Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (243)

bourec 

všechny recenze uživatele

Produkcí to připomínalo bulharský levný filmečky se všema zašlejma hvězdama akčních filmů.Jenže to má na svědomí Besson.Akce celkem zručná,ale já u toho vůbec nic necejtil,bylo mi to celkem fuk.A s tim souvisí i naprostá nesympatie vůči Skreinovi,žádný charismá sem neviděl.Ženský role na hovno,a jak už tady někdo psal,jedinej sympaťák je Ray Stevenson.No a o scénáři taky ani nemluvim,i když pro mě to v akčních filmech nikdy nebylo to nejdůležitější.Odpad nedám,byl bych moc tvrdej,a neměl bych čistý svědomí,ale maximálně 30%. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl vcelku spokojenej, po pracovním dni s pár pivkama, popcornem... Asi bych se s nikým do klrve nehádal, že to bylo dobré, ale Ed Skrein byl fajn, skoro buddy chemie s Rayem Stevensonem taky, hezký prostředí jihu Francie, auta, ženský.... Škoda, vyloženě slaboučké režie a slabší choreografie, jinak to mohlo být moc fajn béčko, takhle jenom 5,5/10 ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Původní trilogii se Stathamem nijak nastudovanou nemám (viděla jsem pouze první díl) a kdybych neměla možnost jít do kina zadarmo, dobrovolně bych o tento na první pohled nezajímavý snímek nezavadila. Skreinovi můžeme jedině děkovat, že kvůli natáčení opustil svět "Hry o trůny" a jeho seriálová postava získala výraznější charakter v podobě jiného herce. Edovi nelze upřít snaha, ale bohužel ho ve všech směrech strká do kapsy Stevenson, představitel neobyčejného prodejce minerální vody Evian Franka Seniora. Některé scény (dobře, tak většina scén) jsou tak nechtěně vtipné, až jsem získala pocit, že sleduji čistokrevnou komedii s prvky akčního filmu. Takže hodnotím relativně pozitivně, protože jsem se od srdce zasmála (Prostitutka citující Dumasovy "Mušketýry"? To přece Besson nemohl myslet vážně.) a nenudila jsem se (na rozdíl od zmíněného prvního Stathamova "Kurýra"). ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Námět se zdál být vyčerpaný už ve dvojce, trojku navíc zavraždil režisér, který pak opakovaně prokázal, že neschopnost natáčet akční filmy má patrně v genetické výbavě. Když už do téhle mrtvoly znovu dýchat, proč k resuscitaci přizvali někoho tak strašlivě necharismatického, jako je Ed Skrein?! Půldruhé hodiny se to dalo vydržet, pozitivnější být asi nelze. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Okrem Paríža sa natáčalo aj na juhu Francúzska, v meste Nice a jeho okolí. (MikaelSVK)
  • Pri finálnom súboji Franka s ruským mafiánom si v jednom zábere môžete všimnúť, že Frank má nohavice v oblasti kolien úplne špinavé od prachu. V nasledujúcich záberoch sú ale nohavice čisté. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama