Reklama

Reklama

Svatý Mikuláš

  • USA St. Nicolas
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupinka studentů FAMU točí absolventský dokumentární film o bývalém ústavu u Svatého Mikuláše. V tomto sanatoriu prý údajně bloudí duše pacientů dodnes. Skupinka studentů vedena Natálii Kocurovou tento ústav navštíví a záhy zjišťuje, že dostat se ven nebude tak snadné, jako bylo dostat se dovnitř. (oficiální text distributora)

Diskuze

mazadlo

mazadlo (hodnocení, recenze)

Film bude mít oficiální premiéry v regionálních kinech od 16. února do 24. dubna. Vzali jsme si k srdci veškeré kritiky z předpremiéry (to byl celý smysl akce) a dovedli jsme film do finální podoby. Těšíme se na setkání.

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

ulv

Zatím netuším, já to viděl v kině na premiéře v Praze. Po domluvě s Petrem Smazalem a jeho týmem. Říkal něco o dvd vydání a snad ještě nějakých projekcích ... Zasloužilo by si to mnohem větší podporu, protože se to fakt povedlo ...

BoredKid

BoredKid (hodnocení, recenze)

ooo vyzera to super!!  

Teší ma vyjadrenie a hodnotenie Flipnica. Uz sa tesim ked si to budem moct pozriet :) 

Uživatel SteveK smazal svůj příspěvek.

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

Novotnej je na konci jako parodie sama na sebe ... Film je excelentní, naprostej mazec na naše zkurvený zkorumpovaný poměry a absolutně nulovou podporu mladejch umělců ... Za nula korun tohle .. přešvihl Anču Anabelovou jak katana meloun ... :-)))

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Peklop

Magnuskoshit by nešel bez Magnuska, takže snad ne. :D A já osobně doufám, že Novotnýho jen někde náhodou potkali. :D

Reklama

Reklama