Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (243)

salalala 

všechny recenze uživatele

Tady je špatně skoro všechno a jen se potvrdilo, že Transporter remake nepotřebuje, protože už lépe udělat nejde. Příběh je samozřejmě "debilní", nedává absolutně smysl, je plný klišovitých a kýčovitých dialogů o ničem a místy je nechtěně směšný. Ed Skrein jakožto představitel hlavní role je obřím přešlapem, protože nemá charisma, je toporný, mluví s příšerným přízvukem a strašně rád by byl za drsňáka, jenže se mu to absolutně nedaří. Jediným, o němž se dá mluvit v rámci nějakého herectví, je Ray Stevenson, který si to celé užívá a po celou dobu vůbec nevypadá, že by ho někdo unesl. Filmu chybí i výraznější záporák. Jen snad akce je docela slušná, přehledná a místy vypadá i dost syrově, škoda, že je to úplně zbytečné, když všechno kolem ní absolutně nefunguje. The Transporter Refueled je zkrátka špatný film a především zbytečný remake, který je ještě horší než mnohé další podobné pokusy, protože v něm není nic zajímavého a nemůže ničím překvapit. Po většinu času strašlivá nuda, která působí jako parodie na sebe samu. 30% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Rychlý auta, akce, šťabajzny a oni se tu řešej dialogy... To je přesně to, co očekávám od akčňáku Luca Bessona - kvalitní dialogy. No anebo že už jsme prej všechno několikrát viděli jinde. To je jako taky výtka? Protože já už nahatou ženskou taky několikrát viděl a stejně jsem si to včera s Pájou dost užil. Jen teda kdybyste slyšeli ty dialogy, no to byla hrůza... ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Tak jsem byl vcelku spokojenej, po pracovním dni s pár pivkama, popcornem... Asi bych se s nikým do klrve nehádal, že to bylo dobré, ale Ed Skrein byl fajn, skoro buddy chemie s Rayem Stevensonem taky, hezký prostředí jihu Francie, auta, ženský.... Škoda, vyloženě slaboučké režie a slabší choreografie, jinak to mohlo být moc fajn béčko, takhle jenom 5,5/10 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašnej shit, který je místy k nerozeznání od reklamy na Audi / iPhone. Ten film je občas tak blbý, že jsem se místy smál v kině nahlas, až jsem se za břicho popadal. Na druhou stranu si to aspoň na nic nehraje - už z traileru je evidentní, že se jedná o čistokrevnou akci vystavěnou na efekt, jejíž jedinou ambicí je dočasně pobavit. Děje se tak ovšem způsobem, nad nímž by si jeden skoro zoufal - jedno ohrané žánrové klišé se tu tluče s druhým a blbost se tu vrší na entou - u tohoto filmu nemá moc smysl přemýšlet nad tím, proč se tam zrovna děje to, co se tam děje, protože tam jednoduše žádný smysl není. Jen to jen bezduchá slátanina, kde o nějakém příběhu moc mluvit nejde, kde se rozmlátí pár aut a kde se miliony na účtech přesouvají se stejnou lehkostí, s jakou hlavní krasotinka (příjemný objev Loan Chabanol) vleze do postele hlavní postavě. Nový Kurýr v sobě samozřejmě nezapře rysy dřívějších Bessonových scénářů ze série Taxi i z dřívějších Kurýrů, a tím jen potvrzuje dojem špatně nastavované kaše, resp. pocit, že sledovaný film už člověk předtím někde viděl. Pokud člověk tenhle typ filmů cíleně nevyhledává, není moc důvodů, proč mu doporučit jít na to do kina - než to vidět podruhé, to si radší znovu pustím tematicky podobný Drive, který tuhle blbost strčí do kapsy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč? Vážně nechápu, proč bylo něco takového natočeno. Nemá to ani trochu příběhovou zajímavost předchozí trilogie. Hlavně to tedy nemá Jasona Stathama, který je prostě nenahraditelný. Ray Stevenson by fajn, měl jednu dvě dobré scény, sem tam to chtělo vypadat docela cool, ale tohle už je něco, co prostě nedovede ničím upoutat. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Jason Statham se vyjádřil k tomu, proč ve filmu nehrál: „Byla opravdu skvělá zkušenost ty filmy točit a rád bych v tom pokračoval. Jenže chtěli, abych podepsal hned tři filmy, ke kterým zatím ani nebyl scénář a navíc mi za všechny tři dohromady nabídli méně peněz, než kolik jsem předtím dostal zaplaceno za jeden díl! Bylo to obchodní rozhodnutí.“ Jason Statham chtěl za svou roli dostat 11 milionů amerických dolarů. (PROCESOR)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama