Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

nineweh odpad!

všechny recenze uživatele

Našla jsem svoji brakovou televizní zábavu, pořad tak nebetyčně blbý, že na něj prostě musím koukat dál. Pořád je to odpad, protože kombinace Superstar, karaoke a travesti show si nic jiného nezaslouží, ale Adam Mišík jako Miley Cyrus včetně koule bylo něco, co jsem vždycky chtěla vidět (aniž bych o tom věděla). ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Že herci umí občas i zpívat, musí n@vě připadat jako objev století. Jinak se jedná o další talentovou soutěž (máme tu přece porotu), předělanou do ještě většího hnoje - k čemu je originál, když můžeme napodobovat, ještě se přitom plácat po zádech, jak jsme dobří a navíc na tom vydělat? Před touhle úvahou bledne i Vláďa Hron. Chápu, že někomu ten pořad připadá jako vrchol zábavy, já dávám hvězdu proto, že po pár panácích je i jeden díl bezvadné guilty pleasure. PS viděl jsem část, kde Roman Zach zpíval jeden z partů Juraje Kukury z filmu Trhák. Zajímalo by mě, jestli si někdo z tvůrců nebo účinkujících uvědomil, že přesně z takové tupé zábavy, jakou Tvář je, si Svěrák se Smoljakem v tom filmu dělají legraci. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Hudbu miluju o tom žádná, vidět a slyšet staré většinou hvězdné pecky jakbysmet, ale že ten náš malý český rybníček má tolik dravých štik, mě dostalo. Opět se vrací známé - zlaté české ručičky. Už asi vím v čem je jinak problém - v nekvalitní logistice na tuti. Tady vše naprosto klape, kromě skvělých výkonů, včetně choreografie a poroty. Naši komedianti si u mě hodně šplhli, dokonce i Čvančarka je snesitelná. 😜 🆒 💫 ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tchyně a manželka a jejich kamarádky jsou z pořadu na větvi. Pořád slyším, hele, ten je dobrej, ta je suprová. Já nevím, častokrát mi přijde, že originál je prostě originál. Jo, sem tam skutečně klobouk dolů - zvlášť Petr Rychlý nejen jako Honza Nedvěd, to se povedlo, to jo. Ale zase jako Armstrong byl neskutečně trapný. A k tomu ty hlášky rádoby poroty. Nj, ještě že nejsu cílovka. --- EDIT k verzi 2020 s antimoderátorem Polívkou: Upadlo to pěkně. Neznámí lidé zpívají - většinou neskutečně falešně - neznámé písničky většinou neznámých zpěváků (někdy dokonce herců, kteří víc jak jednu písničku nenazpívali), porota dělá, jak je nadšená a neřekne jediné kritické slovo, masky jsou čím dál víc odfláknutější, Polívka není Sokol... Na to vážně někdo kouká dobrovolně? ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

(Hodnotím 2. řadu!) Jednou takhle v neděli jsem se zlinkovala už po 20. h. a při surfování po kanálech narazila na 2. díl 2. řady. A ohromně jsem se bavila! Trochu ten formát na pomezí drag show a postmoderní showbiz recyklace, ale hlavně účinkující: fousáč Kohák s liščí vílou Pazderkovou v porotě, to jsou moji miláčci (no a co si budem povídat, jejich komediální etudy mě dotáhly do finále i s 0% v krvi) - a pak božská rocková Marta Jandová a objev soutěže, rozkošný multitalent Jan Cina. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • Vítěz pořadu dostane šek na 50 000 Kč, které musí darovat na dobročinné účely. (ČSFD)
  • Vzhledem k tomu, že se díly předtáčejí a nevysílají se živě, došlo v pátém týdnu soutěže k nepříjemné shodě okolností. Zpěvák a herec Adam Mišík imitoval legendárního amerického zpěváka Prince, který však byl v době vysílání čerstvě po smrti. Za odvysílání dílu sklidila TV Nova kritiku. (Revivup)
  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)

Reklama

Reklama