Reklama

Reklama

Agresivní virus - Série 1

(série)
USA, 2014, 9 h 37 min (Minutáž: 41–69 min)

Předloha:

Guillermo del Toro (kniha), Chuck Hogan (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Sean Astin, Jack Kesy, Natalie Brown, Miguel Gomez, Ben Hyland (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (11)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektore casti boli dost hluche. Naopak, zo dve - tri boli fakt super a napinave. Mrzi ma, ze ku koncu serie sa to zacalo spomalovat, aby to natiahli na dalsie serie. Pri serialy nic nezvycajne, ale niekedy to bolo az velmi okate. Pacia sa mi vsak flashbacky, ktore krasne doplnaju pribeh. Niektore casti som mal pocit, ze dej sa nepomohol ani o milimeter. Az som sam prekvapeny z toho ake priemerne hodnotenie mi z toho vyslo. Uvidime co povie druha seria, po nej mozno koncim :-). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netvrdím,že je seriál špatný,ale po první sezóně musím říct,že není ani dobrý-prostě průměr.Nejvíc mi vadilo,že se mi neustále vracel pocit,že už jsem něco takového viděl,například začátek s mrtvým letadlem je prakticky stejný jako příchod Drákuly do Londýna ve filmu z roku 92´s Gary Oldmanem,zabiják upírů je od Van Helsinga k nerozeznání a hlavní oblud zase vypadá jako původní Nosferatu.Kromě toho se v ději vyskytuje řada tradičních klišé a nelogičností,které seriálu zbytečně ubližují,mě osobně navíc naštvalo,že si tvůrci nedali ani takovou práci,aby při scénách v koncentračním táboře použili k distinkcím i správné oslovení a tak se důstojníkovi s hodnostním označením majora říká plukovníku.Vím,chyba je to asi malá,ale hlavně zbytečná.V celé první řadě mě příjemně překvapila jen bujná kštice Coreyho Stolla,jinak se jedná jen o oddechovku,u které je výhodnější příliš nepřemýšlet. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 85%. Dlho som odkladal tento seriál a vlastne ani sám neviem prečo. Možno som bol otrávený podobným seriálom (Walking Dead), ktorý ma po čase začal nudiť a na tento som sa vybodol. No vybodol som sa naňho len v čase premiéry, pretože o deväť rokov som sa k nemu úspešne dostal a som za to rád. Keďže knihu som nečítal, znova ma na tento seriál nalákala zvedavosť, že čo kutil Guillermo del Toro na seriálovom poli. Teraz to už viem. Výbornú upírsku záležitosť, ktorú som zhltol ako malinu. Úvodný pilot, ktorý si osobne del Toro natočil, ma bavil asi najviac. Všetko je tu neskutočne záhadné, zaujímavé, napínavé a po skončení prvej epizódy jednoducho chcete vedieť čo bude ďalej. Fantastická atmosféra, výborný dizajn upírov, (ktorý nevyzerajú ako buzny s Tvajlajtu, ale ako motherfuckeri s Blade II), super herci (vynikajúci David "Argus Filch" Bradley), či príbeh, ktorý zaujme a strhne, pochopiteľne nechýba až do konca prvej série. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii mám pár otázek, které bych rád dostal a snad se to vyjasní, protože má obrovský potenciál dostat plný počet. Na druhou sérii jsem zvědavý a The Strain je jeden z mála seriálů, které jsem musel zhlédnout na jeden zátah, protože doopravdy od začátku zaujal na 100%. I když jde o béčkové zpracování, občas se neděje nic zajímavého, tak své kvality má a rozhodně se těším na další díly. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál hlavní linii - linii která rozvíjí děj a dává odpovědi - ředí vsuvkami, které mě upřimně vůbec nezajímají (Eph na sezení anonymních alkoholiků, Eph u soudu, Nořina matka s Alzheimerem, Vasilij a jeho o tec... atd). Co působí hodně rozpačitě (a osobně to opravdu nemám rád) je filozofie: rozstříknutý mozek je OK, prsa prostitutky ne (u nahé postavy ze předu měli retušované bradavky!!!). Když to shrnu - děj rozvleklý, nacpaný problémy postav, které nesouvisí se zápletkou a občas velice krvavý a přitom prudérní. Co působí jako balzám jsou flashbacky z minulosti, které vysvětlují děj a pozadí (ne osobní život postav). Co mě doslova vytočilo byl závěr řady. Takových nelogičností a debilit najednou jsem už dlouho neviděl (vše v zájmu natáhnutí seriálu - jak jinak). Tohle na nadprůměr prostě nemá. ()

Galerie (183)

Zajímavosti (1)

  • Cca v čase 06:12 Gus (Miguel Gomez) snídá s Felixem (Pedro Miguel Arce) a Gus má na pravé ruce jizvu. V následujícím záběru ovšem jizvu nemá a takhle se to v několika vteřinách ještě jednou vystřídá. (PatrikP4)

Reklama

Reklama