobíhat to nekonečno šoumenů se samolapem v ruce, čekal bych, že tu nudnou smyčku utnou nejpozdějc ve chvíli, kdy se rovnou tři z nich poskládaj vedle sebe doslova pár kroků od Lary. A ejhle, vono ne! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama