Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jen zhruba si pamatuju jedničku a marně přemýšlím,jestli i v ní byl Paul Blart takový nesympatický idiot...ve druhém díle totiž je a dost tak přispívá k výsledku,kterým je zoufale nevtipná "komedie" a zcela určitě nejhorší role pro Kevina Jamese.S logikou se film taky zrovna nekamarádí,jinak by asi nebylo dost dobře možné,aby se profesionální zločiny chovali jako totální amatéři a nechali se přemoci bandou looserů z obchoďáků (ne,fakt to není spoiler)...20% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $70,958,439Tržby Celosvetovo $107,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ problém pokračovaní, ktoré čerpá z toho čo horko ťažko fungovalo v predošlom diely, zopár podarených frkov ale ako celok zas len zlátanina bez riadnej šťavy /40%/ ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Policajta ze sámošky pro mě nebyl tak vtipný jako první.Spíš naopak,vtip tomu často chyběl a když někde byl tak bylo cítit ,že byl dost křečovitý.Ano najdou se i místa kde se zasmějete,pokud se vám tedy alespoň trochu líbil první díl.Ten prvotní efekt z předchozí dílu,kde jste byli svědky nemotorného securiťáka jak chrání své obchodní centrum zde už,ale logicky chybí.No a jelikož to tvůrci ničím nevykompenzovali a nepřidali většinou dobré scény a dialogy ,tak se jedná o horší zážitek.Za mě tedy celkově 45% a dvě hvězdy. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Stejně jako první díl, tak i tohle je taková zábavná jednohubka. Je to ideální film na jedno zhlédnutí, u kterého se celkem pobavíte. Kevin James je fajn herec do komedií a záporák v podobě Neale McDonoguha také potěšil. Zaujal mě mě také David Henrie známý z HIMYM. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kevin James se vždycky (například v porovnání s jeho "machrovskými parťáky" Sandlerem, Spadem nebo Schneiderem) držel zpátky, co se týče broušení hrany vkusu a sázel spíše na celorodinnou zábavu. Bohužel tato jeho poloha hybridu Jima Carreyho, inspektora Clouseau, agenta 86, starosty Kameňákova a Maxwella Smarta hraničí s trapností prvního stupně. Rádoby humorné situace korespondují se současným tápáním Adama Sandlera a to poslední roky není ten pravý mustr. První liga hraje jiné housle a proto si dávejte pozor pane Jamesi, led začíná být čím dál více tenčí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)
  • Natáčení začalo 21. dubna 2014 v Las Vegas. (Spidey3)
  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama