Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se členové elitní polovojenské záchranné mise ve zmrzlých, ponurých chodbách nejodlehlejší těžební základny v hlubokém vesmíru, Infini, nechovali úplně jako tupí zelenáči, aspoň ne do doby, než i je přepadl vražedný amok. Pak se trochu zdlouhavě plácali ve stavu "zvířecí bestiality", ve kterém se zcestně pouštěli až do filosofování o podstatě života a lidství. I přes slabším rozpočtem zaviněnou komorní výpravu (žádné CGI "money shoty") bylo akčně hororové sci-fi z filmařského hlediska zvládnuto velmi slušně a ze závěru skoro mrazilo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Austrálie moc nevytáhla. dá se tu rozeznat několik jasně viditelných nápadů a konceptů obšlehnutých z jiných filmů. Samo o sobě to není úplně blbý, ale... Nebudu chodit kolem horký kaše. totálně to přehnali z délkou filmu a bohužel, když už má po nějaké té nudné pasáži divák pocit, že se to začíná trochu rozjíždět, tak se to zase zabrzdí. prostě je to nuda. Nejde o to, že je to levný, ale hlavně je to nezáživný.30% ()

Reklama

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Takový Mr. Nobody nebo Avatar. Poslepováno z kousíčků jiných filmů. Když se to dá dohromady, je to známá, ale zároveň trochu jiná podívaná. Skvěle fungují "mentální souboje", které jsou děsivé. Má to atmosféru, napětí, děj i přesto, že se jedná o nízkorozpočtový film. Velmi překvapilo. Happyend konec (začátek), pro tento typ filmů originální, je pro planetu zemi trochu depresivní, protože není jasné kam se mimozemské buňky poděly. Infini 2 může klidně nastat na naší rodné planetě, díky neopatrnosti oné skupiny. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Na jednu stránku výborný nízkorozpočtový film plný napjaté atmosféry a dobrých nápadů.Na druhou stránku zbytečně natažený a podle mě i pokažený konec filmu.Nápad byl velice zajímavý a opravdu se mi líbil,kulisy docela ušly a samotná nákaza také nebyla špatná.Výkon herce MacPhersona v hlavní roli mě kladně překvapil.Ale co autoři mysleli tím koncem,to nechápu.Kdyby to zakončili tam,kde by se to logicky zakončit mělo,mohl z toho být velké překvapení tohoto roku.I proto dávám 70%,lepší tři hvězdy. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(130/2015) / Uchádzajúce sci-fičko s docela rozporuplným koncom, kde si každý môže pointu vysvetliť po viac menej po svojom. V prípade sci-fi žánru som ale radšej ak sa jedná o plnohodnotnú pointu vysvetlenú scenárom. Filmu docela svedčí, že sa tvári úplne vážne a tomu zodpovedá aj atmosféra, aj keď zrejme veľa filmových lokácií v zozname nenájdeme. (5/10) ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama