Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo útrpčo.Neskutečně trapná píčovina s děsnym K.Jamesem,kterej je tady na pěst,a když se k tomu přidá i jeho dcera,kterou búhví kde vykopali,je vopravdu dost velkej problém tohle dokoukat.Spousta idiotskejch scén při kterejch sem se jen útrpně šklebil,nic jinýho dělat nešlo.42% je trága.20%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin James se vždycky (například v porovnání s jeho "machrovskými parťáky" Sandlerem, Spadem nebo Schneiderem) držel zpátky, co se týče broušení hrany vkusu a sázel spíše na celorodinnou zábavu. Bohužel tato jeho poloha hybridu Jima Carreyho, inspektora Clouseau, agenta 86, starosty Kameňákova a Maxwella Smarta hraničí s trapností prvního stupně. Rádoby humorné situace korespondují se současným tápáním Adama Sandlera a to poslední roky není ten pravý mustr. První liga hraje jiné housle a proto si dávejte pozor pane Jamesi, led začíná být čím dál více tenčí. ()

Reklama

ludovit14 

všechny recenze uživatele

,,Boli sme na nože- teraz budeme na vidličku" Toto pokračovanie nám neponúklo ani toľko málo čo jednotka! Je to len akási zlátanina trápnych vtipov. Kevin James sa síce snažil ale tá banda vedľa neho Béčkovych či Céčkových hercov bola fakt veľmi zla priam na grcanie- také strašné herecké výkony sú k videniu raritou!HOD: max.40%.PS: 40% len zato, že som sa dvakrát schuti zasmial: scénky z banánom a záverečná s koňom boli ,,cool"- ale už nikdy viac toto dielo nevzhliadnem! ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Neal McDonough se dal propada hereckym dnem, kdyz hraje hlavniho zaporaka ve srackovy komedii o policajtovi z obchodaku. V hlavni roli opet Kevin James, bachor s talentem, kteremu tentokrat mnohem vic nez v prvnim dile sekunduje hnusna hispanska bachyne (Raini Rodriguez) v roli jeho super chytry dcery. Zapletka stejne debilni jako v prvnim dile, akorat zaporaci uz nejsou skakajici debilove na skateboardech / kolech, ale vycviceny zabijaci. Stejne je ale Paul Blart sroluje, takze zadny prekvapko se nekonalo. Vata kolem (ruzny dialogy, vedlejsi postavy vedlejsich postav) mi prisla slabsi nez v prvnim dile, ale ten sjezd sekuritaku z obchodaku byl celkem vtipnej. Byli to presne ty mentalove, co si clovek predstavuje v obchodacich - zevlak, radoby profik, strapatej dedek s mentalni manzelkou, bachyne atd.. na celym filmu byli ale zdaleka to nejvtipnejsi (pricemz vtipnejsi = netrapny). Slabsi nez prvni dil, cca 45% ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

v podstatě je to reciklace jedničky... akorát namísto zmrdů co jdou vašich kreditkách... jsou tu zmetci kteří jdou zase pro změnu po vzácných dílech které se jen tak mimoděk válí po chodbách jednoho prestižního hotelu. Kde se momentálně koná sraz strážců pořádků. Což by asi nebylo takové fiasko kdyby zde také netrávil dovolenou Paul ze svou rodinno. Katastrofa je tím pádem na spadnutí čímž se opět rozhýbá kolotoč vtipných i nevtipných gegů a nepravděpodobných situací za pravděpodobných okolností. :) Já teda nevim co tu všichni maj, ale mě se to líbilo.. No a co že se to hodně podobá Smrtonosné zbrani? Já se bavil. Pač jsem od toho dle hodnocení nic nečekal. O to víc jsem byl překvapenej. No a asi taky proto že jsem taky strážník a dokážu ze sví-my kolegy cítit. :D Proč film vidět? Páv to rád tvrdě, Robocop na dvou kolech, 96h v las Vegass. bitka nevyjmečných... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama