Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (243)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Besson už ztratil veškerou soudnost a jestli opravdu tyhle tupý braky plodí ze svojí makovice, doporučuju se důkladně vysrat na tu tunu hašiše co denně hulí a začít se sebou něco dělat.Scénář je prostě neskutečně odporný a neuctivý shit, který Franka Martina degraduje na hloupého poskoka party otravných štětek a každýmu naletí na špek, jakoby měl v hlavě oloupanou mandarinku.Jason Statham by je při první přiležitosti naložil do kufru a hodil z útesu.Co naplat, že akce celkem ujde a místy opravdu umí pobavit, ale film jako celek je tak strašně imbecilní a urážející původní film a postavu Franka Martina, že nic jiného než odpad se nenabízí.I když sem chvilku přemýšlel nad 2* za akci, ten konec mě jen utvrdil v tom, jak příšerně iritující postavy a scénář Besson zase jednou vyblil na napír a jeden z jeho poskoků bez talentu mu to natočil.Ubožárna.15%. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Kritika: Sejmout ventyl od hydrantu zadkem auta - směšné, zvednout jednou rukou chlapa jako horu - směšnější, skok z vodního skůtru rovnou do auta - ještě větší hrůza. Dnešní filmy se dělají jen kvůli efektům a ne blíže realitě. Na druhou stranu má film skvělou zápletku, dostatek akce a i samotný kurýr byl sympaťák. Některé kousky sice přehnané, ale na dnešní dobu celkem dobré. 75% ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Neočekávaně nebolestné přežití restartu Muže v Audi, který vejde a neuškodí. Otázkou je, proč to všechno, když původní Kurýr patří díky vizáži, charismatu a bojovnosti pana Stathama k definitivnímu zpracování, které nelze nahradit a omladit, ale jen zjemnit a ztrapnit někým jako je plavčík Ed Skrein. Díky slušné střihačské Delamarreho režii, která zamaskuje neohrabané souboje i Bessonovitý (filmově zkomplikovaný) děj, lze odpustit hercům nadstandardní projev drsňáctví, které vytvářejí za pomoci chraplajících hlasů a nebojácných postojů a divák to dokouká až po dojemný zúčtovací konec. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasická bessonovka. Dejovo neuveriteľná blbosť, akčné scény rutinné, herecký príšerné. Z pôvodnej trilógie som nevidel ani jeden film, ale mám pocit že aj ten Statham strašne chýbal.Videl som to pred 3 dňami a jediné čo si pamätám bolo, že som sa uchechtával na scénach. ktoré mali byť dojímavé 4/10 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Budu upřímný, prvního Kurýra si už příliš nevybavuji, vím jen, že jsem si díky němu zapamatoval jméno Jasona Stathama a bylo to celkem cool. Další dva díly byly sračky a tím pro mě tahle série tak nějak skončila. Pak ale někoho napadlo natočit s Edem Skreinem nenápadný remake a do našlápnutého traileru narvat tři celkem slušný kočičky, přičemž jsem si (logicky) řekl "tak fajn, tohle mě začíná zajímat." No a o pár týdnů později tady sedím, poslouchám závěrečné titulky, úsměv na tváři a říkám si, že proč vlastně ne. V rámci toho, co to je, to funguje přesně tak, jak má a že mi se mi to na vrch k tomu ještě celé kompletně trefilo nejen do vkusu (obsazení), ale i do nálady (užít si dobré béčko)? Jo, mám pocit, že si to ode mě těch 7/10 bez problémů zaslouží. P. S. klidně bych bral dvojku. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnymi názvami snímky sú aj názvy Transporter 4 či Transporter Ignition. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama