Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naloďte se na Millennium Falcon a vydejte se do předaleké galaxie ve filmu Solo: Star Wars Story, zbrusu novém dobrodružství nejoblíbenějšího syčáka v galaxii. V řadě troufalých eskapád hluboko v temném a nebezpečném zločineckém podsvětí potkává Han Solo nejen mohutného Chewbaccu, svého budoucího kopilota, ale narazí i na nechvalně známého hazardního hráče Landa Calrissiana. Na této cestě se zrodí jeden z nejnepravděpodobnějších hrdinů ságy Star Wars. (Falcon)

(více)

Diskuze

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

RajceP

Tak to jsme se dozvěděli asi takovou novinku, jako že vláda dnes nezískala důvěru. Žádné podrobnosti o filmu, bližší specifikace, nic neznáme. Tohle bylo jasné už od počátku.

na příspěvěk reagoval RajceP

RajceP

RajceP (hodnocení, recenze)

Disney Media Kit 2018:

"Board the Millennium Falcon and journey to a galaxy far, far away in Solo: A Star Wars Story, an all-new adventure with the most beloved scoundrel in the galaxy. Through a series of daring escapades deep within a dark and dangerous criminal underworld, Han Solo meets his mighty future copilot Chewbacca and encounters the notorious gambler Lando Calrissian, in a journey that will set the course of one of the Star Wars saga's most unlikely heroes.

Solo: A Star Wars Story releases in U.S. theaters on May 25, 2018."

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Jo, což to je pravda, ty chybějící scény některý mě mrzí no. Ale tak to je asi normální u víc filmů. :(

Uživatel RajceP smazal svůj příspěvek.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Helo

Zase povězme si na rovinu, že vypadlo tolik věcí z traileru, nejen z konce. Třeba věta "I rebel." se stala součástí marketingové kampaně a do finální verze ani neprošla.

na příspěvěk reagoval Helo

Tom_Lachtan

Tom_Lachtan (hodnocení, recenze)

mm13

cituji "Nový tým přetáčel větší část filmu a já měl připravit nové akční scény" 

 

to co on popisuje že trvalo chvíli bylo to, co měl na starosti on, jinak nevím, z čeho usuzuješ o tom, že to byl jen závěr, kdo ví, co všechno se přetáčelo, akorát se to nedostalo ven

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

woodsman

Chúďa Emilia Clarke - po Terminátorovi na ňu kuká prúser z ďalšej "tutovky". A Hra o tróny pomaly končí... kam sa podeje? :-)

na příspěvěk reagoval woodsman

CenturionSik

CenturionSik (hodnocení, recenze)

Helo

No dobre možno sa pretáčal koniec, ale aj tak to dopadlo skvele ... pretáčanie nie je nič nové vo filmoch, ak to má filmu pomôcť, tak prečo nie .. a mimo to, nemusí to byť ani chyba režiséra ako skorej nespokojnosť štúdia alebo jeho "náročnosť"

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

CenturionSik

CenturionSik (hodnocení, recenze)

Ja stále nechápem prečo to nemohol dostať Gareth Edwards :( ... Rogue One bol v jeho podaní doslova dokonalosť... cítil som sa, ako keby som pozeral pôvodnú trilógiu, jednoducho on pochopil ako má Star Wars vyzerať .. nevyumelkované, drsné, žiadne nasilu prehnane "vtipné" Disney scény ako v The Force Awaknes alebo The Last Jedi ... jednoducho som z toho fakt smutný ... tajne sa modlím za to, aby dostal Obi-wana ak teda by bol, alebo iný príbeh z SW ... ale  na druhej strane Ron Howard je schopný a osobne mám rád jeho filmy, tak dúfam, že nesklame ..

na příspěvěk reagoval Tom_Lachtan

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Darth_AK

No, mezi Avengery a Solem je dostatečná mezera, největší procento tržeb filmy získají během prvních pár týdnů. Ten Deadpool ale problémy dělat bude, no.

Jenže o Vánocích je taky plno.

na příspěvěk reagoval Shaman1135

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

Lando nebude seriál, ale další Star Wars film

14.09.2023

Je to jen pár měsíců, co Donald Glover a jeho bratr Stephen Glover převzali otěže nad scénářem k očekávanému seriálovému spin-offu o Lando Calrissianovi. Chystaný Star Wars projekt si tak od… (více)

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

28.07.2023

Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy před pár lety oznámila řadu nových seriálů a filmů ze světa Star Wars, z nichž víceméně na většinu stále zatím čekáme. Byl mezi nimi každopádně i samostatný projekt… (více)

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

Šéf Disney chce být se Star Wars opatrný

12.03.2023

Jen před několika dny se objevily zprávy, podle nichž jsou filmy Star Wars, jedné z největších franšíz všech dob, víceméně v bodu mrazu. Jediný projekt, co by mohl v dohledné době dorazit, je prý… (více)

Reklama

Reklama