Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naloďte se na Millennium Falcon a vydejte se do předaleké galaxie ve filmu Solo: Star Wars Story, zbrusu novém dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii. V řadě troufalých eskapád hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí potkává Han Solo nejen mohutného Chewbaccu, svého budoucího kopilota, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana. Na této cestě se zrodí jeden z nejnepravděpodobnějších hrdinů ságy Star Wars. (Falcon)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Já četl něco ve smyslu,že spinoffy nebudou mít už tak silný marketing.Podle mě chce Disney i termínem dát divákovi najevo důležitost filmu.RO byla marketingová chyba..půlka věci z traileru není ve filmu.

na příspěvěk reagoval Helo

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Bigsawe, hleď na logiku. I u Last Jedi byl první trailer vypuštěn víc jak 6 měsíců před premiérou. Jestli nebude do půlky ledna ani teaser, šance je minimální.

na příspěvěk reagoval Wysch

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Tiež si myslím, veď ani trojka nevzniká za ideálnych podmienok (smrť, vyhadzov) a má byť vrcholom hlavnej línie, tretej trilógie, celej Skywalker ságy. Zostaneme minimálne pri týchto dvoch (Solo a IX.) asi v decembrových premiérách.

 (hodnocení, recenze)

Podle mě chce zjistit teritorium a zmapovat i jiný termín ale whatever.

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

fabecc1222

RO aspoň neztratilo režiséra. :D Jen se dotáčelo. U Sola jim to třeba pomůže. Kdo ví, ale Howard se zdá být sebejistý a poctěn, že točí SW film. Aspoň to podle mě nebude v jeho podání tak komediální film jako od těch dvou blbců z Jump Street. :D

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

kamigava

SW stejně kampaň nepotřebujou, lidi na to půjdou i bez kampaně :).

Tohle bude stejně určitě nejhorší SW film, možná by nějaký ten kopanec i ohledně návštěvnosti u Disney potřebovali...

na příspěvěk reagoval kamigava

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

joker.george

žejo :D Já vim, že dřív to bylo normální SW v květnu, ale teď prostě když jsem vylezl z epizody 8..

každopádně se dost bojim po tom co se dělo s timhle filmem :) Věřil jsem Lordovi a Millerovi :D

 (hodnocení, recenze)

Docela hustý by bylo mít nějaký video materiál ,který by se představil na světové premiéře TLJ.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

kamigava

Tak to napojení jde udělat i bez digitálního Forda. Stačil by nějakej záběr zezadu přes hlavu nebo tak :)

na příspěvěk reagoval kamigava

 (hodnocení, recenze)

Tak snad jsou tvůrci víc kreativní a nebudou kopírovat RO ne ? Docela rád bych se podíval na nějaký žhavější místečka.Třeba nás mladej Han zavede do bordelu.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Taky tam Leia byla jen chvilnku oproti Tarkinovi, kdyby tam byla dýl, tak by se nějaké chyby třeba projevily. Tady u toho filmu mám hlavně strach, aby tam nezkoušeli do nějaké závěrečné scény hodit třeba digitálního Forda :D

na příspěvěk reagoval kamigava

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Helo

Překvapivě jí dělali úplně stejně, jako Tarkina a Leiu v RO. Jenže na tom prý seděli asi rok. Prostě při natáčení použili doublérku, přizvali si k tomu Sean Young, která jí vysvětlila co a jak, a pak jí digitálně přidělali tvář Sean Young. A souhlasím, vypadalo to perfektně. Jako Michael Douglas v Ant-Manovi nebo Kurt Russell ve Strážcích.

na příspěvěk reagoval Helo

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

14.09.2023

Je to jen pár měsíců, co Donald Glover a jeho bratr Stephen Glover převzali otěže nad scénářem k očekávanému seriálovému spin-offu o Lando Calrissianovi. Chystaný Star Wars projekt si tak od… (více)

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

28.07.2023

Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy před pár lety oznámila řadu nových seriálů a filmů ze světa Star Wars, z nichž víceméně na většinu stále zatím čekáme. Byl mezi nimi každopádně i samostatný projekt… (více)

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

12.03.2023

Jen před několika dny se objevily zprávy, podle nichž jsou filmy Star Wars, jedné z největších franšíz všech dob, víceméně v bodu mrazu. Jediný projekt, co by mohl v dohledné době dorazit, je prý… (více)

Reklama

Reklama